Palveluita oman työn markkinointiin

Tältä sivulta löydät alustoja ja palveluita, joissa voit tuoda omaa osaamistasi esiin. Osa palveluista on maksullisia, mutta listalta löytyy myös ilmaisia sivustoja, joissa voit markkinoida omaa osaamistasi. Yhteistyökumppaneiltamme saat alennusta palvelun käytöstä, joten tutustu vaihtoehtoihin ja tule löydetyksi!

KodinPro® yhdistää kodin ja vapaa-ajan asunnon huolto- ja korjaustöihin etsivät työn tilaajat alan ammattilaisiin. Sovelluksen avulla saat työpyynnöt näppärästi puhelimeen ja suoran yhteyden tilaajaan, ilman tarjouspyyntökilpailutuksia. Palvelun käytöstä maksat vain kiinteän hinnan, ei provisioita tai lisämaksuja ja töitä voit tehdä rajattomasti samalla hinnalla!

“Ilman muuta KodinProhon kannattaa lähteä. Ihan ykkösjuttu ja kustannustehokas vaihtoehto. Minäkin olen löytänyt palvelun kautta useita asiakkaita, joille olen tehnyt remonttihommia.” kertoo Eezy-kevytyrittäjä Ari Pulakka.

Lue lisää Arin kokemuksista KodinProsta täältä.

Solki.live on monipuolinen työkalu asiakkaidesi tapaamiseen digitaalisesti verkossa. Solki.liven avulla voit järjestää turvallisia videopuheluja, ryhmäpuheluja ja webinaareja asiakkaillesi.

Voit myös hyödyntää Solki.liven tarjoamaa verkkokauppaa, jossa voit myydä tallennettuja videopuheluja, webinaareja tai muuta videosisältöä.

Kuntokeskuksen omistaja tai ohjaaja? Omalla HELT-kanavalla voit rakentaa verkkoyhteisön liiketoimintasi ympärille sekä kasvattaa myyntiäsi verkkopalveluiden ja valmennusten avulla.

Saat ainutlaatuisen linkin kanavallesi, jotta sinun olisi helpompi jakaa sisältösi sekä palveluitasi, esim. myhelt.com/channel/yourname

MyHeltin palvelumaksu on 16%.

Tulkiksi? Tulkkaa mistä vaan, minne vaan. Tarjoa osaamistasi, me tuomme luoksesi kysynnän. Reilulla korvauksella, ilman välikäsiä.

Youpret yhdistää kaikki tulkkausmuodot yhdeksi palvelukokonaisuudeksi, jossa älykäs ja automatisoitu järjestelmä hoitaa tulkin valinnan, raportoinnin ja laskutuksen käsittelyn asiakkaan puolesta.

Freelanceri on kotimainen yhteisö eri alojen freelancereille. Palvelu yhdistää freelancerit ja tekijöitä hakevat toimeksiantajat, työnantajat sekä alihankkijat. Freelanceri on oiva työkalu uusien kontaktien luomiseen ja oman osaamisen esilletuontiin.

Onko sinulla vinkata palvelu tai sivusto joka mahdollisesti puuttuu listalta? Laitathan vinkkisi meille, jotta voimme tarjota mahdollisimman laajan listauksen hyvistä palveluista.