EezyExpress-palkka

EezyExpress-palkka – saat palkan heti käyttöösi

Joskus rahalle voi tulla akuutti tarve ja jo laskua tehdessäsi tiedät, että palkkapäivään on turhan pitkä matka. EezyExpress-palkka on maksullinen lisäpalvelumme, joka ratkaisee rahapulasi nopeasti.

Nopeimmillaan palkka on tililläsi jo laskutuspäivänä

Tavallisesti maksamme palkkasi, kun asiakkaasi on maksanut laskun. EezyExpress-palkan voit kuitenkin saada jo heti laskun lähettämisen jälkeen, eikä sinun tarvitse odotella laskulle suoritusta. Nopeimmillaan EezyExpress-palkka on tililläsi jo laskutuspäivänä. 

Maksat EezyExpress-palkasta vain silloin, kun sitä tarvitset

 • EezyExpress-palkka on maksullinen lisäpalvelumme.
 • Palvelumaksu on 5 %.
 • Lisäpalvelun hinta veloitetaan normaalin palvelumaksun lisäksi ja lasketaan arvonlisäverottomasta laskutussummastasi.
 • Tutustuthan EezyExpress-palkan saamisen edellytyksiin huolellisesti. 
 • Voit myös aina ottaa meihin yhteyttä, jos et ole varma, onnistuuko palkanmaksu EezyExpress-palkkana.

Missä tilanteissa voit saada EezyExpress-palkkaa?

Käytännössä maksamme palkkasi ennen kuin toimeksiantajasi on maksanut laskun. Tästä syystä sen saamiselle on joitakin edellytyksiä.

 • EezyExpress-palkka on laskukohtainen, sitä haetaan yhdestä laskusta kerrallaan.
 • Laskusi on osoitettu Suomessa toimivalle yritykselle, valtiolle, kunnalle tai muulle yhteisölle.
 • Laskun saajalla ei ole maksuhäiriömerkintöjä eikä erääntyneitä EezyExpress-laskuja. Tarkistamme tästä syystä aina laskun saajan luottoluokituksen.
 • Laskun on oltava lopullinen ja riidaton. Tarkistamme riidattomuuden tarpeen mukaan.
 • Sinulla ei ole samalle toimeksiantajalle avoinna muita EezyExpress-laskuja.
 • Avonaisten EezyExpress-laskujen summa ei ylitä 5 000 €. Summa voi koostua yhdestä tai useammasta laskusta.
 • Jos olet uusi kevytyrittäjä, ensimmäinen EezyExpress-palkkasi voi olla korkeintaan 2 000 €.
 • Laskuun liittyvien kulujen erittelyn ja kuittien on oltava meillä palkanmaksuhetkellä, sillä myöhemmin saapuneita kuluja ei voida ottaa huomioon.

Huomioithan, että pidätämme oikeuden hyväksyä tai hylätä EezyExpress-palkkapyynnön ja tarvittaessa voimme myös rajoittaa maksettavaa summaa. Jos toimeksiantajasi ei kaikesta huolimatta maksa laskua kokonaan, on sinun palautettava saamasi palkka vastaavilta osin.

Näin haet EezyExpress-palkkaa

 1. Tee ensin lasku asiakkaallesi. Tarkista samalla, että olet toimittanut meille verokorttisi.
 2. Merkitse jo laskua tehdessäsi nettipalvelussamme, että haet kyseisestä laskusta EezyExpress-palkkaa. Voit myös hakea EezyExpress-palkkaa jo asiakkaalle lähetetystä laskusta. Tällöin voit lähettää viestin meille osoitteeseen express.kevytyrittajat@eezy.fi. Kerro viestissäsi laskun numero, jolta olet hakemassa EezyExpress-palkkaa.
 3. Käsittelemme kaikki klo 12 mennessä saapuneet EezyExpress-pyynnöt aina saman arkipäivän aikana. 
 4. Jos laskun saajan luottoluokitus on kunnossa ja laskua ei tarvitse vahvistaa asiakkaallasi, maksamme EezyExpress-palkan sinulle viipymättä. 

Miksi asiakastasi pyydetään vahvistamaan lasku?

Laskuissa esiintyy jonkin verran inhimillisiä virheitä, esimerkiksi virheellisiä summia ja laskutusosoitteita. Laskuja myös reklamoidaan sekä perusteetta että perustein. Laskun vahvistuksella varmistamme, että lasku on maksajan mielestä virheetön, lopullinen ja se voidaan maksaa. Toisin sanoen saamme kirjallisen lupauksen laskun maksusta.

Laskun vahvistus turvaa myös sinua: asiakkaasi sitoutuu olemaan reklamoimatta laskua, ja voimme periä erääntynyttä summaa ensin suoraan asiakkaaltasi. Laskun vahvistus on käytännössä sähköpostiviesti, jonka sinä voit joko itse välittää asiakkaallesi tai me lähetämme sen luvallasi suoraan asiakkaallesi. Ohjeistamme vahvistuspyynnön tekemiseen molemmissa tapauksissa.

Onko sinulla lasku, josta et ole varma, saisitko siitä EezyExpress-palkkaa?

Ota meihin oitis yhteyttä, sillä pystymme yleensä saman tien arvioimaan tilanteen. Hyvässä lykyssä voit saada palkan tilillesi vielä samana päivänä! 

Tutustu myös muihin kevytyrittäjän lisäpalveluihimme: