SuperEezy

SuperEezy – teemme kaiken puolestasi

Eikö aikasi tunnu riittävän laskujen tekemiseen ja kulujen ja kuittien erittelyyn? Tai tuntuuko nettipohjaisen palvelun käyttäminen ylivoimaiselta? Unelmoitko mahdollisuudesta, ettei sinun tarvitsisi tehdä laskun laskua itse ja joku hoitaisi puolestasi kaiken laskutukseen ja kulukorvauksiin liittyvän? Siis ihan kaiken. Ulkoista hommat meille – ota käyttöön SuperEezy-palvelu!

SuperEezy on kevytyrittäjän henkilökohtainen lisäapu

SuperEezy on maksullinen lisäpalvelumme, jonka avulla kevytyrittäjyys on todellakin superhelppoa. Hoidamme puolestasi laskujen tekemisen sekä kulujen kirjaamisen järjestelmään. Sinä voit sillä aikaa tehdä jotain mielekkäämpää – vaikkapa lisää laskutettavaa työtä tai vain levätä.

Mitä SuperEezy maksaa?

  • SuperEezy on maksullinen lisäpalvelumme.
  • Palvelumaksu on 5 %.
  • Lisäpalvelun hinta veloitetaan normaalin palvelumaksun lisäksi ja lasketaan arvonlisäverottomasta laskutussummastasi. 

Ylivoimaisen helppo laskutus – näin SuperEezy toimii

  1. Teemme kanssasi SuperEezy-palvelusopimuksen ja valtuutuksen. 
  2. Rekisteröidyt palveluumme henkilökohtaisesti, mutta tässäkin avustamme tarvittaessa.
  3. Laskuttaminen hoituu palvelutiimimme toimesta. Tiimimme huolehtii laskujesi tekemisessä, lähettämisestä sekä asiakkaittesi ja mahdollisten työporukoiden lisäämisestä. 
  4. Hoidamme myös tietojesi päivityksen, kulujesi erittelyn ja huolehdimme kuittien kirjaamisesta. Sinä toimitat ainoastaan tarvittavat laskutus- ja kulutiedot meille joko puhelimitse, sähköpostilla tai paperilla.
  5. Kun olemme tehneet kaiken valmiiksi, pyydämme sinulta kuittauksen. 

Kiinnostaako superhelppo kevytyrittäminen? Näin aloitat!

Ole yhteydessä asiakaspalveluumme ja kerro meille kiinnostuksestasi SuperEezyyn. Sinun ei tässä vaiheessa tarvitse rekisteröityä, jollet jo ole Eezyn kevytyrittäjä. Jos päädyt tekemään kevytyrittäjyydestäsi superhelppoa, teemme kanssasi SuperEezy-palvelusopimuksen ja valtuutuksen. Tämän jälkeen voitkin nojata rauhassa taaksepäin ja hengähtää – kaikki hoituu asiantuntemuksella tiimimme toimesta. 

Kevytyrittäjän laskutus nyt sujuvammin kuin koskaan

SuperEezy on palvelu sinulle, joka haluat päästä todella helpolla. Vaikka laskutus käykin palvelussamme kätevästi, SuperEezy-lisäpalvelun avulla se on vielä kätevämpää. Voit käyttää säästämäsi ajan tuottavaan työhön tai työstä palautumiseen. Haluamme, että kevytyrittäjyys on avullamme helppoa, mukavaa ja tuottavaa – siksi tarjoamme sinulle useita vaihtoehtoja toteuttaa yrittäjyyttäsi. 

Tutustu myös muihin kevytyrittäjän lisäpalveluihimme: