kesätyö kevytyrittäjänä

Jäitkö ilman kesätöitä? Toteuta unelmasi kevytyrittäjänä!

Alkaako kesätyöhakemusten raapustaminen ja ansioluetteloiden lähettäminen kymmenille yrityksille turhauttamaan? Vai kyllästyttääkö loputtomat haastattelut ja kieltäytyvät vastaukset työhakemuksiin? Ota tänä kesänä ohjat omiin käsiin ja ryhdy kevytyrittäjäksi! Aloittaminen on helppoa ja saat nauttia yrittäjyyden parhaista puolista ulkoistamalla monimutkaiset paperityöt laskutuspalvelulle. Lunasta etukoodi ja laskuta noin 285 eurolla ilman palvelumaksua!

Mitä on kevytyrittäjyys?

Kevytyrittäjyyden ideana on, että laskutat asiakkaitasi yksityishenkilönä laskutuspalvelun, kuten Eezyn, kautta. Lasku kevytyrittäjän tekemästä työstä lähetetään asiakkaalle laskutuspalvelun kautta, minkä vuoksi kevytyrittäjä voi toimia itsenäisesti ilman omaa y-tunnusta, yritystä tai toiminimeä. Laskuissa käytetään kevytyrittäjän oman yritys- ja yhteisötunnuksen sijaan laskutuspalvelun y-tunnusta, eli yritystä yksilöivää numerosarjaa. Asiakkaiden maksaessa laskut suoraan laskutuspalvelulle, sinä vapaudut kirjanpitovelvollisuudesta, laskuttamisesta, toiminimen kuukausittaisista kuluista ja muista byrokraattisista vastuista. Teet käytännössä vain haluamiasi työtehtäviä ja odotat palkan saapumista tilillesi!

Kevytyrittäjyys sopii kaikille

Kevytyrittäjyys sopii moneen elämäntilanteeseen ja toimialaan, eikä aloittamista varten tarvitse edes valmista ammattia. Kesällä nuoret voivat työllistää itsensä esimerkiksi puutarha- tai korjaustöillä kevytyrittäjyyden avulla. Olitpa sitten opiskelija, työtön, kiinnostunut keikka- tai kausityöstä päivätyön ohella tai innostunut kokeilemaan omaa yritysideaa riskittömästi, kevytyrittäjyys sopii sinulle aivan varmasti. Voit laskuttaa esimerkiksi digimarkkinointia, rakennustöitä, valokuvausta, esports-pelaajan töitä tai konsultin hommia. Tutustu Eezy Kevytyrittäjien uratarinoihin ja liity joukkoon!

Miksi kevytyrittäjyys kannattaa?

Kevytyrittäjänä valitset vapaasti oman työmäärän ja muut työnkuvaan liittyvät asiat ilman yritysmaailman suuria velvollisuuksia. Kevytyrittäjyys tuo mukanaan ainutlaatuista itsenäisyyttä ja mahdollisuuden toteuttaa omia unelmia ilman täyden yrittäjyyden sitoumuksia ja vastuita. Kevytyrittäjäksi ryhtyminen ja töiden laskuttaminen Eezyn kautta on kannattavaa monista eri syistä.

 • Saat yrittäjäelämän parhaat palat itsellesi ja ulkoistat aikaa vievät paperityöt Eezylle.
 • Sinun ei tarvitse huolehtia verotuksesta esimerkiksi ennakko- ja arvonlisäverojen maksun yhteydessä.
 • Vapaudut kirjanpitovelvollisuudesta – me hoidamme senkin puolestasi.
 • Voit toimia kevytyrittäjänä ilman y-tunnusta, toiminimeä tai yritystä.
 • Et sitoudu mihinkään, kevytyrittäjän työnkuva on joustavaa ja voit työskennellä täysin oman aikataulun mukaan – aikaa jää myös lomailuun.
 • Saat meiltä tukea ja apua kaikissa kevytyrittäjyyteen liittyvissä aiheissa.
 • Nautit Eezy Kevytyrittäjien huikeista eduista ja alennuksista.
 • Kesä vierähtää intohimosi parissa ja kevytyrittäjänä opit varmasti paljon uutta omasta tai ihan uudesta ammattialueesta.

Kevytyrittäjän vastuulle jää laskujen tekeminen, YEL-vakuutuksen hankkiminen ja asiakkaiden kanssa kommunikoiminen. Nämä asiat eivät kuitenkaan ole monimutkaisia, joten älä huoli – kevytyrittäjyys on hauskaa ja helppoa!

Kevytyrittäjyys kesätyönä käytännössä

Vaikka kevytyrittäjyys voi kuulostaa esimerkiksi nuorelle tai työttömälle jännittävältä, se on käytännössä erittäin helppoa ja vaivatonta. Kevytyrittäjyys on oiva ensimmäinen työkokemus ja tuo vaihtelua tavalliseen kesätyön tekemiseen. Käytännössä kevytyrittäjyys toimii näin sujuvasti:

 1. Rekisteröidy Eezyn kevytyrittäjäksi.
 2. Etsi sopivia asiakkaita, kerro esimerkiksi sukulaisille tai tutuille tarjoamastasi työstä.
 3. Sovi työn tekeminen toimeksiantosopimuksella (löydät nämä Eezyn nettipalvelusta) ja neuvottele työn hinnasta, Eezy avustaa sinua koko prosessin ajan.
 4. Suorita työ ja täytä lasku tai ota käyttöön näppärä EezyPay.
 5. Saat suoritetusta työstä palkan tilillesi.

Lunasta etukoodi ja rekisteröidy Eezyn kevytyrittäjäksi!

Rekisteröidy nyt koodilla KESAETU1 ja saat 20 euron EezyBonuksen eli palvelumaksualennusta. Bonuksen avulla laskutat noin 285 eurolla ilman palvelumaksua, eli sinulle jää ensimmäisistä kesätyökeikoista enemmän rahaa käteen.

Täytä koodi rekisteröitymisen yhteydessä sille varattuun kenttään.

Onko sinulla kysyttävää?

Voit aina soittaa, lähettää sähköpostia ja viestitellä kanssamme chatissa. Voit myös tulla juttelemaan paikan päälle tai sopia videotapaamisen.
Palvelemme arkisin klo 8-17, puh. 09 4242 1565 | startti.kevytyrittajat@eezy.fi