Hyvän työn tarina: EezyPay helpottaa Riikan laskuttamista

EezyPay on uusi helpompi tapa hoitaa maksuliikennettä kevytyrittäjänä. Kätevien maksulinkkien avulla säästät sekä omaa että asiakkaidesi aikaa ja teet maksamisesta joustavampaa. Lue miten EezyPay mullisti kevytyrittäjänä toimivan Riikan asiakkaiden laskuttamisen.

Mikä on EezyPay?

Moni kevytyrittäjä tietää, että laskujen tekeminen, lähettäminen ja kadonneiden laskujen perään tiedustelu voivat hankaloittaa jokapäiväistä työtä, vieden arvokasta aikaa, jonka voisi käyttää muuhun hyödylliseen. EezyPay-maksuratkaisu on helpompi tapa hoitaa laskutus sekä itsellesi että asiakkaillesi, olitpa sitten jo kokenut tekijä tai vasta oman toimintasi aloittanut uusi kevytyrittäjä.

Joustavien maksutapojen ansiosta myös asiakkaasi kiittävät. EezyPay antaa asiakkaidesi maksaa tarjoamistasi tuotteista ja palveluista haluamallaan tavalla korttimaksulla, verkkopankissa tai sähköisen lompakon avulla.

Maksun pyytäminen työstäsi onnistuu sekä ennakkoon että heti suoritetun työn jälkeen, niin kuluttajille kuin yritysasiakkaillekin. Eri asiakkaasi voivat maksaa samalla maksulinkillä, joten saman työn tekemisestä ei tarvitse luoda joka kerta uutta maksulinkkiä.

Maksat EezyPayn käytöstä pakettihinnan sopimuskauden pituuden mukaan. Voit nyt kokeilla EezyPayta kuukauden ajan ilman pakettimaksua. Rekisteröidy Eezy-kevytyrittäjäksi tai kirjaudu sisään ottaaksesi EezyPayn käyttöösi.

“Helppo ja kätevä tapa hoitaa maksut”

EezyPay on osa eläintenkouluttajana ja koirahierojana toimivan Riikka Hartikaisen jokapäiväistä työtä hänen palvellessaan asiakkaitaan eli koiranomistajia – sekä tietysti heidän koiriaan. EezyPayn maksulinkin avulla asiakkaiden on vaivatonta ja aiempaa helpompaa maksaa Riikalle hänen palveluistaan.

Aikaisemmin Riikan lähettämät laskut hukkuivat helposti asiakkaiden sähköpostin roskapostikansioon, missä ne jäivät helposti huomaamatta. Nyt rahaliikenne on nopeampaa, eikä Riikan tarvitse enää kysellä asiakkaidensa maksujen perään. Yksi EezyPayn eduista on, että maksamista varten ei tarvitse tehdä erillistä laskua – kaikki hoituu maksulinkin avulla.

Sen lisäksi, että EezyPay on nopeuttanut ja helpottanut maksujen hallintaa, myös asiakkailta on tullut positiivista palautetta EezyPayn käyttämisestä. Heidän mielestään EezyPay on helppo ja kätevä tapa hoitaa maksut Riikan tarjoamista palveluista.

“Suosittelen lämpimästi EezyPayta. Maksulinkkien teko on helppoa ja ne on kätevä lähettää asiakkaalle.”

Riikan Koirapalvelut löytyvät verkosta osoitteesta https://riikan-koirapalvelut.webnode.fi/

Riikan kuvat: Hanna Purdy

Lue lisää kokemuksia Eezystä ja tarinoita kevytyrittäjyydestä.

Miten EezyPay toimii?

  1. Luo maksusivu. Aloita luomalla uusi maksusivu nettipalvelussa ja anna tarvittavat tiedot laskuttamista varten.
  2. Jaa maksusivu. Voit käyttää luomasi maksusivun jakamiseen joko QR-koodia tai maksulinkkiä. QR-koodin avulla asiakkaasi voivat lukea koodin puhelimensa sovelluksella. Maksulinkki on puolestaan helppo lähettää asiakkaallesi esimerkiksi sähköpostin tai pikaviestipalvelun, kuten WhatsAppin, avulla. Halutessasi voit lisätä QR-koodin tai maksulinkin myös verkkoon, mistä asiakkaasi löytävät sen helposti.
  3. Asiakas maksaa. Asiakkaasi valitsee joustavasti haluamansa maksutavan. On sinusta kiinni haluatko laskuttaa asiakkaitasi etukäteen vai vasta, kun työ on tehty.
  4. Saat palkan. Rahaliikenne ja asiakkaan maksun saapuminen hoituvat entistä nopeammin EezyPayn avulla. Työstäsi maksettava palkka näkyy tililläsi viimeistään seuraavana pankkipäivänä asiakkaan maksupäivästä.

Helpota ja nopeuta laskutusta EezyPayn avulla

EezyPayn on nykyaikainen ja joustava tapa saada maksu tekemästäsi työstä kevytyrittäjänä. Kokeile EezyPayta ilman pakettimaksua kuukauden ajan. Lue lisää EezyPaysta!