Nettipalvelumme uusi upea versio on nyt julkaistu!

Nettipalvelustamme on julkaistu 21.6.2021 huimasti parannettu uusi versio. Uusi versio ottaa käytettävyydessä jättiharppauksen eteenpäin ja sitä on kehitetty yhdessä palvelumme käyttäjien kanssa. Selkeämmän ja raikkaamman ulkoasun lisäksi versiossa on joukko uusia, arkeasi helpottavia ominaisuuksia. Tässä joitakin esimerkkejä:

  • Automaattiohjauksen avulla täytät laskun kätevästi vaihe vaiheelta, jolloin on helppo hahmottaa mitkä tiedot on jo täytetty ja mitä vielä pitää täyttää.
  • Tee laskut milloin haluat ja ajasta niiden lähetyspäivä: Voit tehdä laskut valmiiksi etukäteen – ajastamalla laskut lähtevät ja kirjautuvat valitsemallesi päivälle.
  • Rauhallisempi värimaailma, luettavampi fontti ja selkeämmät kuvakkeet tekevät nettipalvelusta aiempaa freesimmän & helppokäyttöisemmän.

Anne meille palautetta!

Kerro meille mielipiteesi: millaista rekisteröityminen, laskun tekeminen tai palkanmaksun seuraaminen on? Toivomme hartaasti, että annat meille palautetta – panostamme palvelumme kehitykseen isosti jatkossakin! Jos laskua tehdessä tai kuluerittelyä täyttäessä tulee akuutteja kysymyksiä, neuvoa voi kysyä helposti mm. chatin kautta nettipalvelun puolella, palvelemme chatissa aukioloaikojemme mukaan.

Psst! Vanha extranet sulkeutuu elokuussa

Jos käytät vielä vanhaa extranetiä, kannustamme lämpimästi kokeilemaan kesän aikana uutta versiota nettipalvelustamme – neuvontamme opastaa tässä mielellään. Vanha extranet, joka on toiminut nykyisen nettipalvelun rinnalla ja taustalla vielä kehitystyön ajan, sulkeutuu 24.8.2021 ja jää kokonaan pois käytöstä.