Sopiiko kevytyrittäjyys minulle?

0%

Onko sinulla osaamista, taitoja tai ideoita, joita voisit myydä?

Tiesitkö? Eezy-kevytyrittäjyys on keino muuttaa taitosi rahaksi. Töitä voit tehdä sivutoimisesti, päätoimisesti tai ihan vain satunnaisina keikkoina.

Voisiko yrittäjämäinen itsensä työllistäminen olla sinun juttusi?

Tiesitkö? Eezy-kevytyrittäjänä sinun ei tarvitse perustaa omaa yritystä, vaan me hoidamme puolestasi työläät paperityöt.

Haluaisitko itse päättää, mitä duunia teet ja milloin työskentelet?

Tiesitkö? Eezy-kevytyrittäjänä sinulla on täydellinen vapaus tehdä juuri sellaista työtä kuin haluat silloin, kun sinulle itsellesi parhaiten sopii.

Oletko koskaan miettinyt kevytyrittäjäksi ryhtymistä?

Tiesitkö? Kevytyrittäjyys sopii useimmille toimialoille ja moniin tilanteisiin. Voit laskuttaa esim. rakennustöitä, digimarkkinointia, valokuvausta, konsultointia tai esports-pelaajan töitä.

Työskenteletkö jollain näistä aloista: sosiaali- ja terveydenhuoltoala, kiinteistönvälitys, vartiointi ja järjestyksenvalvonta, sähkötyöt, kuljetusala tai elintarvikeala?

Tiesitkö? Eezyn kautta laskuttaminen ei onnistu kaikissa töissä lainsäädännön vuoksi, tai niitä voi laskuttaa rajoitetusti.

Sopiiko kevytyrittäjyys minulle?
Aloita jo!

Jess! Kevytyrittäjyys sopii täydellisesti tilanteeseesi.

Voit myydä omaa osaamistasi tai kokeilla liikeideaasi helposti Eezy-kevytyrittäjänä, vapaana paperitöiden ja byrokratian painosta. Voit työllistää itsesi joko kokonaan, osa-aikaisesti tai satunnaisina keikkoina – sinä päätät. Kevytyrittäjyys joustaa tilanteesi mukaan.

Aloittaminen on helppoa: klikkaa rekisteröitymään ja tee työ. Laadi sitten lasku nettipalvelussamme tai lähetä maksulinkki EezyPayn kautta – me hoidamme loput.

Huolehdimme ajoissa tarvittavista maksuista, ilmoituksista ja muistuttelemme velvollisuuksista ja pidämme huolta asioistasi. Sinä voit huoletta keskittyä siihen, mitä eniten haluat ja osaat tehdä.

Aloita nyt
Sinusta on siihen!

Sovit ehdottomasti kevytyrittäjäksi – et vain ehkä vielä ole uskaltanut kokeilla? Usko pois, sinusta on siihen!

Kevytyrittäjyys on riskitön tapa myydä osaamistasi tai testata liikeideaasi. Eezy-kevytyrittäksi rekisteröityminen on ilmaista. Maksat palvelun käytöstä vasta sitten, kun saat palkkaa.

Me hoidamme puolestasi kaiken yrittäjyyden byrokratian. Huolehdimme ajoissa tarvittavista maksuista, ilmoituksista ja muistuttelemme velvollisuuksista ja pidämme huolta asioistasi. Sinä voit huoletta keskittyä siihen, mitä eniten haluat ja osaat tehdä.

Muista, että saat tukea ja neuvoja asiakaspalvelustamme niin aloittamiseen, kevytyrittäjänä toimimiseen kuin kaikkiin muihinkin tilanteisiin.

Tutustu ja aloita
Tutustu mahdollisuuksiin

Vaikuttaa siltä, että tällä hetkellä kevytyrittäjyys ei välttämättä ole sinulle ajankohtaista – ja se on täysin okei.

Muista kuitenkin, että jos sinulla on jokin harrastus tai taitoja, joista muutkin voisivat hyötyä, voit myydä osaamistasi helposti kevytyrittäjänä ja näin hankkia lisätienestejä.

Lue lisää kevytyrittäjyyden mahdollisuuksista sivuiltamme. Voit myös aina laittaa viestiä neuvontaamme, jos sinulle heräsi jotain kysyttävää.

Tutustu Eezy-kevytyrittäjien tarinoihin
Kysy meiltä lisätietoja

Kevytyrittäjyys sopii sinulle, mutta ala, jolla toimit, saattaa asettaa rajoitteita kevytyrittäjäksi ryhtymiselle.

Jos toimit sosiaali- ja terveydenhuoltoalalla, kiinteistönvälitysalalla tai vartiointi- ja järjestyksenvalvonta-alalla, kevytyrittäjyys ei valitettavasti ole lainsäädännön puolesta mahdollista.

Jos taas teet työtä sähkö-, kuljetus- tai elintarvikealalla, kevytyrittäjyys onnistuu tietyin reunaehdoin.

Lue lisää rajoitetuista töistä tai ota suoraan yhteys neuvontaamme, niin jutellaan yhdessä tilanteestasi.

Katso rajoitteet