Edut ja alennukset

Eezy kevytyrittäjän edut ja alennukset

Haluamme tarjota kevytyrittäjillemme parasta palvelua. Siksi olemme neuvotelleet rahanarvoisia etuja, jotka saat käyttöösi, kun olet rekisteröitynyt Eezyn kevytyrittäjäksi. Ja muista – meillä on voimassa 150 € EezyBonus jonka saat, kun kaverisi rekisteröityy palveluumme sinun kauttasi.  

Jos et ole vielä rekisteröitynyt, tee se nyt – rekisteröityminen on maksutonta. Jos olet jo Eezyn kevytyrittäjä, toivomme että nautit eduistasi ja otat niistä kaiken hyödyn irti.

Mehiläinen / Kevytyrittäjän Terveyssopimus

Kevytyrittäjän Terveyssopimus on palvelu terveytesi tueksi. Palveluun kuuluvasta OmaMehiläisen Digiklinikasta saat lääkärin apua 24/7 vuoden jokaisena päivänä. Vuosittainen Puhti-terveystarkistus sisältää 30 eri mittaria, jotka antavat sinulle monipuolisesti tietoa siitä, miten elimistösi voi. Kevytyrittäjän Terveyssopimuksen hinta on 24,90 €/kk ja saat tilattua sen OmaMehiläinen-mobiilisovelluksen kautta.

HELT

HELT-palvelun avulla pidät interaktiivisia live-tunteja sekä lataat ja jaat videoita, luot kursseja ja julkaiset blogeja. HELT:ssä voit myydä verkkopalveluita ja valmennuksia vaivattomasti. Kanavan käyttöönotto on ilmaista ja kaikesta myynnistä tilitetään 84% ohjaajille. Eezyn kevytyrittäjille HELT tarjoaa etuna alkusparrauksen sekä tarvittaessa apua sisällöntuotantoon. Saat etusi käyttöön olemalla yhteydessä HELT:n asiakaspalveluun.

KodinPro®

KodinPro®:n avulla voit saada lisää töitä & tunnettuutta. KodinPro® -palvelussa etsitään ammattitaitoisia tekijöitä kodin ja vapaa-ajan asunnon huolto- ja korjaustöihin. Palvelu on kevytyrittäjille ja yrittäjille tehokas kanava saada suoria työpyyntöjä edullisesti ja helposti. Eezyn kevytyrittäjänä saat palvelusta tuntuvasti alennusta: ilmainen liittyminen (normaalisti 199 €) ja seuraavat kuukaudet 30 € / 3 kk ja sen jälkeen 15€ / kk (normaalisti 30 € / kk). Lunasta etusi koodilla ALE100 kun rekisteröidyt KodinPro® -palveluun.

MyXline

MyXline on uudenlainen, ympäristöystävällinen pikakuljetuspalvelu. Jos matkustat opiskelun, työn tai vapaa-ajan merkeissä kaupungista toiseen, voit samalla kuljettaa pikalähetyksiä ja ansaita lisätienestejä. Kuljetuspalkkion maksu hoituu kevytyrittäjänä automaattisesti ja kätevästi Eezyn kautta. 

Würth

Würth huolehtii teollisuuden, rakentamisen ja kunnossapidon työkaluista ja tarvikkeista. Würthilla on liki 200 Würth Centeriä eri puolilla Suomea. Eezyn kevytyrittäjät saavat yritysasiakkaan alennukset käyttöönsä kaikissa Würth Centereissä hankkiessaan työhön tarvittavia materiaaleja ja tarvikkeita. Ostokset tulee maksaa samantien, niitä ei saa laskulle. Saat alennukseen oikeuttavan asiakasnumeron neuvonnastamme.

Solki.live

Solki.live on monipuolinen työkalu asiakkaidesi tapaamiseen digitaalisesti verkossa. Solki.liven avulla voit järjestää turvallisia videopuheluja, ryhmäpuheluja ja webinaareja asiakkaillesi. Voit myös hyödyntää Solki.liven tarjoamaa verkkokauppaa, jossa voit myydä tallennettuja videopuheluja, webinaareja tai muuta videosisältöä. Eezyn kevytyrittäjät käyttävät Solki.live -palvelua etuhinnoin. 

Hilti Oy

Hilti Oy tarjoaa palveluita ja tuotteita rakennusalan ammattilaisille. Eezyn kevytyrittäjät saavat yritysasiakkaan alennukset käyttöönsä kaikissa Hiltin myymälöissä eri puolilla Suomea, hankkiesaan työhön tarvittavia materiaaleja ja tarvikkeita. Ostokset tulee maksaa samantien, niitä ei saa laskulle. Saat alennukseen oikeuttavan asiakasnumeron neuvonnastamme.

Puuttuuko joukosta taho, jonka etuhinnoista olisi sinulle ja muille kevytyrittäjillemme hyötyä?

Jos sinulla on mielessäsi jokin taho, jonka eduista olisi mukava nauttia, vinkkaa siitä ihmeessä meille. Neuvottelemme jatkuvasti uusia etuja kevytyrittäjiemme iloksi. 

Oletko jo muuten löytänyt podcastimme? Eezympää yrittäjyyttä -podcastissa käsitellään asiantuntijoiden kanssa tavallisimpia yrittäjyyden pulmia – kuten miten hinnoitella oma työ, tarvitseeko kevytyrittäjä YEL-vakuutusta tai miten yhdistää työ ja äitiys. Podcast on luonnollisesti täysin ilmaiseksi kuunneltavissa – se on tuotettu sinun hyödyksesi. Ota kuunteluun!