Tervetuloa Eezy-kevytyrittäjäksi!

Mahtavaa saada juuri sinut mukaan kasvavaan joukkoomme, teit loistovalinnan! Tiesitkö muuten että Eezy-kevytyrittäjiä on jo reilu 30 000?

Ihan aluksi sinun tulee asettaa salasana nettipalveluun ja se onnistuu sähköpostilla saamastasi linkistä. Kun salasanasi on asetettu, kirjaudu palveluun ja tee seuraavat asiat:

Kun olet tehnyt nettipalvelussa nämä asiat, niin ota hyvä asento ja tutustu alta vinkkeihin ja neuvoihin, joiden avulla matkasi kevytyrittäjänä lähtee vauhtiin hieman eezymmin.

Nettipalvelu

Nettipalveluun jo kirjauduitkin ja sinne pääset kirjautumaan aina yllä olevasta linkistä sekä nettisivuiltamme löytyvästä Kirjaudu -painikkeesta.

Kannattaa tutustua rauhassa mitä kaikkea siellä onkaan ja mikäli kaipaat vinkkejä mitä mistäkin löytyy ja miten laskun tekeminen onnistuu, niin kurkkaapa täältä parhaat vinkit.

Lataa myös kätevä mobiisovelluksemme ja nettipalvelu kulkee taskussasi:

Vakuutukset

Meille on tärkeää, että kaikki kevytyrittäjämme ovat mahdollisimman hyvin vakuutettuja. Siksi palvelumaksuumme sisältyvät seuraavat kevytyrittäjän vakuutukset:

  • työajan tapaturmavakuutus
  • toiminnan vastuuvakuutus
  • konsulttivakuutus

Nämä vakuutukset ovat automaattisesti voimassa heti rekisteröidyttyäsi, joten onneksi olkoon, olet nyt vakuutettu!

Täältä voit lukea tarkemmin vakuutuksista ja mitä kaikkea ne kattavat.

YEL-vakuutus

YEL-vakuutus on yrittäjän ja yrittäjämäisesti itsensä työllistävän eläke- ja sosiaaliturvan perusta. Se on lakisääteinen vakuutus, jota ei voi korvata vapaaehtoisilla eläkevakuutuksilla. Kevytyrittäjät luokitellaan eläkevakuuttamisen kannalta yrittäjiksi. Se tarkoittaa sitä, että vastaat oman eläkevakuutuksesi järjestämisestä YEL-vakuutuksella, jos yrittäjämäinen toimintasi täyttää YEL-vakuuttamisen ehdot.

YEL-vakuutuksen voit ottaa näppärästi nettipalvelustamme. Miten se sitten onnistuu? Täältä löydät ohjeet.

Tutustu myös yhteistyössä työeläkevakuutuskumppanimme Elon kanssa vuonna 2021 laadittuun Suomen ensimmäiseen YEL-oppaaseen kevytyrittäjille!

Hinnoittelu

Kannattava hinnoittelu on kaiken a ja o ja sitä onkin syytä pohtia huolella ja tarkastella aika ajoin matkan varrella. Kauttamme on kulkenut vuosien varrella niin paljon eri alojen laskuja, että meillä on tarjota vinkki jos toinenkin oman työn hinnoitteluun.

Tsekkaa vinkit täältä.

Hinnoittelussa on hyvä käyttää hyödyksi myös palkkalaskuriamme.

Suosittelu- bonus

Oletko tyytyväinen Eezyn kevytyrittäjä ja haluat suositella Eezyä muillekin? Kun suosittelet meitä ystäville, kollegoille, naapureille tai kenelle vaan – saat siitä kiitokseksi suosittelubonuksen. Sen lisäksi, että sinä saat jokaisesta suosittelusi tuomasta uudesta Eezyn käyttäjästä rahallista hyötyä, myös uusi käyttäjä saa 25 euron starttibonuksen.

Lue lisää suosittelubonuksesta täällä.

Porukkalasku

Porukkalaskun etu on se, että vaikka teette työkeikan isommalla porukalla, voitte lähettää asiakkaalle keikasta vain yhden yhteisen laskun. Asiakas hyrisee tyytyväisyydestä saadessaan yhden selkeän laskun, ja jokainen työporukkaan kuuluva saa omasta osuudestaan juuri oikean kokoisen palkan tililleen, josta on hoidettu kaikki lakisääteiset maksut.

Tutustu porukkalaskuun tarkemmin täällä.

EezyExpress

Joskus rahalle voi tulla akuutti tarve ja jo laskua tehdessäsi tiedät, että palkkapäivään on turhan pitkä matka. EezyExpress-palkka on maksullinen lisäpalvelumme, joka ratkaisee rahapulasi nopeasti. Nopeimmillaan palkka on tililläsi jo laskutuspäivänä!

Lue lisää EezyExpress -palkasta täällä.

Toimeksiantoja eezysti

Etsitkö uusia toimeksiantoja? Tai vaikka vain lisätienestin mahdollisuutta? Olemme kasanneet avuksesi joukon sivustoja, joissa voit markkinoida omaa osaamistasi, tuoda itsesi esiin ja tulla löydetyksi.

Lisäksi kokoamme avoimet toimeksiannot -sivulle jatkuvasti korviimme kantautuvia avoimia toimeksiantoja. Kannattaa tsekata molemmat ja laittaa sivu vaikka suosikkeihin!

Tutustu tarkemmin!

Blogi

Blogissa asiantuntijamme jakavat vinkkejään niin sopimuksen tekemiseen kuin oman osaamisen kehittämiseenkin. Blogista löydät myös ajankohtaista asiaa ja mielenkiintoista luettavaa yhteistyökumppaneiltamme. Löydät täältä vinkit mm. myös veroilmoitukseen, kulukorvauksiin ja hinnan korottamiseen.

Tutustu blogiin täällä!

Tositarinat

Pohditko miten muut kevytyrittäjät toimivat? Millaisilla aloilla Eezy-kevytyrittäjiä toimiikaan? Millaista kevytyrittäjän arki on tai miten muut ovat löytäneet tiensä Eezy-kevytyrittäjiksi?

Tositarinamme kertovat erilaisista matkoista kevytyrittäjyyden tiellä ja tarjoavat vertaistukea ja ihan käytännön vinkkejä.

Tutustu tarinoihin täällä!

Edut & alennukset

Haluamme tarjota kevytyrittäjillemme parasta palvelua. Siksi olemme neuvotelleet rahanarvoisia etuja, jotka ovat käytössäsi heti, kun olet rekisteröitynyt.

Tutustu etuihisi!

Onko sinulla kysyttävää?

Voit aina soittaa, lähettää sähköpostia ja viestitellä kanssamme chatissa. Voit myös tulla juttelemaan paikan päälle tai sopia videotapaamisen.
Palvelemme arkisin klo 8-17, puh. 09 4242 1565 | startti.kevytyrittajat@eezy.fi