Nyt kannattaa rekisteröityä Eezyn kevytyrittäjäksi!

Saat 25 € palvelumaksualennusta, kun syötät rekisteröityessasi etukoodin.
Ole nopea – kampanja on voimassa vain rajoitetun ajan. 

Etukoodi: EZQ10125

Aloita kevytyrittäjänä

Haluaisitko kevytyrittäjäksi? Eezyn palveluun rekisteröityminen on maksutonta, eikä se velvoita sinua mihinkään. Aloita vaikka saman tien tai tutustu rauhassa. Maksat palvelun käytöstä vasta sitten, kun saat palkkaa.

Miksi Eezy?

Kuin peruskallio

Hoidamme asioitasi kuin omiamme: huolellisesti, ajallaan ja viranomaiset huomioiden. Joku voisi kutsua meitä pilkkua viilaaviksi paperinpyörittelijöiksi – meille se on kehu. Se nimittäin tarkoittaa sitä, että kun me viilaamme ja pyörittelemme, sinun ei tarvitse. Olemme Suomen ensimmäinen kotimainen laskutuspalvelu ja nojaamme alaa koskevaan lainsäädäntöön, jotta kevytyrittäjä – eli sinä – voit rennosti nojata meihin.

Miksi Eezy?

Kuin lämmin halaus

Kun olet Eezyn kevytyrittäjä, et jää yksin. Me autamme, neuvomme, selvitämme ja välitämme. Saat käyttöösi yli 10 vuoden kokemuksemme laskutuspalveluna, joukon sydämellisiä ammattilaisia ja alan parhaan asiakaspalvelun. P.S. Ainoastaan kuuhun ja takaisin emme lennä puolestasi. P.P.S Raketti on jo rakenteilla.

Miksi Eezy?

Kuin vastapesty ikkuna

Käytännössähän me käsittelemme rahojasi, eikä ole yhdentekevää, miten sen teemme. Rahan kanssa harva pitää yllätyksistä, emmekä mekään. Sinun ei tarvitse arvuutella palvelumme hintaa ja palkasta vähennettävät maksut näet etukäteen. Toimintamme kestää kirkkaan päivänvalon ja se on mahdollisimman läpinäkyvää.

”Eezy oli mun mielestä iisi eli helppokäyttöinen. Olen itse pikkasen laiska tekemään sellaisia ns. paperihommia. Eezy oli helppo ja vaivaton ratkaisu ja on toiminut tosi hyvin.”

– MARKUS PÖYHÖNEN

Lisää kokemuksia »

”En jaksanut yrittäjänä hoitaa paperiasioita ja sitä kautta päädyin vaihtoehtoon, jossa joku muu hoitaa kaiken paperisodan. Minä vain laskutan ja katson, kun palkka tulee tilille. Minulla jää lähemmäs kolmannes enemmän aikaa itse työn tekemiseen. Nimensä mukaisesti Eezy on iisi!”

– ERA MIKKOLA

Lisää kokemuksia »

”Päädyttiin Eezyyn, koska se on helppo ja yksinkertainen. Meidän ei tarvitse tehdä kirjanpitotöitä, kirjaamme vain tunnit laskulle ja Eezy hoitaa loput. Saadaan keskittyä pelkkään työntekoon!”

– JUKKA MÄKYNEN/REMPPATEAM

Lisää kokemuksia »

”Eezyssä on ollut parasta se, että se toimii. Puhelimeen vastataan heti ja kaikki asiat on kauhean hyvin hoidettu ja tämä on vain hirveän helppoa. Teen nytkin kahta työtä ja oikeasti ehdin tehdä sitä minun työtäni, eikä aikaa mene kirjanpitoon, laskujen tekemiseen tai mihinkään muuhunkaan.” 

– NINNU PERÄLÄ

Lisää kokemuksia »

”Olen tehnyt kauan tätä työtä ja eläköitymisen jälkeen halusin löytää ratkaisun jatkaa töiden tekemistä. Mietin ensin perustanko uuden yrityksen, mutta päädyin sitten Eezyyn. Kuinka yksinkertaista on tehdä vain laskuja, kun kaikki paperityöt hoituu, eikä tarvitse stressata niistä. Voi vain keskittyä olennaiseen eli työn tekoon. 

– JUHANI PALOMÄKI

Lisää kokemuksia »

”Eezy on hirveän helppo. Otan vain asiakkaalta yhteystiedot ja laskutan Eezyn kautta. Se on helppoa, kun rahat tulee sitten tilille, kun ovat saaneet ne hoidettua. Eezyllä on miellyttävä henkilökunta ja aina saa asiakaspalvelun kiinni ja aina neuvotaan. Olen todella tyytyväinen ja suosittelen Eezyn kevytyrittäjyyttä.”

– SATU LÄHTEENMÄKI

Lisää kokemuksia »