Laskutus vai EezyPay?

0%

Ovatko asiakkaasi yrityksiä vai yksityishenkilöitä?

Tarvitsevatko asiakkaasi laskun vai haluaisitko saada maksun heti tai jopa etukäteen?

Teetkö töitä kevytyrittäjänä säännöllisesti vai satunnaisesti?

Ovatko myymäsi palvelut aina yksilöllisiä vai myytkö paljon samoja palveluja (kuten hiustenleikkuu)?

Millä toimialalla toimit ensisijaisesti?

Pitääkö sinun veloittaa asiakkaaltasi kuluja, kuten matkakuluja?

Haluaisitko myydä palveluitasi verkkokursseina?

Laskutus vai EezyPay?
Moderni EezyPay-maksuratkaisu helpottaa ja nopeuttaa työtäsi

EezyPay-maksuratkaisu sopii sinulle erinomaisesti! Luo laskun sijaan vain maksusivu, jonka jaat linkillä asiakkaallesi. Jos laskutat usein samoja palvelupaketteja tai ryhmiä, voit jakaa saman maksulinkin useaan kertaan.
EezyPay mahdollistaa asiakkaillesi joustavat maksutavat (mm. MobilePay ja kortti) ja sinulle nopeamman tavan saada maksu työstäsi. Voit tarpeen tullen lähettää myös perinteisiä laskuja nettipalvelussa tai mobiilisovelluksessa.
Tutustu lisää EezyPayhin ja ota käyttöön kuukauden maksuton kokeilujakso
Laskuttaessa maksat palvelun käytöstä vasta saadessasi palkkaa

Perinteinen laskuttaminen toimii parhaiten, kun asiakkaasi ovat yrityksiä, jotka haluavat saada laskun maksuaikoineen. Samoin jos toimit kevytyrittäjänä hyvin satunnaisesti, on kuukausimaksuton laskuttaminen todennäköisesti kannattava vaihtoehto. Huolehdimme tarvittavista maksuista, ilmoituksista ja muistuttelemme velvollisuuksista. Maksat palvelun käytöstä vasta, kun saat palkkaa.
Tutustu tarkemmin laskuttamisen ja EezyPayn eroihin
Luo myös verkkokursseja kevytyrittäjänä

Verkkokurssien luominen on nyt mahdollista myös kevytyrittäjille ainoastaan Eezy Kevytyrittäjien kautta. Campwire-verkkokurssialustan avulla voit palvella rajatonta määrää asiakkaita aika- ja paikkariippumattomasti. EezyPay-maksuratkaisu mahdollistaa maksujen siirtymisen verkkokurssialustalta kevytyrittäjälle ilman laskun lähetystä. Saat siis maksun tilillesi jo seuraavana pankkipäivänä siitä, kun asiakas ostaa verkkokurssisi. Campwire-alustan ohella saat käyttöösi EezyPayn, jota voit hyödyntää myös muiden palvelujesi veloittamiseen.
Lue lisää verkkokurssien myymisestä kevytyrittäjänä
Ala, jolla toimit, saattaa asettaa rajoitteita kevytyrittäjäksi ryhtymiselle

Jos toimit sosiaali- ja terveydenhuoltoalalla, kiinteistönvälitysalalla tai vartiointi- ja järjestyksenvalvonta-alalla, kevytyrittäjyys ei valitettavasti ole lainsäädännön puolesta mahdollista. Jos taas teet työtä sähkö-, kuljetus- tai elintarvikealalla, kevytyrittäjyys onnistuu tietyin reunaehdoin.
Lue lisää rajoitetuista töistä tai ota suoraan yhteys asiakaspalveluumme, niin jutellaan yhdessä tilanteestasi.