Saija Hellstén jatkaa Uusi työ ry:n puheenjohtajana

Uusi työ ry:n puheenjohtajana jatkaa Eezy Kevytyrittäjien toimitusjohtaja Saija Hellstén. Varapuheenjohtajana jatkaa UKKO.fi:n toimitusjohtaja Lauri Timgrén. Muut hallituksen jäsenet ovat Floyn toimitusjohtaja Tommi Hämäläinen, Odealin toimitusjohtaja Tuomas Lager ja Laskuttamon Henri Vainio.

Saija Hellstén on toiminut Uusi työ ry:n hallituksessa yhdistyksen perustamisesta vuodesta 2018 asti ja puheenjohtajana keväästä 2022. 

”Olemme lisänneet yhteiskunnallista näkyvyyttämme ja vaikuttavuuttamme ja onnistuneet vakiinnuttamaan yhdistyksen roolin toimialan edunvalvojana”, Saija Hellstén summaa kulunutta vuotta. 

”Kevytyrittäjyys on jo merkittävä työllistymisen tapa, jonka suosio kasvaa jatkuvasti. Haluamme olla entistä vahvemmin mukana uudistamassa suomalaista työelämää ja sen sääntelyä. Odotamme mielenkiinnolla hallitusneuvotteluista linjauksia, jotka huomioivat työelämän muutoksen ja  edistävät työllisyyttä ja taloudellista toimeliaisuutta”, Hellstén sanoo.

Lue lisää Uusi työ ry:n nettisivuilta.

Uusi työ ry on kevytyrittäjyyspalvelujen toimialajärjestö sekä itsensätyöllistämisen ja kevytyrittäjyyden edistäjä ja puolestapuhuja. Edistämme toimialan ja siihen liittyvän lainsäädännön kehittämistä sekä kevytyrittäjien ja itsensätyöllistäjien yhteiskunnallista asemaa. Uusi työ ry on luonut toimialalle eettiset ohjeet, joita kaikki jäsenyritykset ovat sitoutuneet noudattamaan. Eezy Kevytyrittäjät on yksi Uusi työ ry:n perustajajäsenistä.

Tutustu myös:

Tutkimus: Kevytyrittäjyys vuonna 2023

Saija Hellstén aloittaa Uusi työ ry:n puheenjohtajana