Näin kevytyrittäminen toimii

Kevytyrittäminen Eezyn kautta – näin palvelumme toimii

Kevytyrittäminen antaa sinulle vapauden keskittyä työn tekemiseen. Kevytyrittäjänä markkinoit itse palveluasi, ja sovit työsi hinnoittelusta, aikatauluista ja maksamisesta suoraan asiakkaittesi kanssa. Avullamme veloitat asiakkailtasi tehdyn työn helposti, ilman omaa Y-tunnusta. 

Laskutuksen ja muun maksuliikenteen hoitaminen on kuitenkin vain yksi osa palveluamme – kattavan kokonaispalvelumme ansiosta kevytyrittäminen on sujuvaa ja turvallista heti ensi metreistä lähtien.  

Aloita kevytyrittäjyys vaikka heti

1

Rekisteröidy palveluumme.
Vakuutukset astuvat heti voimaan. Lisää myös tilinumerosi.

2

Sovi työstä ja hinnoista asiakkaasi kanssa.
Tarjoamme pätevät sopimuspohjat.

3

Työn tehtyäsi tee myös lasku tai EezyPay-maksusivu nettipalvelussamme. Laskun tekeminen onnistuu nettipalvelun lisäksi myös kätevän mobiilisovelluksemme kautta.

4

Tarkistamme ja lähetämme laskun asiakkaallesi, EezyPay-maksulinkin lähetät itse asiakkaallesi.
Huolehdimme myös laskujen perinnästä.

5

Maksamme palkkasi, kun asiakas maksaa laskun tai EezyPay-maksulinkin kautta meille.
Hoidamme lakisääteiset maksut ja veloitamme palvelumaksun.

Laskutus vai EezyPay?

Perinteinen lasku vai moderni EezyPay? Testaa!

Ovatko asiakkaasi yrityksiä vai yksityishenkilöitä? Teetkö töitä satunnaisesti vai säännöllisesti? Entä haluaisitko saada asiakkaalta maksun paikan päällä tai jopa ennakkoon? Lyhyen testin avulla selvität, sopiiko perinteisempi laskuttaminen vai modernin EezyPay-maksuratkaisun käyttö sinulle kevytyrittäjänä paremmin.

Lataa mobiilisovelluksemme App Storesta tai Play-kaupasta.

Ylivoimainen palvelu – kevytyrittäminen Eezyn kanssa on omaa luokkaansa

Yhdellä palvelumaksulla saat erittäin kattavan palvelupaketin, jonka ansiosta kevytyrittäminen on sujuvaa kaikenlaisissa tilanteissa. 

Vastuullisuus ja läpinäkyvyys ovat perusarvojamme – sinun ei tarvitse arvuutella mistä maksat. Hinnastomme löydät täältä.

Palvelumaksuun sisältyvät kaikki nämä palvelut

Vastuuvakuutus ja tapaturmavakuutus

Kun olet rekisteröitynyt Eezyn kevytyrittäjäksi, työajan tapaturmavakuutus ja toiminnan vastuuvakuutus sekä konsulteille konsulttivakuutus ovat heti voimassa Eezyn kautta laskutettavaa työtä tehdessäsi. 

Kevytyrittäjän neuvontapalvelut

Olipa kyse sitten kevytyrittämisen aloittamisesta, hinnoittelusta, YEL-vakuutuksesta, laskun tai EezyPay-maksusivun tekemisestä tai toimialaasi liittyvistä erityispiirteistä, aina kannattaa kysyä meiltä. Opastamme sinua kevytyrittäjyyteen liittyvissä asioissa ja muistuttelemme tärkeistä päivämääristä. Voit soittaa, laittaa viestiä tai tavata meitä joko kasvotusten tai verkossa. 

Sopimuspohjat

Tarjoamme valmiit sopimuspohjat yleisimmille toimialoille niin suomeksi kuin englanniksi. Kirjallisella sopimuksella turvaat molempia osapuolia ja vältyt useimmiten väärinkäsityksiltä. 

Kätevä nettipalvelu ja mobiiliappi

Teit laskuja tai EezyPay-maksusivuja sitten kännykällä tai isolla näytöllä, palvelumme toimii verkossa 24/7. Laskun tekeminen onnistuu kätevästi myös mobiiliappissa.

Laskutus kotimaahan ja ulkomaille

Voit tehdä laskuja ja EezyPay-maksusivuja kotimaisille ja ulkomaisille asiakkaillesi. Tarkistamme jokaisen laskun ja lähetämme ne asiakkaillesi.

Porukkalasku

Kun tiedossasi on isompi porukassa tehtävä urakka tai työkeikka, josta asiakas haluaa yhden laskun, Eezyn porukkalasku on loistava ratkaisu.

Perintä

Jos asiakkaasi ei maksa laskuasi ajoissa, hoidamme maksumuistutukset ja tarvittaessa siirrämme laskusi perittäväksi. Myös oikeudellinen perintä kuuluu palveluumme.

Palkanmaksu

Kun asiakkaasi on maksanut laskusi tai EezyPay-maksusivun kautta meille, me maksamme sinulle palkan. Palvelumaksu veloitetaan aina vasta palkanmaksun yhteydessä, sitä ennen et maksa mitään. Näet etukäteen kevytyrittäjän palkkalaskurin avulla, kuinka paljon laskun summasta jää käteesi.

Todistukset ja yhteenvedot

Työ- tai palkkatodistukset esimerkiksi TE-toimistoa varten ja vuosiyhteenvedot veroilmoitustasi varten lataat kätevästi nettipalvelustamme.

YEL-vakuutus Eezyn kautta Työeläkeyhtiö Elosta

Voit hoitaa YEL-vakuuttamisen kätevästi Eezyn kautta työeläkeyhtiö Elosta. Se, että otat YEL-vakuutuksen nettipalvelumme kautta ja huolehdimme YEL-vakuutuslaskuista puolestasi, ei maksa sinulle mitään ylimääräistä, vaan kuuluu peruspalveluumme. YEL-vakuutusmaksu on yksilökohtainen, eikä sisälly Eezyn palvelumaksuun. Tutustu YEL-vakuuttamiseen Eezyn kautta

Webinaarit ja tapahtumat

Järjestämme webinaareja, koulutuksia ja juhlia kevytyrittäjillemme. Tervetuloa kehittämään omaa osaamista, vaihtamaan kokemuksia ja verkostoitumaan muiden kevytyrittäjien kanssa! 

Edut ja alennukset Eezyn kevytyrittäjille

Saat erilaisia rahanarvoisia etuja, tarjouksia ja alennuksia yhteistyökumppaneiltamme. Tutustu etuihin!

Eezy-konsernin tarjoamat työmahdollisuudet 

Eezy Kevytyrittäjät on osa Eezy-konsernia ja kevytyrittäjämme voivat halutessaan liittyä nettipalvelumme kautta Eezy-konsernin osaajaverkostoon. Verkoston kautta voit saada mm. keikkaluontoisia työmahdollisuuksia.

Eezy Kevytyrittäjien Y-tunnuksen käyttö

Joissain tilanteissa saatat tarvita Y-tunnusta työhön liittyvien hankintojen tekoon. Autamme näissä mahdollisuuksien mukaan, mutta otathan aina ensin yhteyttä meihin

Tutustu myös suosittuihin lisäpalveluihimme

 • EezyPay – helpota ja nopeuta laskutustasi ja rahaliikennettäsi
 • EezyExpress-palkka – palkka tilillesi jo laskutuspäivänä
 • Kulukorvaukset jo palkanmaksun yhteydessä
 • Valttikortti – tilaa henkilötunniste rakennustyömaalle
 • SuperEezy-palvelu – hoidamme ihan kaiken puolestasi
 • Laki- ja asianajopalvelut – kun tarvitset oikeudellista neuvontaa
EezyPay

Uusi maksuratkaisu kevytyrittäjille

EezyPay säästää aikaasi ja vaivaasi, mahdollistaa asiakkaallesi joustavat maksutavat (mm. MobilePay sekä verkko- ja korttimaksut!) ja sinulle nopeamman tavan saada maksun työstäsi. Laskun sijasta asiakas saa työstäsi maksulinkin, jonka kautta maksaminen sujuu kätevästi vaikka jo ennakkoon tai paikan päällä.

Miksi valitsisin Eezyn?

Haluat päästä helpommalla

Toiminimen tai osakeyhtiön perustaminen ei tosiaankaan ole vaikeaa, sillä se onnistuu helposti vaikkapa Perustayritys.fi -palvelun avulla. Ratkaisevaa onkin, että perustaessasi esimerkiksi toiminimen tai osakeyhtiön, sitoudut myös yrittäjän velvollisuuksiin. Sinun on mm. huolehdittava ennakko- ja arvonlisäverojen maksusta ja pidettävä kirjanpitoa. Voit palkata tilitoimiston tekemään käytännön työt, mutta olet silti itse vastuussa siitä, että kaikki ilmoitukset ja maksut hoidetaan ajallaan. Todennäköisesti hoidat YEL-vakuutuksen, työajan tapaturma- ja vastuuvakuutuksen ottamisen sekä laskujen tekemisen, lähettämisen, niistä muistuttelun sekä myyntireskontran itse.

Eezyn kevytyrittäjäpalvelua ei siis ole perustettu siksi, että yrityksen perustaminen olisi vaikeaa tai monimutkaista. Eezy on perustettu helpoksi vaihtoehdoksi laskuttaa oma työ, tarvitsematta perustaa omaa yritystä.

EezyPay-maksuratkaisun avulla tarjoamme nyt entistäkin helpompaa kevytyrittäjyyttä. EezyPay säästää aikaasi ja vaivaasi, mahdollistaa asiakkaallesi joustavat maksutavat (mm. MobilePayn) ja sinulle nopeamman tavan saada maksun työstäsi. Lue lisää EezyPaysta.

Haluat vastuullisimman kumppanin

Eezyn kautta toimiessasi sinulla ei ole muita yrittäjän velvollisuuksia kuin mahdollisen YEL-vakuutuksen ottamisesta huolehtiminen – ja siinäkin me autamme sinua. Markkinoit palveluitasi, sovit töistäsi ja aikatauluistasi, Eezyn hoitaessa hallinnolliset ja lakisääteiset velvoitteet. Kaikki kevytyrittäjämme ovat asianmukaisesti vakuutettuja sekä työtapaturman että toimeksiantajille tai ulkopuolisille aiheutuvien henkilö- ja esinevahinkojen varalta. Vakuutukset tuovat turvaa myös kevytyrittäjän asiakkaille ja niitä myös usein edellytetään. Meille on kunnia-asia, että kaikki asiasi hoidetaan vimpan päälle.

Tarvitset neuvoja ja sitä, että parastasi ajatellaan

Toimiessasi Eezyn kautta et jää yksin, vaan voit aina luottaa asiantuntevaan apuumme ja läpinäkyvään toimintaamme. Me haluamme, että onnistut ja neuvomme sinua niin alussa kuin matkan varrellakin kevytyrittäjyyteen liittyvissä asioissa: oli kyse sitten työn hinnoittelusta, sopimusasioista, oikeista alv-prosenteista tai kulujen laskuttamisesta. Meillä on paljon pitkäaikaisia, tyytyväisiä kevytyrittäjiä ja meidät tunnetaan erinomaisesta asiakaspalvelusta ja ylivoimaisesta asiantuntemuksesta. Seuraamme tarkasti kevytyrittäjyyteen ja yrittäjyyteen liittyviä asioita ja pidämme sinua ajantasalla uutiskirjeiden, webinaarien, podcastien ja somekanaviemme avulla. Eezyn kevytyrittäjänä pääset halutessasi kiinni myös Eezy-konsernin keikkatyömahdollisuuksiin.

Tutustu myös kevytyrittäjiemme kokemuksiin meistä.

Miten palvelu käytännössä toimii?

Toimiessasi kauttamme sinun ei tarvitse perustaa omaa yritystä, eikä aikasi kulu yrittäjän velvollisuuksien hoitamiseen.

Käytännössä homma toimii näin:

 • Rekisteröidyt palveluumme, jonka jälkeen voit ryhtyä töihin.
 • Kun on aika laskuttaa tehty työ, täytät laskun nettipalvelussamme. Me tarkistamme ja lähetämme sen asiakkaallesi. Voit myös ottaa käyttöön kätevän EezyPay-maksuratkaisun, jolloin teet laskun sijasta maksusivun ja lähetät sen asiakkaallesi esimerkiksi QR-koodilla tai Whatsappin avulla.
 • Kun asiakkaasi on maksanut laskun tai EezyPay-maksusivusi kautta, me maksamme palkan tilillesi. Teemme ennakonpidätyksen verokorttisi perusteella, vähennämme palkasta palvelumaksumme ja laskutuspalveluihin sovellettavat lakisääteiset maksut, ja lähetämme ansioistasi kuukausi- ja vuosi-ilmoitukset verottajalle.
 • Laskutuksen ja EezyPayn lisäksi saat käyttöösi joukon kevytyrittäjyyttäsi vauhdittavia ja helpottavia palveluita. Pidämme sinua muutenkin ajan tasalla ja muistuttelemme esimerkiksi YEL-vakuutuksen tarpeellisuudesta.

Miten rekisteröidyn?

Kevytyrittäjyytesi alkaa rekisteröitymällä palvelumme käyttäjäksi. Rekisteröityminen ei maksa mitään eikä sido sinua mihinkään. Rekisteröidy ennen kuin aloitat työt, sillä silloin palveluumme sisältyvät vakuutukset – työajan tapaturmavakuutus sekä toiminnan vastuuvakuutus – astuvat voimaan ja ovat kunnossa töitä tehdessäsi.

 • Klikkaa itsesi rekisteröitymissivulle.
 • Rekisteröidy pelkällä sähköpostiosoitteellasi, jos haluat tutustua palveluumme.
 • Jos taas aiot heti ryhtyä töihin, kannattaa samantien myös tunnistautua verkkopankkitunnuksilla, sillä laskutukseen ja palkanmaksuun liittyvien luottamuksellisten asioiden hoito edellyttää henkilöllisyytesi vahvistamista. Jos sinulla ei ole verkkopankkitunnuksia, voit tunnistautua videopuhelun välityksellä tai paikan päällä toimistollamme. Ota tällöin yhteyttä neuvontaamme.
 • Rekisteröitymisen jälkeen saat salasanan sähköpostiisi.
 • Kirjaudu saamallasi salasanalla nettipalveluumme ja voit tehdä ensimmäisen laskusi tai EezyPay-maksusivusi kevytyrittäjänä!

Rekisteröidy tästä

Mitä on hyvä tietää, kun aloitan?

Yrittäjämäisen toiminnan alkumetreillä on usein opeteltavana, käynnistettävänä ja muistettavana paljon asioita. Reilun kymmenen vuoden aikana neuvontamme on vastannut satoihin kysymyksiin, miten hinnoitella oma työ kannattavasti, miten laskuttaa ulkomailla olevaa yritystä ja kuinka markkinoida omaa osaamista. Usein kysymyksien takana paistaa myös huoli: saanko tämän homman toimimaan ihan itse, mitä jos työssä sattuukin vahinko, riittääkö oma osaaminen työllistämään minut. Vielä enemmän kuitenkin olemme saaneet kulkea rinnalla, kun toiminta on lähtenyt lentoon ja seuranneet sivusta, kun laskut toisensa perään lähtevät tyytyväisille asiakkaille.

Yksi seikka on näiden vuosien varrella tullut kristallin kirkkaaksi: mitä enemmän kartalla olet alkuvaiheessa kevytyrittäjyyden pelisäännöistä ja mahdollisuuksista, sitä nopeammin ja helpommin voit keskittyä tienaamisen kannalta olennaisimpaan eli työn tekemiseen. Ihan kaikkia asioita ei kannata opetella kantapään kautta eikä yksin, ja se jos mikä on kevytyrittäjänä mahdollista.

Olemme keränneet näihin Usein kysyttyihin kysymyksiin kevytyrittäjänä aloittamisen ja toimimisen kannalta tärkeimmät asiat. Jos jokin mietityttää sinua näiden lisäksi, ota ihmeessä meihin yhteyttä – neuvontamme on olemassa sinua ja kysymyksiäsi varten! Voit myös varata ajan Yksilövalmennukseen, jossa voimme Teamsin välityksellä perehtyä juuri sinua mietityttäviin asioihin.

Tutustu myös kevytyrittäjien toimintaa helpottavaan EezyPay-maksuratkaisuun sekä kevytyrittäjiemme kokemuksiin Eezystä.

Miten toimitan verokorttini ja tilinumeroni?

Jotta voimme maksaa sinulle palkkasi, tarvitsemme sitä varten voimassaolevan verokorttisi sekä tilinumerosi.

Tilinumero

Tiilinumeron voit lisätä tietoihisi nettipalvelussamme. Jos sinulla on ulkomainen tilinumero, lähetäthän sen meille, niin lisäämme sen puolestasi. Tilinumero kannattaa pitää ajan tasalla, sillä palkkasi maksetaan sille tilille, jonka olet ilmoittanut nettipalvelussamme.

Verokortti

Saamme verokorttisi tiedot suoraan verottajalta. Verokorttia ei tarvitse lähettää meille erikseen.

Huomioithan verokortissasi automaattiset vähennykset

Kannattaa tarkistaa, onko verokortillasi automaattisesti huomioitu työeläkemaksu (TyEL) ja työttömyysvakuutusmaksu vähennyksenä. Jos ne on huomioitu, kannattaa nämä vähennykset poistaa verokortilta Eezyn kautta saamiesi tulojen osalta, jottei veroprosenttisi jää liian alhaiseksi. Näitä maksuja ei oteta Eezyn sinulle maksamista palkoista, sillä olet eläkevakuuttamisen kannalta yrittäjä. Voit joko hakea muutosverokorttia tai tehdä muutokset OmaVerossa.

Hae muutosverokorttia:

 • Hae muutosverokorttia OmaVerossa.
 • Poista työeläkemaksu- ja työttömyysvakuutusmaksuvähennykset niiden tulojen osalta, jotka arvioit saavasi Eezyn kautta.
 • Jos sinulla on YEL-vakuutus, poista kaksinkertainen työnantajan sairausvakuutusmaksu verokortin ennakonpidätysprosentin laskennasta. Ilmoita verokorttihakemuksella (Yritystulot ja yrittäjän työtulot > YEL- tai MYEL-työtulot vuonna 2021) YEL-työtulon määrä ja ansiotuloista tehtäviin vähennyksiin maksettujen YEL-vakuutusmaksujen määrä.

Tee muutokset OmaVerossa:

 • Jos sinulla ei ole YEL-vakuutusta: Ilmoita OmaVerossa kohdassa ”Tulot, joista ei peritä eläke- ja työttömyysvakuutusmaksuja” Eezyn kautta saatu palkka. Ilmoita myös kohdassa ”Palkat ja luontoisedut” koko vuoden Eezyn kautta saatu palkka.
 • Jos sinulla on YEL-vakuutus: Ilmoita Eezyn maksaman palkan määrä kohdassa ’’Palkat ja luontoisedut’’ ja sen lisäksi kohdassa ’’YEL- tai MYEL-vakuutetun yrittäjän palkat’’.

Voinko käyttää itse keksimääni markkinointinimeä?

Palvelusi markkinoinnissa voit käyttää joko omaa nimeäsi tai omaa, epävirallista ”toiminimeä” eli markkinointinimeä. Ennen kuin valitset markkinointinimen, kannattaa tarkistaa YTJ-tietopalvelusta, ettei nimeä ole joku jo rekisteröinyt kaupparekisterissä. Lisäksi kannattaa tarkistaa, ettei aikomaasi nimeä ole jo varattu domainiksi eli kotisivujen osoitteeksi. Tämän voit tarkistaa esimdomainpalvelut.fi:n avulla.

Kun sinulla on markkinointinimi, jota ei ole muilla käytössä, voit halutessasi varata valitsemallesi markkinointinimelle oman domainin. Tämän jälkeen on epätodennäköistä, että joku toinen rekisteröisi saman nimen viralliseksi toiminimekseen. Vaikka varaat domainin, sinun ei ole pakko julkaista osoitteeseen kotisivuja. Rekisteröimällä domainin saat samalla käyttöösi sähköpostin, jonka loppuosa on sama kuin markkinointinimesi.

Markkinoinnissa ja tarjouksissa voit käyttää mainintaa ”työ laskutetaan Eezy Kevytyrittäjät Oy:n kautta” tai ”työn laskuttaa Eezy Kevytyrittäjät Oy”.

Voinko valtuuttaa jonkun toisen asioimaan palvelussanne puolestani?

Voit halutessasi antaa jollekin toiselle henkilölle oikeuden hoitaa palveluumme liittyviä asioita puolestasi. Toimita tällöin valtakirja meille.

Voinko tilata valttikortin kauttanne?

Valttikortti on yksi yleisimpiä rakennustyömaalla käytettäviä henkilötunnisteita. Käytännössä valttikortti on sirullinen henkilökortti, joka toimii työntekijän avaimena työmaalle. Kortilla on näkyvissä työntekijän nimi, veronumero ja kuva sekä toimeksiantaja. Valttikortin voit tilata Eezyn kautta, kun olet rekisteröitynyt ja vahvistanut henkilöllisyytesi esim. verkkopankkitunnuksillasi.

Lue lisää Valttikortista.

Miten sovin töistäni?

Kevytyrittäjänä sovit työstäsi ja sen ehdoista suoraan asiakkaasi kanssa. Nettipalvelustamme löydät alakohtaiset valmiit sopimuspohjat sekä yritys- että yksityisasiakkaiden toimeksiantoihin.

Suosittelemme aina kirjallisen toimeksiantosopimuksen tekemistä. Sopimuksissa käytät työnsuorittajana/toimeksisaajana omaa nimeäsi sekä mainintaa ”työn laskuttaa Eezy Kevytyrittäjät Oy (y-tunnus 2197002-2)” tai ”työ laskutetaan Eezy Kevytyrittäjät Oy:n (y-tunnus 2197002-2) kautta”, josta työn tilaajalle selviää verotuksellinen asemasi.

Töiden välitys

Jokainen Eezyn kevytyrittäjä markkinoi itse palveluitaan ja omaa työtään. Emme välitä tai markkinoi Eezyn kevytyrittäjiksi rekisteröityneiden työsuorituksia. Eezy-konserni tarjoaa kuitenkin laajasti palveluita eri työelämän tilanteisiin, ja esimerkiksi vuokratyötä voi monissa tilanteissa tehdä rinnakkain tai vuorotellen Eezyn kevytyrittäjänä toimimisen kanssa.

Onnistuvatko korttimaksut kauttanne?

Kyllä onnistuvat! Eezyn kevytyrittäjänä voit vastaanottaa korttimaksuja Zettle-korttimaksulaitteella. Zettle toimii Android- ja iOS-puhelinten sekä -tablettien kanssa.

Jos olet kiinnostunut ottamaan Zettlen käyttöösi, niin ole meihin yhteydessä ja autamme sinut alkuun. Huomaathan, että Zettlen käyttöönotto vaatii voimassa olevan EezyPay-tilauksen.

Voinko laskuttaa tarvike- tai matkakuluja asiakkaaltani?

Sen lisäksi, että laskutat asiakkaaltasi työtä, voit laskuttaa asiakkaaltasi työhön liittyviä kuluja: matkakuluja tai työssä käytettyjä tarvikkeita ja materiaaleja. Laskutettavat kulut sovit asiakkaasi kanssa. Voit halutessasi laskuttaa asiakkaaltasi suuremman summan, kuin olet itse tarvikkeista, materiaaleista tai matkoista maksanut. Tämä on tyypillistä ja myös erityisen suositeltavaa silloin, kun tarvikkeiden hankintaan on mennyt aikaa.

Lisäpalvelumme avulla saat suoraan laskutettuun työhön liittyvät materiaali-, tarvike- ja verovapaat matkakulusi vähennettyä jo palkanmaksun yhteydessä. Kulusi korvataan sinulle ostokuitin tai matkalaskun perusteella ja saat rahallista hyötyä, kun maksat palkastasi vähemmän veroja ja sivukuluja.

Tutustu lisäpalveluumme: Kulukorvaukset ja kuitit

Onko sinulla kysyttävää?

Voit aina soittaa, lähettää sähköpostia ja viestitellä kanssamme chatissa. Voit myös tulla juttelemaan paikan päälle tai sopia videotapaamisen.
Palvelemme arkisin klo 8-17, puh. 09 4242 1565 | startti.kevytyrittajat@eezy.fi

”Olen tykännyt tosi paljon kevytyrittäjyydestä. Säästän vain niin paljon aikaa, kun kaikki byrokratia hoituu Eezyn kautta. ”

– Heini Hälinen, visuaalinen suunnittelija

“Eezy oli helppo ja vaivaton ratkaisu ja on toiminut tosi hyvin.”

– Markus Pöyhönen, personal trainer

”Kevytyrittäjänä on helppo kokeilla yrittäjyyttä ja yhteistyön saatuasi laskutus on helppoa. Teet laskun ja saat siitä palkan, ei tarvii itse miettiä kaikkea byrokratiaa.”

– Rapsu, striimaja

“Minulla jää lähemmäs kolmannes enemmän aikaa itse työn tekemiseen. Nimensä mukaisesti Eezy on iisi!”

– Era Mikkola, AD

“Eezyssä on ollut parasta se, että kaikki toimii. Kaikki asiat on kauhean hyvin hoidettu ja voin keskittyä työhön.”

– Ninnu Perälä, toimittaja

”Kuinka yksinkertaista on tehdä vain laskuja, kun kaikki paperityöt hoituu, eikä tarvitse stressata niistä.”

– Juhani Palomäki, asentaja