MyXline – kuljeta & tienaa!

RYHDY KULJETTAJAKSI – LATAA MYXLINE APPI 

Suomalainen joukkoistettu kuljetuspalvelu MyXline lanseerasi yksinkertaisen ja nopean HETItoimitus -palvelun. Palvelu lupaa lähetykset perille kahdessa tai viidessä tunnissa. Lähetykset kulkevat ekologisesti kaupunkien välillä ja sisällä samalla, kun ihmiset liikkuvat muutenkin. HETItoimituksella saadaan melkein mikä tahansa takapenkille mahtuva tavara mahdollisimman nopeasti perille, parhaimmillaan tunnissa.

NÄIN KULJETAT: Lataa MyXline-appi ja rekisteröidy kuljettajaksi. Katso lisätietoja netistä.

Näin ansaitset MyXline kuljetuksista:

  • 2 tunnin kuljetus LÄHELLE (alle 30 km matkalla) saat 10 €
  • 5 tunnin kuljetus KAUAS (yli 30 km matkalla) tuottaa sinulle aina 60 €
  • Autojen siirroista ansaitset 80 €
  • SPESU kuljetuksista ansaitset todella hyvin ja ansaintakattoa ei ole. Näistä yritykset maksavat kiireellisyyden mukaan.

Esimerkkejä:
10 EUROA
Tyypillinen LÄHELLE kuljetus on esimerkiksi kukkakimpun toimittaminen alle 10km etäisyydellä kukkakaupasta vanhukselle. Tästä kuljetuksesta saat 10euroa ja teet samalla vanhuksen iloiseksi.

60 EUROA
Eräs MyXline kuljettaja ilmoitti MyXline asiakaspalveluun, että hän voisi tarvittaessa viedä lähetyksen Joensuuhun, jossa hänen vanhempansa asuvat. Seuraavalla viikolla ei tullut lähetystä Joensuuhun, mutta tuli lähetys Kuopioon. Tätä tarjottiin hänelle ja hän teki pienen mutkan Kuopion kautta Joensuuhun ja ansaitsi matkasta 60euroa.

350 EUROA
MyXlinen asiakkaalta tuli kiireinen pyyntö toimittaa esiteteline Helsingistä Vuokattiin. Asia piti hoitaa samana päivänä ja vaihtoehtona oli taksilähetys. Kuljetus laitettiin ”eetteriin” ja sen nappasi eräs MyXline kuljettaja saman tien ja ansaitsi kuljetuksesta 350euroa ja teki samalla mukavan matkan Vuokattiin.

5 syytä miksi sinun kannattaa ladata ilmainen MyXline sovellus:

  1. Näet kuljetuspyynnöt.
  2. Päätät itse vietkö vai et, kuljettaminen on täysin vapaaehtoista.
  3. Saat lisäansioita.
  4. Pienennät hiilijalanjälkeä jos viet lähetyksen kun olet muutoinkin samalla reitillä.
  5. Et sitoudu mihinkään.

LÄHETÄ MYXLINELLÄ – MYXAA NOPEASTI, EDULLISESTI, VARMASTI JA EKOLOGISESTI 

Suomalainen joukkoistettu kuljetuspalvelu MyXline lanseeraa yksinkertaisen ja nopean HETItoimitus -palvelun. Palvelu lupaa lähetykset perille 2:ssa tai 5:ssä tunnissa. Lähetykset kulkevat ekologisesti kaupunkien välillä ja sisällä samalla, kun ihmiset liikkuvat muutenkin.  

HETItoimituksella saadaan melkein mikä tahansa takapenkille mahtuva tavara mahdollisimman nopeasti perille, parhaimmillaan parissa tunnissa. HETItoimitukset ovat saatavilla aluksi Helsingissä, Turussa, Tampereella ja Lahdessa sekä näiden kaupunkien välisillä valtateillä ja niiden varsilla olevissa taajamissa. MyXlinen tavoitteena on kasvattaa lähettäjien määrää reilusti ja laajentaa HETItoimitukset kattamaan koko Suomi kaupunki kerrallaan.  

Pitäisikö sinun saada lähetettyä jokin asia tai tavara HETI? MyXline HETItoimitus vie lähetyksesi perille HETI. LÄHELLE toimitus onnistuu 2 tunnissa 13 €:lla ja KAUAS toimitus menee 5 tunnissa 69 €:lla (+alv 24%).

NÄIN LÄHETÄT: Soita asiakaspalveluumme 010 200 5000 ja kysy lisää tai katso lisätietoja netistä.

Lataa MyXline -sovellus ja aloita kuljettaminen!