Miksi Eezy Kevytyrittäjät?

Haluaisitko aloittaa kevytyrittäjänä ja etsit itsellesi sopivinta palveluntarjoajaa? Tai pohditko tarjoaako käyttämäsi kevytyrittäjäpalvelu kaiken tarvitsemasi parhaalla hinta-laatusuhteella? Eri palveluntarjoajia vertaillessa kannattaa ottaa selvää hinnoittelusta kokonaisuudessaan, tarjottavista lisäpalveluista ja näiden hinta-laatusuhteesta. Myös asiakaspalvelun laadussa ja kattavuudessa on suuria eroja ja yrittäessä tämä voikin muodostua merkittäväksi tekijäksi.

Eri palveluntarjoajia vertaillessa kannattaa kiinnittää huomio ainakin seuraaviin asioihin:

Hinnoittelun läpinäkyvyys ja palvelun hinta-laatusuhde


Hinnoittelu:
Monet palvelut ilmoittavat hinnoittelunsa epäsuorasti ”palvelumaksu x% + turvapaketti x%” -muodossa. Todellisuudessa kuitenkin esimerkiksi vakuutusturva on pakollinen lisäpalvelu ja palvelumaksu muodostuu yhteenlasketusta summasta. Eezy Kevytyrittäjillä hinnoittelu on läpinäkyvää, eikä ilmoitetun palvelumaksun päälle tule pakollisia lisäpalvelumaksuja tai muita piilokuluja.


Vakuutukset:
Myös vakuutusten kattavuuteen ja omavastuuosuuteen kannattaa kiinnittää huomiota. Eezy Kevytyrittäjien palvelumaksu sisältää kattavan työajan tapaturmavakuutuksen, toiminnan vastuuvakuutuksen ja konsulttivakuutuksen. Tarvitessasi YEL-vakuutusta, saat hoidettua sen kätevästi Eezyn kautta Työeläkeyhtiö Elosta. Yrittäjistä 40 % on vakuutettuna juuri Elossa, joka onkin Suomen suurin alallaan ja tarjoaa todella ammattitaitoista asiakaspalvelua nopeasti.
Helpotusta kevytyrittäjän arkeen tuo myös automaattinen verokortin haku, jota kaikilta palveluntarjoajilta ei löydy.

Asiakaspalvelu ja tuki

Yrittäjän arjessa voi tulla vastaan monenlaisia pohdituttavia asioita verotuksesta vakuutuksiin ja oman liiketoiminnan kasvattamiseen. Kullanarvoista apua voi saada oman kevytyrittäjäpalvelun asiakaspalvelusta.

Asiakaspalvelun laatu:
Eezy Kevytyrittäjät on tunnettu osaavasta ja nopeasta asiakaspalvelustaan. Jopa 10 vuotta Eezyllä aiheen parissa toimineet ammattilaiset auttavat kevytyrittäjiä ratkomaan arjessa vastaan tulevia haasteita ja sparraavat, kun tarvitset tukea liiketoiminnan kehittämiseen.

”Eezyn kevytyrittäjäpalvelusta saa nopeasti vastauksia hankaliinkin kysymyksiin.”
Charlotta

Asiakaspalvelun kanavat ja nopeus:
Saat yhteyden asiakaspalveluun sähköpostilla, varaamalla henkilökohtaisen tapaamisen tai soittamalla. Asiakaspalvelusta vastataan aukioloaikoina lähes aina heti ja ruuhkatilanteessa voit jättää soittopyynnön. Käytössä on myös livechat, josta saat vastauksen alle minuutissa ja useimmiten vain 15 sekunnissa. Lähes kaikkien muiden palveluntarjoajien verkkosivuilla on vastassa chatbot aidon ihmisen sijaan.

”Se on parasta että teiltä saa oikean ihmisen kiinni ja heiltä ystävällistä ohjausta ja apua kun tarvitsee.”


Palvelun nopeus:
Kun olet tehnyt työn, toivoisit varmastikin saavasi palkan tilillesi mahdollisimman nopeasti. Osalla laskutuspalveluista maksut siirtyvät pankista jopa päivien viiveellä, kun taas esimerkiksi Eezy Kevytyrittäjillä maksut siirtyvät lähes reaaliajassa kerran tunnissa. Palkat lähtevät maksuun heti siirtymisen jälkeen.


”Laskutus Eezyn kautta toimii helposti ja nopeasti. Myös palkan saa tilille viiveettä ja ohjeista on paljon hyötyä aloittelevalle kevytyrittäjälle. Tämän helpommaksi oman liikeidean kokeilu ei voi enää mennä!”
Karita


Laskuttaminen tai maksusivut:
Voit nopeuttaa palkanmaksua myös ottamalla käyttöösi EezyPay-maksuratkaisun. Sen avulla voit veloittaa maksun asiakkaaltasi maksulinkin avulla heti työn tehtyäsi tai tarvittaessa myös ennakkoon. Laskuttaessa annettavaa 14 päivän maksuaikaa ei tällöin tarvita ja saat palkan heti seuraavana pankkipäivänä siitä, kun asiakkaasi on maksanut.


EezyExpress-palkka:
Jos äkillinen rahantarve yllättää, voit nopeuttaa palkansaantiasi maksullisen lisäpalvelun, EezyExpress-palkan, avulla. Tavallisesti palkka maksetaan, kun asiakkaasi on hoitanut maksun. EezyExpress-palkan voit kuitenkin saada jo heti laskun lähettämisen jälkeen, eikä sinun tarvitse odotella laskulle suoritusta. Nopeimmillaan EezyExpress-palkka on tililläsi jo laskutuspäivänä.

”Laskut tarkastetaan todella nopeasti. Helppo ja luotettava laskutuspalvelu!”
Jutta

Maksuttomat ja maksulliset lisäpalvelut:

Mobiiliappi:
Yksi palvelumaksu sisältää Eezy Kevytyrittäjillä kaiken pakollisen, mitä tarvitset aloittaaksesi kevytyrittäjänä. Palveluun sisältyy nettipalvelun lisäksi myös maksutta ladattava mobiiliappi, jolla pystyt tekemään laskut ja EezyPay-maksulinkit kätevästi. Mobiiliappi on kerännyt paljon kiitosta ja sellaisen löydät lähes ainoastaan Eezy Kevytyrittäjiltä.

Modernit maksuratkaisut:
Silloin kun perinteinen laskuttaminen 14 päivän maksuaikoineen ei tunnu toimivalta vaihtoehdolta, voit ottaa käyttöösi lisämaksulla EezyPay-maksuratkaisun ja tarjota asiakkaillesi joustavat maksutavat MobilePaysta pankkikorttiin. Tarvittaessa voit ottaa käyttöön myös Zettle-maksupäätteen. Laskutuspalvelun käyttö ei siis aina automaattisesti tarkoita pelkkää laskujen lähettämistä, vaan voit valita juuri sinulle sopivimman vaihtoehdon.

”Palvelu helpottaa arkeani ja maksujen vastaanottoa.”
Annika