Lisäpalvelut

Lisäpalvelut kevytyrittäjälle

Eezy Kevytyrittäjien palvelumaksuun sisältyvät kevytyrittäjälle tyypillisesti tarpeelliset asiat. Joskus saatat kuitenkin tarvita lisäpalveluita peruspalveluidemme lisäksi. Jos tarvitset esimerkiksi palkkasi etukäteen tai haluat, että hoidamme palkanmaksun yhteydessä myös kulukorvaukset ja kuitit, lisäpalvelumme ovat sinua varten. 

Maksat näistä lisäpalveluista ainoastaan silloin, kun niitä tarvitset. 

Kulukorvaukset ja kuitit 

Työstä aiheutuneet kulusi voidaan korvata jo palkanmaksun yhteydessä, ja käsittelemme niihin liittyvät tositteet ja kuitit. 

EezyExpress-palkka 

Tarvitsetko palkkasi pikaisesti käyttöösi, jo ennen kuin asiakkaasi on maksanut laskusi? EezyExpress-palvelumme avulla voit saada palkkasi jo laskutuspäivänä. 

SuperEezy-palvelu 

Tämän helpommaksi oman työn laskuttaminen ei voi enää mennä! SuperEezyn käyttäjät pääsevät superhelpolla, sillä me hoidamme laskut, kirjaamme kulut ja teemme itse asiassa ihan kaiken muunkin puolestasi. SuperEezy-palvelu on sinulle, jolla ei ole halua tai aikaa edes laskujen täyttelyyn. 

Laki- ja asianajopalvelut

Joskus eteesi voi tulla tilanteita, joissa oikeudellinen neuvonta on tarpeen. Lakiasioissa sinua auttaa kevytyrittäjyyteen erikoistunut lakimiehemme. Pitkäaikainen asianajotoimistomme Sivenius & Suvanto taas on apunasi mahdollisissa oikeudenkäynneissä, välimiesmenettelyissä ja konkurssiasioissa

Valttikortti

Valttikortti on sirullinen henkilökortti, joka on yksi yleisimpiä rakennustyömaalla käytettäviä henkilötunnisteita. Saat tilattua kortin kätevästi meidän kauttamme.

Edenred-maksut

Jos tarjoat Eezyn kevytyrittäjänä liikunta- tai kulttuurialan palveluita (esimerkiksi taidekursseja, laulutunteja, ohjattuja liikuntatunteja) voit vastaanottaa maksuja Edenredin seteleillä sekä Edenred Pay-mobiilimaksuna.

Onko sinulla kysyttävää?

Voit aina soittaa, lähettää sähköpostia ja viestitellä kanssamme chatissa. Voit myös tulla juttelemaan paikan päälle tai sopia videotapaamisen.
Palvelemme arkisin klo 8-17, puh. 09 4242 1565 | startti.kevytyrittajat@eezy.fi

Edut ja alennukset

Olemme neuvotelleet rahanarvoisia etuja, jotka saat käyttöösi, kun olet rekisteröitynyt Eezy-kevytyrittäjäksi.


Katso kaikki edut ja alennukset »