Harkitsetko kevytyrittäjyyttä?

Kevytyrittäjyys – voisiko se olla sopiva ratkaisu sinulle?

Tervetuloa sukeltamaan mukaan kevytyrittäjyyden pyörteisiin! Olemme koonneet tälle sivulle mielenkiintoisia sisältöjä sekä kevytyrittäjyydestä että kevytyrittäjistä, jotta saisit mahdollisimman kattavan kuvan kevytyrittäjyyden tuomista mahdollisuuksista.

Inspiroidu kevytyrittäjyydestä

Artikkelimme auttavat sinua pohtimaan, löytyisikö sinulta jokin taito jolla voisit tienata, tai olisiko kevytyrittäjyys ylipäänsä sinun juttusi. Elämäntilanteita on monenlaisia, mutta useimmassa tapauksessa kevytyrittäjyys sopii mukaan elämään: voit toimia kevytyrittäjänä esimerkiksi sivutoimisesti päivätyön tai opiskelujen ohella sekä eläkkeellä ollessasi. Ja jos homma lähtee rullaamaan hyvin, niin mikset kokeilisi siipiäsi ihan täysipäiväisenä kevytyrittäjänä? Entä kumpi yrittämisen muoto sopisi sinulle paremmin, kevytyrittäjyys vai oman yrityksen perustaminen? Tutustu artikkeleihin!

Tiesithän nämä kevytyrittäjyydestä

On kuitenkin muutama asia kevytyrittäjyyteen liittyen, joista kannattaa ottaa selvää ennen kevytyrittäjäksi ryhtymistä. Niihin kuuluvat esimerkiksi kevytyrittäjän verotus sekä vakuutusasiat. Mutta hyviä uutisia, Eezyllä verosi ja vakuutusturvasi tulee hoidettua asianmukaisesti ja niistä huolehtiminen sisältyy palvelumaksuun.

Kevytyrittäjän vakuutukset

Turvaa ja varmuutta arkeen

Yksi kevytyrittäjyyden parhaista puolista on se, että Eezy hoitaa vakuutukset kuntoon puolestasi. Meille on tärkeää, että kevytyrittäjämme ovat mahdollisimman hyvin vakuutettuja. Siksi palvelumaksuumme sisältyvät työajan tapaturmavakuutus, toiminnan vastuuvakuutus sekä konsulteille konsulttivakuutus.

YEL-vakuutus, eli yrittäjän eläkevakuutus, tulee ajankohtaiseksi, jos yrittäjämäinen toimintasi täyttää YEL-vakuuttamisen ehdot. YEL-vakuutuksen ottaminen on sinun vastuullasi, mutta halutessasi me autamme siinä.

Onko sinulla kysyttävää?

Voit aina soittaa, lähettää sähköpostia ja viestitellä kanssamme chatissa. Voit myös tulla juttelemaan paikan päälle tai sopia videotapaamisen.
Palvelemme arkisin klo 8-17, puh. 09 4242 1565 | startti.kevytyrittajat@eezy.fi

Tutustu kevytyrittäjien kokemuksiin

Millaisia kokemuksia kevytyrittäjillä on Eezystä? Millaista ylipäätään on kevytyrittäjyys? Kokemuksia on tietysti yhtä monta kuin kevytyrittäjiäkin, mutta oheisten kevytyrittäjätarinoiden perusteella saat käsitystä siitä, millaista on toimia kevytyrittäjänä.

Etkö saanut näistä tarpeeksesi? Lue kaikki tarinat täällä.

Miksi Eezy?

Läpinäkyvä hinnoittelu

Rahan kanssa harva pitää yllätyksistä ja meidän kanssa tiedätkin aina, mitä palvelustamme maksat. Vertailussa olemme edullisempi kuin alan markkinajohtaja – hintamme sisältää kaiken tarpeellisen. Meillä ei ole piilokuluja ja palkasta vähennettävät maksut näet etukäteen.

Miksi Eezy?

Vastuullinen kevytyrittäjäpalvelu

Hoidamme asioitasi kuin omiamme: huolellisesti, ajallaan ja viranomaiset huomioiden. Me viilaamme pilkkua ja pyörittelemme papereita viimeisen päälle, jotta sinun ei tarvitse. Me otamme vastuullisen toiminnan tosissaan ja olemme erityisen ylpeitä siitä, että voimme tarjota alan kattavimmat vakuutukset kevytyrittäjillemme. 

Miksi Eezy?

Eezyn kevytyrittäjänä et jää yksin

Me autamme, neuvomme, selvitämme ja välitämme. Saat käyttöösi lähes 15 vuoden kokemuksemme kevytyrittäjäpalveluna ja alan parhaan asiakaspalvelun. Määrittelemiemme palvelulupausten ansiosta voimme varmistaa reilun ja laadukkaan palvelun – aina ja jokaiselle. 

Miksi Eezy?

Helpompaa kevytyrittäjyyttä

Uusi palvelumme EezyPay säästää aikaasi ja vaivaasi, mahdollistaa asiakkaallesi joustavat maksutavat ja sinulle nopeamman tavan saada maksun työstäsi.

Aloita kevytyrittäjyys vaikka heti

Haluaisitko kevytyrittäjäksi? Eezyn palveluun rekisteröityminen on maksutonta, eikä se velvoita sinua mihinkään. Aloita vaikka saman tien tai tutustu rauhassa.

Rekisteröidy

Tee työ

Veloita asiakasta