Lisäkasvua kevytyrittäjyyteen

Vinkkejä kevytyrittäjän polulle ja toiminnan kasvattamiseen

Hei kevytyrittäjä! Hienoa, että olet saanut toimintasi käyntiin. Tältä sivulta löydät vinkkimme mm. oman työn markkinointiin ja hinnoitteluun sekä muuta hyödyllistä tietoa liiketoiminnan kasvaessa.

Vinkkejä toiminnan kasvattamiseen

Kuinka hinnoitella oma työ oikein ja saada lisää näkyvyyttä? Tai voisiko paperitöitä vähentää entisestään lisäpalveluiden avulla ja saada enemmän aikaa itse työntekoon?

Palkkalaskuri

Kevytyrittäjän palkkalaskurin avulla näet yhdellä silmäyksellä kuinka paljon laskutussummasta jää käteesi palvelumaksun, verojen ja muiden lakisääteisten maksujen jälkeen.

EezyPay

EezyPay-maksuratkaisu säästää aikaasi ja vaivaasi, mahdollistaa asiakkaallesi joustavat maksutavat (mm. MobilePayn) ja sinulle nopeamman tavan saada maksun työstäsi. Kokeile nyt 1 kk ajan ilman pakettimaksua!

Lisäpalvelut

Laajan palvelupaketin lisäksi meillä on tarjota myös lisäpalveluja erilaisiin tarpeisiin. Jos esimerkiksi tarvitset palkkasi etukäteen tai haluat että hoidamme palkanmaksun yhteydessä myös kulukorvaukset ja kuitit, lisäpalvelumme ovat sinua varten.

Tiesitkö myös tämän kevytyrittäjäjyydestä?

Pohditko liiketoiminnan kasvattamista yli kotimaan rajojen tai tulevatko työkeikat vaatimaan matkustamista omalla autolla? Lue lisää ulkomaan alv:sta ja kilometrikorvauksista sekä vinkkimme verotuksen ja YEL-vakuutuksen ymmärtämiseen.

YEL-vakuutus

Yrittäjän eläke- ja sosiaaliturvan perusta

Kevytyrittäjät luokitellaan eläkevakuuttamisen kannalta yrittäjiksi. Jos YEL-vakuuttamisen edellytykset täyttyvät, tulee sinunkin ottaa YEL-vakuutus. Olemme kuitenkin tehneet YEL-vakuuttamisesta mahdollisimman helppoa: voit hoitaa YEL-vakuuttamisen kätevästi Eezyn kautta työeläkeyhtiö Elosta. YEL-vakuutuksen ottaminen Eezyn kautta kuuluu peruspalveluumme, eikä maksa sinulle mitään ylimääräistä.

Onko sinulla kysyttävää?

Voit aina soittaa, lähettää sähköpostia ja viestitellä kanssamme chatissa. Voit myös tulla juttelemaan paikan päälle tai sopia videotapaamisen.
Palvelemme arkisin klo 8-17, puh. 09 4242 1565 | startti.kevytyrittajat@eezy.fi