Tervetuloa Eezy-kevytyrittäjäksi!

Mahtavaa saada juuri sinut mukaan kasvavaan joukkoomme, teit loistovalinnan! Tiesitkö muuten että Eezy-kevytyrittäjiä on jo reilu 30 000?

Ihan aluksi sinun tulee asettaa salasana nettipalveluun ja se onnistuu sähköpostilla saamastasi linkistä. Kun salasanasi on asetettu, kirjaudu palveluun ja tee seuraavat asiat:

Kun olet tehnyt nettipalvelussa nämä asiat, niin ota hyvä asento ja tutustu alta vinkkeihin ja neuvoihin, joiden avulla matkasi kevytyrittäjänä lähtee vauhtiin hieman eezymmin. Lue myös Verohallinnon tuottama opas Kevytyrittäjä – näin pääset alkuun.

Nettipalvelu

Nettipalveluun jo kirjauduitkin ja sinne pääset kirjautumaan aina yllä olevasta linkistä sekä nettisivuiltamme löytyvästä Kirjaudu -painikkeesta.

Kannattaa tutustua rauhassa mitä kaikkea siellä onkaan ja mikäli kaipaat vinkkejä mitä mistäkin löytyy ja miten laskun tekeminen onnistuu, niin kurkkaapa täältä parhaat vinkit.

Lataa myös kätevä mobiisovelluksemme ja nettipalvelu kulkee taskussasi:

Henkilö-kohtainen tapaaminen

Henkilökohtaisessa tapaamisessa voimme käsitellä juuri sinua mietityttäviä asioita esimerkiksi nettipalvelun käyttöön tai ylipäänsä kevytyrittäjyyteen liittyen. Voit nyt varata ajan henkilökohtaiseen tapaamiseen, niin juttelemme kätevästi Teamsin välityksellä. Videotapaamisessa onnistuu hyvin mm. näytön jakaminen ja keskustelu kasvotusten. Kysymyksesi voi koskea esimerkiksi YEL-vakuutusta, oman työn hinnoittelua, laskun täyttämistä tai toiminnan aloittamista.

Voit varata ajan myös paikan päälle toimistollemme, tai jos puhut mieluummin ihan vain puhelimessa, onnistuu myös pelkän puhelinajan varaaminen.

Vakuutukset

Meille on tärkeää, että kaikki kevytyrittäjämme ovat mahdollisimman hyvin vakuutettuja. Siksi palvelumaksuumme sisältyvät seuraavat kevytyrittäjän vakuutukset:

  • työajan tapaturmavakuutus
  • toiminnan vastuuvakuutus
  • konsulttivakuutus

Nämä vakuutukset ovat automaattisesti voimassa heti rekisteröidyttyäsi, joten onneksi olkoon, olet nyt vakuutettu!

YEL-vakuutus

YEL-vakuutus on yrittäjän ja yrittäjämäisesti itsensä työllistävän eläke- ja sosiaaliturvan perusta. Se on lakisääteinen vakuutus, jota ei voi korvata vapaaehtoisilla eläkevakuutuksilla. Kevytyrittäjät luokitellaan eläkevakuuttamisen kannalta yrittäjiksi. Se tarkoittaa sitä, että vastaat oman eläkevakuutuksesi järjestämisestä YEL-vakuutuksella, jos yrittäjämäinen toimintasi täyttää YEL-vakuuttamisen ehdot.

Tutustu myös yhteistyössä työeläkevakuutuskumppanimme Elon kanssa vuonna 2021 laadittuun Suomen ensimmäiseen YEL-oppaaseen kevytyrittäjille!

Tietopankki

Kevytyrittäjän tietopankki kokoaa alan laajaan tietämykseemme ja kokemukseemme perustuvat vinkit kevytyrittäjille niin kevytyrittäjän verotukseen, vakuutuksiin kuin sopimusasioihin liittyen.

Sisältöjemme avulla pääset pohtimaan yrittäjyyteen liittyviä käytänteitä. Lisäksi voit tutustua mielenkiintoisiin kevytyrittäjistä ja kevytyrittäjyydestä kertoviin tutkimuksiin.

Tietopankin tärpit sinulle

EezyPay

Uusi palvelumme EezyPay säästää aikaasi ja vaivaasi, mahdollistaa asiakkaallesi joustavat maksutavat (mm. MobilePay sekä verkko- ja korttimaksut!) ja sinulle nopeamman tavan saada maksun työstäsi. Näin EezyPay toimii: Luo maksusivu > Jaa maksusivu asiakkaallesi > Asiakkas  maksaa > Saat palkan.

Tositarinat

Pohditko miten muut kevytyrittäjät toimivat? Millaisilla aloilla Eezy-kevytyrittäjiä toimiikaan? Millaista kevytyrittäjän arki on tai miten muut ovat löytäneet tiensä Eezy-kevytyrittäjiksi?

Tositarinamme kertovat erilaisista matkoista kevytyrittäjyyden tiellä ja tarjoavat vertaistukea ja ihan käytännön vinkkejä.

Edut & alennukset

Haluamme tarjota kevytyrittäjillemme parasta palvelua. Siksi olemme neuvotelleet rahanarvoisia etuja, jotka ovat käytössäsi heti, kun olet rekisteröitynyt.

Porukkalasku

Porukkalaskun etu on se, että vaikka teette työkeikan isommalla porukalla, voitte lähettää asiakkaalle keikasta vain yhden yhteisen laskun. Asiakas hyrisee tyytyväisyydestä saadessaan yhden selkeän laskun, ja jokainen työporukkaan kuuluva saa omasta osuudestaan juuri oikean kokoisen palkan tililleen, josta on hoidettu kaikki lakisääteiset maksut.

EezyExpress

Joskus rahalle voi tulla akuutti tarve ja jo laskua tehdessäsi tiedät, että palkkapäivään on turhan pitkä matka. EezyExpress-palkka on maksullinen lisäpalvelumme, joka ratkaisee rahapulasi nopeasti. Nopeimmillaan palkka on tililläsi jo laskutuspäivänä!

Toimeksiantoja eezysti

Etsitkö uusia toimeksiantoja? Tai vaikka vain lisätienestin mahdollisuutta? Olemme kasanneet avuksesi joukon sivustoja, joissa voit markkinoida omaa osaamistasi, tuoda itsesi esiin ja tulla löydetyksi.

Lisäksi kokoamme avoimet toimeksiannot -sivulle jatkuvasti korviimme kantautuvia avoimia toimeksiantoja. Kannattaa tsekata molemmat ja laittaa sivu vaikka suosikkeihin!

Onko sinulla kysyttävää?

Voit aina soittaa, lähettää sähköpostia ja viestitellä kanssamme chatissa. Voit myös tulla juttelemaan paikan päälle tai sopia videotapaamisen.
Palvelemme arkisin klo 8-17, puh. 09 4242 1565 | startti.kevytyrittajat@eezy.fi