Porukkalasku

Porukkalasku – Laskuta useamman henkilön työt kätevästi yhdellä laskulla

Kun tiedossasi on isompi porukassa tehtävä urakka tai työkeikka, josta asiakas haluaa yhden laskun, Eezyn porukkalasku on loistava ratkaisu. 

Porukkalaskun etu on se, että vaikka teette työkeikan isommalla porukalla, voitte lähettää asiakkaalle keikasta vain yhden yhteisen laskun. Asiakas hyrisee tyytyväisyydestä saadessaan yhden selkeän laskun, ja jokainen työporukkaan kuuluva saa omasta osuudestaan juuri oikean kokoisen palkan tililleen, josta on hoidettu kaikki lakisääteiset maksut.

Näin porukkalasku toimii:

Laskutus työporukassa onnistuu, kun kaikki työporukkaan kuuluvat ovat Eezy-kevytyrittäjiä. Tutustu miten porukkalasku toimii! 

  1. Jos työkaverisi ei vielä ole Eezy-kevytyrittäjä, pyydä häntä rekisteröitymään ja muista myös hyödyntää myös Eezyn suosittelu, niin molemmat saatte EezyBonusta kaverisi liittymisestä! Kaikkien työporukkaan kuuluvien on oltava rekisteröityneitä palveluumme viimeistään työtä aloitettaessa. 
  2. Päättäkää porukassa kuka hoitaa keikan laskutuksen, sillä hän tekee porukkalaskun, kutsuu työkaverit työporukkaan ja jakaa laskutussumman työkavereiden kesken.   
  3. Työporukan luominen hoituu nettipalvelussamme ja se on helppoa, tarvitset vain työkaveriesi sähköpostiosoitteet. 
  4. Porukkalaskulla voit päättää asiakkaalle näkyvän työnkuvauksen ja laskutussumman.  Tuon summan voitte sitten jakaa työporukan kesken joko prosentteina tai euroina, sen mukaan mitä yhdessä sovitte. Työkaverit näkevät jokainen vain oman laskutusosuutensa. Me Eezyllä huolehdimme, että jokainen työporukkaan kuuluva saa itselleen työstä oikean suuruisen palkan.  
  5. Porukkalasku soveltuu erityisen hyvin rakennusalalle, sillä työporukkaan kuuluvat voivat myös hakea kulukorvauksia omaan laskutusosuutensa liittyen ja asiakkaalta laskutettuja kuluja voidaan myös jakaa työporukan kesken. 

Porukkalasku ja Eezyn suosittelu ne yhteen sopii

Jos olet vasta kasaamassa työporukkaa, muista myös Eezyn suosittelu. Lähettämällä Eezy-kevytyrittäjiksi aikoville oman suosittelulinkkisi, saatte molemmat mojovat EezyBonukset. Lue lisää Eezyn suosittelusta!

Kiinnostuitko porukkalaskusta?

Porukkalaskun avulla voit kätevästi laskuttaa yhdellä laskulla useamman henkilön työt. Jos sinulle heräsi porukkalaskusta kysymyksiä, ota yhteyttä! Asiakaspalvelumme auttaa niin chatissa, puhelimitse kuin meilinkin välityksellä.  

Tutustu myös: 

Suosittele Eezyä

Lisäpalvelu: EezyExpress-palkka 

Lisäpalvelu: Valttikortti 

Blogi: Tiedätkö millaisen laskun asiakkaasi haluaisi sinulta saada?  

Blogi: Kevytyrittäjän kulukorvaus – Näin nappaat verohyödyn työhön liittyvistä kuluista  

Blogi: Miten hinnoitella oma työ kevytyrittäjänä? 

Blogi: Hinnankorotus – 4 vinkkiä kevytyrittäjälle miten nostaa palvelun hintaa