Yrityskumppanuus

Yrityskumppanuus – kerää kaikki toimeksiannot yhteen osoitteeseen

Haluatko tarjota joustavan työstä sopimisen työn suorittajalle voiden luottaa siihen, että osaajien asioita hoitaa alan asiantuntevin ja vastuullisin toimija? Palvelumme avulla kevytyrittäjä voi keskittyä työn tekemiseen ja sinä saat toimeksiantajana parasta mahdollista osaamista. Meiltä kevytyrittäjä saa valmiit sopimuspohjat ja tuemme kevytyrittäjää aloittamisessa ja neuvomme kaikissa kysymyksissä, joita kevytyrittäjyyden tiellä voi tulla vastaan. Toimeksiantaja ja kevytyrittäjä voivat näin yhteisvoimin keskittyä vain olennaiseen – työn tekemiseen.

Helppo kumppanuus

Me Eezy Kevytyrittäjillä haluamme varmistaa, että kaikki sujuu toimeksiantajan ja kevytyrittäjän välillä. Siksi räätälöimmekin kumppanuuden aina toimeksiantajan tarpeisiin sopivaksi. Valitessasi kumppaniksesi Eezy Kevytyrittäjät voit luottaa siihen, että jokainen vaihe sujuu jouhevasti – onhan se kaikkien etu.

Toimeksiantajana saat:

 • Osaavat työn suorittajat, joiden töiden laskutuksesta huolehtii Suomen tarkin ja palvelevin tiimi.
 • Alan kattavimmilla vakuutuksilla varustetut kevytyrittäjät.
 • Selkeän laskun teetetystä työstä.
 • Vastuullisen ja asiantuntevan kumppanin.
 • Tarpeisiinne räätälöidyn kumppanuuden, esimerkiksi erilaiset automatisoidut ratkaisut (mm. API-rajapinta).
 • Selkeyttä ja ajansäästöä, kun kaikki toimeksiannot hoituvat yhden kevytyrittäjäpalvelun kautta.
 • Mahdollisuuden hakea osaajia kevytyrittäjillemme suunnatulla toimeksiantosivulla.

Kumppanuutemme ansiosta näyt vastuullisena toimeksiantajana itsensätyöllistäjille – me kun hoidamme kevytyrittäjiemme asioita kuin omiamme; huolellisesti, ajallaan ja kaikki tahot huomioiden. Kevytyrittäjämme ovat lisäksi vakuutettuja alan kattavimmilla vakuutuksilla heti rekisteröitymishetkestä lähtien.

Kumppaniksi luotettavin ja vastuullisin kevytyrittäjäpalvelu

Eezy Kevytyrittäjät on tunnettu alan luotettavimmasta ja vastuullisimmasta toiminnastaan. Tilatessasi työtä Eezyn kevytyrittäjältä voit olla varma, että kaikista lakisääteisistä maksuista huolehditaan viimeisen päälle ja kevytyrittäjän asioita hoitaa alan asiantuntevin ja vastuullisin toimija. Emme salli palveluamme käytettävän työnantajan vastuiden ja velvoitteiden kiertämiseen, sillä se ei istu arvoihimme eikä palvele kevytyrittäjää tai toimeksiantajaa pitkällä tähtäimellä.

Eezy Kevytyrittäjät on Uusi Työ ry:n jäsenyritys ja noudatamme toiminnassamme yhdistyksen eettisiä ohjeita.

Ota yhteyttä!

Tarvitset sitten kevytyrittäjäpalvelua kumppaniksi keikkoihin, projekteihin tai vakituisempiin toimeksiantoihin, niin ota yhteyttä ja jutellaan lisää. Luodaan juuri sinun yrityksesi tarpeisiin sopiva paketti!

  Täyttämällä ja lähettämällä lomakkeen tiedot hyväksyt sivuston käyttöehtojen mukaisen henkilötietojen tallentamisen ja käytön. Tietosuojaseloste ja verkkopalvelun käyttöehdot.

  Olemme Suomen ensimmäinen kevytyrittäjyyspalvelu – loimme vuonna 2008 väylän tehdä laskutettavaa työtä ilman omaa yritystä. Olemme osa Eezy-konsernia, jonka visiona on olla Suomen merkittävin työelämän uudistaja. Eezyn osake on listattu Helsingin Pörssin pörssilistalla. 

  Ammattimaisuus, rohkeus ja positiivisuus ovat arvojamme, jonka varaan rakennamme tulevaisuuden työelämää. Tarjoamme kevytyrittäjälle vapauden työllistää itsensä omalla osaamisellaan helposti ilman yrityksen pyörittämiseen liittyvää byrokratiaa. Kevytyrittäjyys on moderni tapa työskennellä: palvelumme avulla voi tehdä töitä sivu- tai päätoimisesti ja vaikkapa testata omaa yritysideaa ja yrittäjyyttä ilman omaa Y-tunnusta. Rekisteröityneitä käyttäjiä meillä on jo yli 30 000.