Valttikortti

Valttikortti – rakennustyömaan henkilötunniste

Valttikortti on yksi yleisimpiä rakennustyömaalla käytettäviä henkilötunnisteita. Käytännössä Valttikortti on sirullinen henkilökortti, joka toimii työntekijän avaimena työmaalle. Kortilla on näkyvissä työntekijän nimi, veronumero ja kuva sekä toimeksiantaja. Sama kortti toimii myös kulunseurantaan, jos työmaalla on yhteensopiva kulunvalvontajärjestelmä. Valttikortin tilaus käy helposti meidän kauttamme. 

Mihin Valttikorttia tarvitaan?

Työturvallisuus- ja veronumerolait edellyttävät, että rakennustyömaalla käytetään henkilötunnistetta. Ilman hyväksyttävää henkilötunnistetta ei työntekijä pääse rakennustyömaalle. Valttikortti on yksi yleisimmistä työmailla käytetyistä henkilötunnisteista: sen avulla pystyt osoittamaan paitsi oikeutesi päästä työmaalle, myös sen, että omalta osaltasi veronumeroasiat ovat kunnossa.  

Hanki Valttikortti – tilaus helposti Eezyn kautta

Voimme tilata sinulle Valttikortin, kun olet rekisteröitynyt palveluumme ja vahvistanut henkilöllisyytesi. 

Valttikortti maksaa kauttamme 50 € (sis. ALV). Voit maksaa valttikortin laskulla tai jos sinulla on meillä avointa työlaskutusta, maksu voidaan periä myös seuraavasta palkastasi.

Näin homma toimii

  1. Tarkista ensin, että sinut on merkitty julkiseen veronumerorekisteriin. Valttikortin voi tilata vain, jos merkintä on tehty.
  2. Jos merkintää ei vielä ole tehty, voit itse merkitä veronumerosi veronumerorekisteriin.
  3. Lähetä meille sähköpostilla info.kevytyrittajat@eezy.fi passikuvan kaltainen kasvokuva sinusta sekä verokorttisi, jossa näkyy veronumerosi. 
  4. Teemme sinulle laskun ja kun olet maksanut sen, tilaamme sinulle valttikortin. Valttikortti saapuu sinulle postitse yleensä 2–3 viikon kuluessa riippuen postin kuljetusajoista. 

Kuinka kauan Valttikortti on voimassa?

Valttikortti on voimassa meidän kauttamme tilattuna toistaiseksi, eli voimassa niin kauan, kuin ne erikseen suljetaan.

Tutustu myös muihin kevytyrittäjän lisäpalveluihimme:

Onko sinulla kysyttävää?

Voit aina soittaa, lähettää sähköpostia ja viestitellä kanssamme chatissa. Voit myös tulla juttelemaan paikan päälle tai sopia videotapaamisen.
Palvelemme arkisin klo 8-17, puh. 09 4242 1565 | startti.kevytyrittajat@eezy.fi

Edut ja alennukset

Olemme neuvotelleet rahanarvoisia etuja, jotka saat käyttöösi, kun olet rekisteröitynyt Eezy-kevytyrittäjäksi.


Katso kaikki edut ja alennukset »