Kevytyrittäjyystesti

Sopiiko kevytyrittäjyys sinulle? Testaa!

Voisiko kevytyrittäjyys olla sinun juttusi? Tee nyt näppärä viiden kysymyksen kevytyrittäjyystesti ja selvitä, sopisitko sinäkin työn vapaudesta nauttivaksi Eezy-kevytyrittäjäksi! 

0%

Onko sinulla osaamista, taitoja tai ideoita, joita voisit myydä?

Tiesitkö? Eezy-kevytyrittäjyys on keino muuttaa taitosi rahaksi. Töitä voit tehdä sivutoimisesti, päätoimisesti tai ihan vain satunnaisina keikkoina.

Voisiko yrittäjämäinen itsensä työllistäminen olla sinun juttusi?

Tiesitkö? Eezy-kevytyrittäjänä sinun ei tarvitse perustaa omaa yritystä, vaan me hoidamme puolestasi työläät paperityöt.

Haluaisitko itse päättää, mitä duunia teet ja milloin työskentelet?

Tiesitkö? Eezy-kevytyrittäjänä sinulla on täydellinen vapaus tehdä juuri sellaista työtä kuin haluat silloin, kun sinulle itsellesi parhaiten sopii.

Oletko koskaan miettinyt kevytyrittäjäksi ryhtymistä?

Tiesitkö? Kevytyrittäjyys sopii useimmille toimialoille ja moniin tilanteisiin. Voit laskuttaa esim. rakennustöitä, digimarkkinointia, valokuvausta, konsultointia tai esports-pelaajan töitä.

Työskenteletkö jollain näistä aloista: sosiaali- ja terveydenhuoltoala, kiinteistönvälitys, vartiointi ja järjestyksenvalvonta, sähkötyöt, kuljetusala tai elintarvikeala?

Tiesitkö? Eezyn kautta laskuttaminen ei onnistu kaikissa töissä lainsäädännön vuoksi, tai niitä voi laskuttaa rajoitetusti.

Sopiiko kevytyrittäjyys minulle?
Aloita jo!

Jess! Kevytyrittäjyys sopii täydellisesti tilanteeseesi.

Voit myydä omaa osaamistasi tai kokeilla liikeideaasi helposti Eezy-kevytyrittäjänä, vapaana paperitöiden ja byrokratian painosta. Voit työllistää itsesi joko kokonaan, osa-aikaisesti tai satunnaisina keikkoina – sinä päätät. Kevytyrittäjyys joustaa tilanteesi mukaan.

Aloittaminen on helppoa: klikkaa rekisteröitymään ja tee työ. Laadi sitten lasku nettipalvelussamme tai lähetä maksulinkki EezyPayn kautta – me hoidamme loput.

Huolehdimme ajoissa tarvittavista maksuista, ilmoituksista ja muistuttelemme velvollisuuksista ja pidämme huolta asioistasi. Sinä voit huoletta keskittyä siihen, mitä eniten haluat ja osaat tehdä.

Aloita nyt
Sinusta on siihen!

Sovit ehdottomasti kevytyrittäjäksi – et vain ehkä vielä ole uskaltanut kokeilla? Usko pois, sinusta on siihen!

Kevytyrittäjyys on riskitön tapa myydä osaamistasi tai testata liikeideaasi. Eezy-kevytyrittäksi rekisteröityminen on ilmaista. Maksat palvelun käytöstä vasta sitten, kun saat palkkaa.

Me hoidamme puolestasi kaiken yrittäjyyden byrokratian. Huolehdimme ajoissa tarvittavista maksuista, ilmoituksista ja muistuttelemme velvollisuuksista ja pidämme huolta asioistasi. Sinä voit huoletta keskittyä siihen, mitä eniten haluat ja osaat tehdä.

Muista, että saat tukea ja neuvoja asiakaspalvelustamme niin aloittamiseen, kevytyrittäjänä toimimiseen kuin kaikkiin muihinkin tilanteisiin.

Tutustu ja aloita
Tutustu mahdollisuuksiin

Vaikuttaa siltä, että tällä hetkellä kevytyrittäjyys ei välttämättä ole sinulle ajankohtaista – ja se on täysin okei.

Muista kuitenkin, että jos sinulla on jokin harrastus tai taitoja, joista muutkin voisivat hyötyä, voit myydä osaamistasi helposti kevytyrittäjänä ja näin hankkia lisätienestejä.

Lue lisää kevytyrittäjyyden mahdollisuuksista sivuiltamme. Voit myös aina laittaa viestiä neuvontaamme, jos sinulle heräsi jotain kysyttävää.

Tutustu Eezy-kevytyrittäjien tarinoihin
Kysy meiltä lisätietoja

Kevytyrittäjyys sopii sinulle, mutta ala, jolla toimit, saattaa asettaa rajoitteita kevytyrittäjäksi ryhtymiselle.

Jos toimit sosiaali- ja terveydenhuoltoalalla, kiinteistönvälitysalalla tai vartiointi- ja järjestyksenvalvonta-alalla, kevytyrittäjyys ei valitettavasti ole lainsäädännön puolesta mahdollista.

Jos taas teet työtä sähkö-, kuljetus- tai elintarvikealalla, kevytyrittäjyys onnistuu tietyin reunaehdoin.

Lue lisää rajoitetuista töistä tai ota suoraan yhteys neuvontaamme, niin jutellaan yhdessä tilanteestasi.

Katso rajoitteet

Olen tykännyt tosi paljon kevytyrittäjyydestä. Säästän vain niin paljon aikaa, kun kaikki byrokratia hoituu Eezyn kautta.

– Heini Hälinen, visuaalinen suunnittelija

“Eezy oli helppo ja vaivaton ratkaisu ja on toiminut tosi hyvin”

– Markus Pöyhönen, personal trainer

”Kevytyrittäjänä on helppo kokeilla yrittäjyyttä ja yhteistyön saatuasi laskutus on helppoa. Teet laskun ja saat siitä palkan, ei tarvii itse miettiä kaikkea byrokratiaa.”

– Rapsu, striimaja

“Minulla jää lähemmäs kolmannes enemmän aikaa itse työn tekemiseen. Nimensä mukaisesti Eezy on iisi!”

– Era Mikkola, AD

“Eezyssä on ollut parasta se, että kaikki toimii. Kaikki asiat on kauhean hyvin hoidettu ja voin keskittyä työhön.”

– Ninnu Perälä, toimittaja

”Kuinka yksinkertaista on tehdä vain laskuja, kun kaikki paperityöt hoituu, eikä tarvitse stressata niistä.”

– Juhani Palomäki, asentaja

Miksi Eezy?

Läpinäkyvä hinnoittelu

Rahan kanssa harva pitää yllätyksistä ja meidän kanssa tiedätkin aina, mitä palvelustamme maksat. Vertailussa olemme edullisempi kuin alan markkinajohtaja – hintamme sisältää kaiken tarpeellisen. Meillä ei ole piilokuluja ja palkasta vähennettävät maksut näet etukäteen.

Miksi Eezy?

Vastuullinen kevytyrittäjäpalvelu

Hoidamme asioitasi kuin omiamme: huolellisesti, ajallaan ja viranomaiset huomioiden. Me viilaamme pilkkua ja pyörittelemme papereita viimeisen päälle, jotta sinun ei tarvitse. Me otamme vastuullisen toiminnan tosissaan ja olemme erityisen ylpeitä siitä, että voimme tarjota alan kattavimmat vakuutukset kevytyrittäjillemme. 

Miksi Eezy?

Eezyn kevytyrittäjänä et jää yksin

Me autamme, neuvomme, selvitämme ja välitämme. Saat käyttöösi lähes 15 vuoden kokemuksemme kevytyrittäjäpalveluna ja alan parhaan asiakaspalvelun. Määrittelemiemme palvelulupausten ansiosta voimme varmistaa reilun ja laadukkaan palvelun – aina ja jokaiselle. 

Miksi Eezy?

Helpompaa kevytyrittäjyyttä

Uusi palvelumme EezyPay säästää aikaasi ja vaivaasi, mahdollistaa asiakkaallesi joustavat maksutavat ja sinulle nopeamman tavan saada maksun työstäsi.

Onko sinulla kysyttävää?

Voit aina soittaa, lähettää sähköpostia ja viestitellä kanssamme chatissa. Voit myös tulla juttelemaan paikan päälle tai sopia videotapaamisen.
Palvelemme arkisin klo 8-17, puh. 09 4242 1565 | startti.kevytyrittajat@eezy.fi