Laki- ja asianajopalvelut

Kevytyrittäjän laki- ja asianajopalvelut

Toivomme tietysti, että toimeksiantosi sujuvat ongelmitta, asiakkaasi ovat tyytyväisiä ja laskusi maksetaan ajallaan. Joskus eteen voi kuitenkin tulla tilanteita, joissa neuvot ja laki-ja asianajopalvelut ovat tarpeen. Olipa kyseessä sitten kimurantti sopimus, verotukseen liittyvä kysymys, riitojen sovittelu tai vaikkapa tietosuojaselosteen muokkaaminen – kauttamme saat apua.

Lakipalvelut – apua kevytyrittäjän lainopillisiin kysymyksiin ja tilanteisiin

Homma toimii niinkin helposti, että kun sinulla on tarvetta lakipalveluille, voit olla yhteydessä meihin.

Kevytyrittäjän laki- ja asianajopalvelut – maksuton alkukartoitus

Teemme yhteistyötä Asianajotoimisto Sivenius, Suvanto & Co:n kanssa, joka tuntee Eezy Kevytyrittäjien toiminnan ja sopimusehdot hyvin. Sivenius, Suvanto & Co hoitaa puolestasi mahdolliset oikeudenkäynnit, välimiesmenettelyt ja konkurssiasiat.

Eezy Kevytyrittäjät on osana palveluaan sopinut Sivenius, Suvanto & Co:n kanssa siitä, että oikeudellisen tilanteesi puhelimitse tapahtuva alkukartoitus on maksuton. Puhelinneuvonnassa saat arvion, millaisiin toimiin tilanteessasi kannattaa ryhtyä ja millaisia kustannuksia tästä todennäköisesti aiheutuu. Tarkemmat ohjeet laki- ja asianajopalvelun käyttämisestä saat ottamalla yhteyttä neuvontaamme.

Tutustu myös muihin kevytyrittäjän lisäpalveluihimme: