Palkka nopeimmillaan tilillesi jo laskutuspäivänä

Normaalitapauksessa maksamme palkkasi, kun olemme saaneet suorituksen toimeksiantajaltasi. Voit kuitenkin saada palkkasi jo laskuluonnoksen lähettämisen jälkeen käyttämällä EezyExpress-palvelua. Nopeimmillaan palkka on tililläsi jo laskutuspäivänä.

Palvelun ominaisuudet:

  • EezyExpress -palkkaa voidaan maksaa Suomessa toimiville yrityksille, valtiolle, kunnille ja muille yhteisöille osoitetuista laskuista.
  • Laskun saajalla ei saa olla luottohäiriömerkintöjä.
  • Laskun on oltava lopullinen ja riidaton.
  • Laskun riidattomuus tarkastetaan Eezyn harkinnan mukaan. EezyExpress-laskun riidattomuuden varmistus tehdään sähköpostitse lähettämällä laskun riidattomuuskuittaus joko sinulle, jotta voit välittää viestin laskuliitteineen asiakkaallesi tai vaihtoehtoisesti luvallasi suoraan asiakkaallesi (lisääthän laskuluonnoksen kohtaan 4 asiakkaan sähköpostiosoitteen, johon riidattomuuskuittauksen voi lähettää). Asiakkaasi tulee välittää viesti vastauksineen osoitteeseen express@eezy.fi
  • Laskuun liittyvien kulujen ja kulutositteiden on oltava meillä palkanmaksuhetkellä, myöhemmin saapuneita kuluja ei voida ottaa huomioon.
  • Samaan aikaan avonaisia EezyExpress-laskuja voi olla enintään 5000 euron edestä (sis. alv). Summa voi koostua yhdestä tai useammasta laskusta, mutta kuitenkin niin, että samalle toimeksiantajalle voi olla avoinna ainoastaan yksi EezyExpress-palkka.
  • EezyExpress-palvelumaksu on 5 % + alv arvonlisäverottomasta laskutussummasta, veloitamme sen normaalin palvelumaksusi lisäksi. EezyExpress-palvelumaksun minimiveloitus on 10 euroa + alv.
  • Pidätämme oikeuden hyväksyä tai hylätä EezyExpress-palkkapyynnön, tarvittaessa voimme myös rajoittaa maksettavaa summaa.
  • Mikäli toimeksiantajasi ei kaikesta huolimatta maksa laskua kokonaan, on sinun palautettava saamasi palkka vastaavilta osin.

Näin haet EezyExpress -palkkaa:

EezyExpress -palvelu on laskukohtainen. Express-palkkaa haetaan laskuluonnoksella kohdassa EezyExpress. Jos haluat hakea Express-palkkaa jo lähetetystä laskusta, lähetä sähköpostia osoitteeseen express@eezy.fi. Muista ilmoittaa viestissäsi laskun numero, jolta olet hakemassa Express-palkkaa.

Muistathan toimittaa verokorttisi ennen EezyExpress-pyynnön jättämistä.

Käsittelemme klo 12 mennessä saapuneet EezyExpress-pyynnöt vielä saman arkipäivän aikana.
Riidattomuuskuittausta vaativat laskut käsittelemme viimeistään seuraavana arkipäivänä kuittauksen meille saapumisesta.