Valttikortti

Valttikortti – rakennustyömaan henkilötunniste

Valttikortti on yksi yleisimpiä rakennustyömaalla käytettäviä henkilötunnisteita. Käytännössä Valttikortti on sirullinen henkilökortti, joka toimii työntekijän avaimena työmaalle. Kortilla on näkyvissä työntekijän nimi, veronumero ja kuva sekä toimeksiantaja. Sama kortti toimii myös kulunseurantaan, jos työmaalla on yhteensopiva kulunvalvontajärjestelmä. Valttikortin tilaus käy helposti meidän kauttamme. 

Mihin Valttikorttia tarvitaan?

Työturvallisuus- ja veronumerolait edellyttävät, että rakennustyömaalla käytetään henkilötunnistetta. Ilman hyväksyttävää henkilötunnistetta ei työntekijä pääse rakennustyömaalle. Valttikortti on yksi yleisimmistä työmailla käytetyistä henkilötunnisteista: sen avulla pystyt osoittamaan paitsi oikeutesi päästä työmaalle, myös sen, että omalta osaltasi veronumeroasiat ovat kunnossa.  

Hanki Valttikortti – tilaus helposti Eezy Kevytyrittäjien kautta

Voimme tilata sinulle Valttikortin, kun olet rekisteröitynyt palveluumme ja vahvistanut henkilöllisyytesi. Huomaathan, että valttikorttitilaus onnistuu tätä kautta vain Eezyn kevytyrittäjille.

Valttikortti maksaa kauttamme 55 € (sis. ALV). Voit maksaa valttikortin valitsemallasi maksutavalla EezyPayn kautta, alla ohjeet.

Näin homma toimii Eezy kevytyrittäjänä

  1. Rekisteröidy Eezy kevytyrittäjäksi, jos et ole vielä rekisteröitynyt.
  2. Tarkista ensin, että sinut on merkitty julkiseen veronumerorekisteriin. Valttikortin voi tilata vain, jos merkintä on tehty.
  3. Jos merkintää ei vielä ole tehty, voit itse merkitä veronumerosi veronumerorekisteriin.
  4. Tilaa Valttikortti täältä ja täytä tarvittavat tiedot.
  5. Maksamalla Valttikorttisi tämän linkin kautta sujuvoitat prosessia ja saat Valttikortin nopeammin. Valttikortti saapuu sinulle postitse yleensä 2–3 viikon kuluessa riippuen postin kuljetusajoista. 

Tutustu myös muihin kevytyrittäjän lisäpalveluihimme:

Onko sinulla kysyttävää?

Voit aina soittaa, lähettää sähköpostia ja viestitellä kanssamme chatissa. Voit myös tulla juttelemaan paikan päälle tai sopia videotapaamisen.
Palvelemme arkisin klo 8-17, puh. 09 4242 1565 | startti.kevytyrittajat@eezy.fi

Edut ja alennukset

Olemme neuvotelleet rahanarvoisia etuja, jotka saat käyttöösi, kun olet rekisteröitynyt Eezy-kevytyrittäjäksi.


Katso kaikki edut ja alennukset »