Laki- ja asianajopalvelut

Kevytyrittäjän laki- ja asianajopalvelut

Toivomme tietysti, että toimeksiantosi sujuvat ongelmitta, asiakkaasi ovat tyytyväisiä ja laskusi maksetaan ajallaan. Joskus eteen voi kuitenkin tulla tilanteita, joissa kevytyrittäjän lakineuvonta on tarpeen. Olipa kyseessä sitten kimurantti sopimus, henkilökohtaiseen verotukseen liittyvä kysymys, riitojen sovittelu tai vaikkapa tietosuojaselosteen muokkaaminen – meiltä saat apua. Kevytyrittäjän lakineuvonta on yleisluontoisissa asioissa maksutonta, ja vaativimmissakin tilanteissa kohtuuhintaista. 

Lakineuvonta – apua kevytyrittäjän lainopillisiin kysymyksiin ja tilanteisiin

Homma toimii niinkin helposti, että kun sinulla on tarvetta lakineuvonnalle, voit olla yhteydessä Eezyn omaan lakimieheen. Jos asia on simppeli ja sen voi ratkaista nopeasti vaikka jo puhelun aikana, lakineuvonta on sinulle täysin ilmaista. 

Jos taas käy ilmi, että asia vaatii syvempää perehtymistä ja laajempia lisäselvityksiä, me kerromme sen sinulle ja saat hinta-arvion, sillä emme halua yllättää kuluilla. Eezyn kevytyrittäjät saavat vaativammatkin toimeksiannot kohtuullisella hinnalla.

Lakipuhelin palvelee tiistaisin klo 10–14 numerossa 09 4242 1559

Lakipuhelimessa sinua palvelee Eezyn oma lakimies Otto Michelsen. Voit myös lähettää sähköpostia laki.kevytyrittajat@eezy.fi, mutta puhelinaikoina Otto on varmuudella tavoitettavissa. Puhelinnumero on 09 4242 1559. Jos numero on varattu, soitamme sinulle takaisin aina saman päivän aikana – sinun ei tarvitse soittaa meille kahta kertaa. Lakipuhelin palvelee suomeksi, ruotsiksi ja englanniksi.

Muut lakipalvelut – näihinkin lakiasioihin saat meiltä apua

 • Sopimusoikeudelliset asiat ja niiden neuvottelut (sopimusten luonti, tarkastaminen ja läpikäynti)
 • Erilliset sopimukset tilauksesta (esim. isommat tilaukset ja Eezyn sopimuspohjien muokkaukset omiin tarpeisiin sekä alakohtaiset sopimukset)
 • Oikeudellinen neuvonta (henkilökohtaiset verotuskysymykset)
 • Yrittäjän sosiaaliturva ja YEL
 • Riitojen ratkaisu
 • Tietosuojaselosteen laatiminen, muokkaaminen ja läpikäynti
 • Velkomusasiat

Mitä lakineuvonta ja muut lakipalvelut maksavat?

Eezyn kevytyrittäjäpalveluun sisältyy lakineuvonta ilman lisämaksuja:

 • Yleisluontoinen neuvonta, kuten meidän sopimuspohjiemme tulkinnat ja täyttöohjeet.
 • Puhelinneuvonta, kunnes toimeksianto vaatii lisäselvityksiä, asiakirjan luontia tai muuta vastaavaa lisätyötä.

Lakipalvelut maksullisena lisäpalveluna 90 € / h (sis. ALV, minimilaskutus 0,5 h), esimerkiksi:

 • Räätälöity sopimus, esim. tietosuojasopimus tai toimeksiantosopimus
 • Riitojen ratkaisu ja sovittelu
 • Kaikki henkilökohtaiset oikeudelliset palvelut, joihin ei löydy sopimuspohjaa tai yleistä ohjetta

Kevytyrittäjän asianajopalvelut – maksuton alkukartoitus

Teemme yhteistyötä Asianajotoimisto Sivenius, Suvanto & Co:n kanssa, joka tuntee Eezy Kevytyrittäjien toiminnan ja sopimusehdot hyvin. Sivenius, Suvanto & Co hoitaa puolestasi mahdolliset oikeudenkäynnit, välimiesmenettelyt ja konkurssiasiat.

Eezy Kevytyrittäjät on osana palveluaan sopinut Sivenius, Suvanto & Co:n kanssa siitä, että oikeudellisen tilanteesi puhelimitse tapahtuva alkukartoitus on maksuton. Puhelinneuvonnassa saat arvion, millaisiin toimiin tilanteessasi kannattaa ryhtyä ja millaisia kustannuksia tästä todennäköisesti aiheutuu. Tarkemmat ohjeet asianajopalvelun käyttämisestä saat ottamalla yhteyttä neuvontaamme.

Tutustu myös muihin kevytyrittäjän lisäpalveluihimme: