Kilpailun säännöt

Järjestäjä

Eezy Kevytyrittäjät Osk (jäljempänä ”järjestäjä”)

Osallistumiskelpoisuus

Kilpailuun osallistuminen edellyttää, että henkilö on itse rekisteröitynyt ja tunnistautunut Eezy Kevytyrittäjien nettipalvelussa, sekä kutsunut muita rekisteröitymään Eezy-kevytyrittäjäksi omaa suosittelukoodia käyttäen 1.-31.8.2022. Kilpailuun lasketaan mukaan ainoastaan elokuun aikana suositteluiden kautta tulleet uudet rekisteröityneet JA henkilöllisyytensä vahvistaneet Eezy-kevytyrittäjät.

Kilpailuun osallistuminen edellyttää 18 vuoden ikää. Kilpailuun voivat osallistua kaikki Suomessa asuvat luonnolliset henkilöt. Kilpailun suunnitteluun ja toteutukseen osallistuneiden yritysten työntekijät tai heidän perheenjäsenensä eivät voi osallistua kilpailuun.

Osallistumisaika

Kilpailuun voi osallistua ajalla 1.-31.8.2022.

Osallistuminen

Kilpailuun voi osallistua Eezy Kevytyrittäjien nettipalvelussa ja jakamalla omaa suosittelukoodia eteenpäin.

Voittaja ja palkinnot

Kilpailun voittaja on se, joka on kerännyt 1.-31.8.2022 välillä eniten uusia rekisteröityneitä Eezy-kevytyrittäjiä suosittelujen kautta. Kilpailuun lasketaan mukaan ainoastaan elokuun aikana suosittelukoodien kautta tulleet uudet rekisteröityneet JA henkilöllisyytensä vahvistaneet Eezy-kevytyrittäjät. Kilpailun voittaja voittaa loppuvuoden palvelumaksut, eli saa laskuttaa Eezy Kevytyrittäjien kautta ilman palvelumaksua 1.9.-31.12.2022. Mahdolliset lisäpalvelut veloitetaan normaalisti. Kilpailun voittaja selvitetään 1.9. ja hänelle ilmoitetaan voitosta henkilökohtaisesti.

Voitoista ilmoittaminen ja voiton lunastaminen

Voittaja saa järjestäjältä tiedon voitosta välittömästi kilpailun päätyttyä. Järjestäjä ei korvaa palkintoa, mikäli sen toimittaminen estyy osallistujan antamien virheellisten yhteystietojen vuoksi. Palkintoa ei vaihdeta rahaksi tai muuhun tavaraan.

Järjestäjän vastuu ja oikeudet

Kilpailuun osallistuvat vapauttavat kilpailun järjestäjän ja mahdolliset muut yhteistyökumppanit vahingosta, joka aiheutuu tai jonka väitetään aiheutuneen kilpailuun osallistumisesta tai palkinnon käytöstä. Kilpailun järjestäjän vastuu ei ylitä säännöissä mainitun palkinnon arvoa. Järjestäjä ei vastaa teknisistä syistä johtuvista ongelmista tai esteistä kilpailuun osallistumiseen tai palkinnon vastaanottamiseen.

Kilpailuun osallistuvat sitoutuvat noudattamaan näitä kilpailun sääntöjä. Järjestäjällä on oikeus poistaa osallistuja kilpailusta, mikäli osallistuja ei noudata kilpailun sääntöjä ja ehtoja.

Järjestäjä pidättää oikeuden muuttaa kilpailun sääntöjä sen voimassaoloaikana. Muutoksista ilmoitetaan kilpailusivulla.