Lisäpalvelut

Lisäpalvelut kevytyrittäjälle

Eezy Kevytyrittäjien palvelumaksuun sisältyvät kevytyrittäjälle tyypillisesti tarpeelliset asiat. Joskus saatat kuitenkin tarvita lisäpalveluita peruspalveluidemme lisäksi. Jos esimerkiksi tarvitset palkkasi etukäteen, haluat tarjota asiakkaillesi monipuoliset maksutavat, tai haluat että hoidamme palkanmaksun yhteydessä myös kulukorvaukset ja kuitit, lisäpalvelumme ovat sinua varten.  

EezyPay – kätevä maksuratkaisu

Nyt voit helpottaa ja nopeuttaa laskutustasi ja rahaliikennettäsi kevytyrittäjänä! EezyPay säästää aikaasi ja vaivaasi, mahdollistaa asiakkaallesi joustavat maksutavat (mm. MobilePay, verkkopankki- ja korttimaksut) ja sinulle nopeamman tavan saada maksun työstäsi.

Korttimaksut, Smartum ja ePassi

EezyPay-maksuratkaisun tarjoamien maksutapojen lisäksi voit ottaa vastaan maksuja myös Zettle-maksupäätteellä sekä Smartumilla ja ePassilla. Huomioithan, että näiden maksutapojen käyttöönotto vaatii aktiivisen EezyPay-tilauksen (6 tai 12 kk).

Kulukorvaukset ja kuitit 

Työstä aiheutuneet kulusi voidaan korvata jo palkanmaksun yhteydessä, ja käsittelemme niihin liittyvät tositteet ja kuitit. 

EezyExpress-palkka 

Tarvitsetko palkkasi pikaisesti käyttöösi, jo ennen kuin asiakkaasi on maksanut laskusi? EezyExpress-palvelumme avulla voit saada palkkasi jo laskutuspäivänä. 

SuperEezy-palvelu 

Tämän helpommaksi oman työn laskuttaminen ei voi enää mennä! SuperEezyn käyttäjät pääsevät superhelpolla, sillä me hoidamme laskut, kirjaamme kulut ja teemme itse asiassa ihan kaiken muunkin puolestasi. SuperEezy-palvelu on sinulle, jolla ei ole halua tai aikaa edes laskujen täyttelyyn. 

Laki- ja asianajopalvelut

Joskus eteesi voi tulla tilanteita, joissa oikeudellinen neuvonta on tarpeen. Lakiasioissa sinua auttaa kevytyrittäjyyteen erikoistunut lakimiehemme. Pitkäaikainen asianajotoimistomme Sivenius & Suvanto taas on apunasi mahdollisissa oikeudenkäynneissä, välimiesmenettelyissä ja konkurssiasioissa

Valttikortti

Valttikortti on sirullinen henkilökortti, joka on yksi yleisimpiä rakennustyömaalla käytettäviä henkilötunnisteita. Saat tilattua kortin kätevästi meidän kauttamme.

Laskutus vai EezyPay?

Perinteinen lasku vai moderni EezyPay? Testaa!

Ovatko asiakkaasi yrityksiä vai yksityishenkilöitä? Teetkö töitä satunnaisesti vai säännöllisesti? Entä haluaisitko saada asiakkaalta maksun paikan päällä tai jopa ennakkoon? Lyhyen testin avulla selvität, sopiiko perinteisempi laskuttaminen vai modernin EezyPay-maksuratkaisun käyttö sinulle kevytyrittäjänä paremmin.

Onko sinulla kysyttävää?

Voit aina soittaa, lähettää sähköpostia ja viestitellä kanssamme chatissa. Voit myös tulla juttelemaan paikan päälle tai sopia videotapaamisen.
Palvelemme arkisin klo 8-17, puh. 09 4242 1565 | startti.kevytyrittajat@eezy.fi