Zettle

Zettle-korttimaksujen tilitys ja palkanmaksu

Zettle-maksujen tilitykset ja niihin liittyvä palkanmaksu hoituvat kauttamme automaattisesti. Tutustu miten tilitykset etenevät Zettleltä Eezylle ja kilahtavat palkkana tilillesi!

Ota Zettle-laite käyttöösi

Jos sinulla ei ole vielä Zettle-laitetta, mutta haluaisit ottaa sellaisen käyttöön, tutustu ohjeeseemme.

Zettle tilittää maksut Eezylle kerran päivässä – sen jälkeen laskemme palkan viivytyksettä 

Kun vastaanotat korttimaksun Zettle-maksupäätteen kautta, Zettle tilittää meille vastaanottamasi maksun seuraavana arkipäivänä yhdessä muiden Zettle-käyttäjien maksujen kanssa. Sen jälkeen me kohdistamme rahat sinulle viivytyksettä ja maksamamme palkan.

Palkkasi maksetaan useimmiten jo sinä päivänä, kun Zettle tilittää meille rahat. Yleensä siis seuraavana päivänä siitä, kun olet vastaanottanut maksun Zettlen kautta. Zettle tilittää maksut epäsäännöllisinä kellonaikoina ja valitettavasti joskus maksut tulevat niin myöhään, että rahan kohdistus ja palkanmaksu siirtyvät seuraavalle päivälle. Tällöinkin pyrimme maksamaan palkkasi niin pian kuin mahdollista. Jos sinulla on säännöllinen palkkapäivä, esim. kuun 1. päivä, maksamme luonnollisesti palkan Zettle-tilityksistä palkkapäivänäsi.

Käytännössä saat siis Zettle-maksusta palkan nopeimmillaan jo seuraavana arkipäivänä siitä, kun olet vastaanottanut maksun Zettle-päätteelläsi, jos palkkapäiväsi on heti suorituksen tultua ja tilisi on Nordeassa, jolloin palkka näkyy tililläsi samantien, kun olemme sen maksaneet.

Näin Zettle-maksu etenee sinulle maksettavaksi palkaksi

  1. Vastaanotat maksun Zettle-maksupäätteellä esim. maanantaina 
  1. Zettle tilittää maksun Eezylle seuraavana arkipäivänä (tiistaina) 
  1. Eezy kohdistaa rahat sinulle tekemäsi laskun perusteella jo samana päivänä (tiistaina), tai viimeistään seuraavana arkipäivänä (keskiviikkona), jos Zettlen tilitys on tullut palveluaikojen ulkopuolella. 
  1. Palkkasi siirtyy laskettavaksi samantien, kun rahat on kohdistettu sinulle (tiistai/keskiviikko). 
  1. Palkka maksetaan sinulle valitsemanasi palkkapäivänä, eli heti (tiistai/keskiviikko) tai muuna valitsemanasi päivänä. 

Onko sinulla kysyttävää?

Voit aina soittaa, lähettää sähköpostia ja viestitellä kanssamme chatissa. Voit myös tulla juttelemaan paikan päälle tai sopia videotapaamisen.
Palvelemme arkisin klo 8-17, puh. 09 4242 1565 | startti.kevytyrittajat@eezy.fi