Kevytyrittäjyys valokuvaajana tai muulla luovalla alalla

Aloita kevytyrittäjänä ja tarkenna tärkeimpään: itseesi

Onko sinulla taitoja esimerkiksi valokuvaajana tai muulla luovalla alalla? Ehkä jokin potentiaalinen idea, jonka haluaisit saada tuottavaksi? Unelma, josta sinulle maksetaan? Kevytyrittäjänä toteutat unelmasi ja toimit helposti ilman omaa Y-tunnusta.

Mikä kevyt-yrittäjyys?

Kevytyrittäjyys on vapautta

Kevytyrittäjänä voit tehdä juuri sellaista työtä kuin haluat silloin, kun sinulle itsellesi parhaiten sopii.

Teet työt yksityishenkilönä, ja asiakas maksaa sinulle joko perinteisellä laskulla tai kätevän EezyPay-maksulinkin avulla. Voit tehdä töitä joko päätoimisesti tai sivutoimisesti – juuri sen verran, mikä sinun tilanteeseesi sopii.

Kevytyrittäjänä sinun ei tarvitse huolehtia yrityksen pyörittämiseen liittyvästä byrokratiasta, vaan Eezy huolehtii siitä puolestasi.

EezyPay-maksuratkaisulla helpompaa kevytyrittäjyyttä myös luovalla alalla

EezyPay-maksuratkaisu säästää aikaasi ja vaivaasi, mahdollistaa asiakkaallesi joustavat maksutavat (mm. MobilePay, verkko- ja korttimaksut) ja sinulle nopeamman tavan saada maksun työstäsi.

Perinteisen laskun sijaan asiakkaasi saa työstäsi maksulinkin, jonka kautta maksaminen sujuu jouhevasti. Maksun voi näin hoitaa kätevästi paikan päällä keikan yhteydessä tai vaikka jo etukäteen. Saat myös palkkasi tilillesi aiempaa nopeammin.

Lue lisää EezyPaysta »
Miksi Eezy?

Läpinäkyvä hinnoittelu

Rahan kanssa harva pitää yllätyksistä ja meidän kanssa tiedätkin aina, mitä palvelustamme maksat. Vertailussa olemme edullisempi kuin alan markkinajohtaja – hintamme sisältää kaiken tarpeellisen. Meillä ei ole piilokuluja ja palkasta vähennettävät maksut näet etukäteen.

Miksi Eezy?

Vastuullinen kevytyrittäjäpalvelu

Hoidamme asioitasi kuin omiamme: huolellisesti, ajallaan ja viranomaiset huomioiden. Me viilaamme pilkkua ja pyörittelemme papereita viimeisen päälle, jotta sinun ei tarvitse. Me otamme vastuullisen toiminnan tosissaan ja olemme erityisen ylpeitä siitä, että voimme tarjota alan kattavimmat vakuutukset kevytyrittäjillemme. 

Miksi Eezy?

Eezyn kevytyrittäjänä et jää yksin

Me autamme, neuvomme, selvitämme ja välitämme. Saat käyttöösi lähes 15 vuoden kokemuksemme kevytyrittäjäpalveluna ja alan parhaan asiakaspalvelun. Määrittelemiemme palvelulupausten ansiosta voimme varmistaa reilun ja laadukkaan palvelun – aina ja jokaiselle. 

Miksi Eezy?

Helpompaa kevytyrittäjyyttä

Uusi palvelumme EezyPay säästää aikaasi ja vaivaasi, mahdollistaa asiakkaallesi joustavat maksutavat ja sinulle nopeamman tavan saada maksun työstäsi.

Aloita kevytyrittäjyys vaikka heti

Haluaisitko kevytyrittäjäksi? Eezyn palveluun rekisteröityminen on maksutonta, eikä se velvoita sinua mihinkään. Aloita vaikka saman tien tai tutustu rauhassa. Maksat palvelun käytöstä vasta sitten, kun saat palkkaa.

Rekisteröitymällä 5.11.2023 mennessä saat 33,24 € EezyBonuksen, jonka voit käyttää palvelumaksualennuksena vuoden 2023 aikana. Sinulle jää siis ensimmäisissä palkanmaksuissa enemmän rahaa käteen!

Rekisteröidy

Tee työ

Veloita asiakasta

Sopiiko kevytyrittäjyys sinulle?

Tee testi ja selvitä olisiko kevytyrittäjyys sinun juttusi!

Näppärällä viiden kysymyksen testillä selvität, sopisitko sinäkin työn vapaudesta nauttivaksi Eezy-kevytyrittäjäksi.

Kevytyrittäjyys toi muusikot kesäteatterin kokoonpanoon

Kevytyrittäjyys on muusikoille ja muille esiintyville artisteille kätevä tapa laskuttaa tekemistään keikoista. Eezyn kevytyrittäjinä toimiikin useita esiintyjiä erilaisissa produktioissa DJ:stä näyttelijöihin ja stand up -koomikoihin. Mutta millaista on toimia muusikkona kevytyrittäjänä?

”Kevytyrittäjänä työskentely on mielestäni erittäin kätevää monipuolisia töitä tekevälle freelance-muusikolle. Kun laskutus on helppoa, eikä kirjanpidosta tai monista byrokratian koukeroista tarvitse stressata, voin keskittyä täysillä itse luovaan työhön ja soittamiseen”, rumpali Timmo Salakka kertoo.

Lue lisää »

”Olen tykännyt tosi paljon kevytyrittäjyydestä. Säästän vain niin paljon aikaa, kun kaikki byrokratia hoituu Eezyn kautta. ”

– Heini Hälinen, visuaalinen suunnittelija

“Eezy oli helppo ja vaivaton ratkaisu ja on toiminut tosi hyvin.”

– Markus Pöyhönen, personal trainer

”Kevytyrittäjänä on helppo kokeilla yrittäjyyttä ja yhteistyön saatuasi laskutus on helppoa. Teet laskun ja saat siitä palkan, ei tarvii itse miettiä kaikkea byrokratiaa.”

– Rapsu, striimaja

“Minulla jää lähemmäs kolmannes enemmän aikaa itse työn tekemiseen. Nimensä mukaisesti Eezy on iisi!”

– Era Mikkola, AD

“Eezyssä on ollut parasta se, että kaikki toimii. Kaikki asiat on kauhean hyvin hoidettu ja voin keskittyä työhön.”

– Ninnu Perälä, toimittaja

”Kuinka yksinkertaista on tehdä vain laskuja, kun kaikki paperityöt hoituu, eikä tarvitse stressata niistä.”

– Juhani Palomäki, asentaja

Onko sinulla kysyttävää?

Voit aina soittaa, lähettää sähköpostia ja viestitellä kanssamme chatissa. Voit myös tulla juttelemaan paikan päälle tai sopia videotapaamisen.
Palvelemme arkisin klo 8-17, puh. 09 4242 1565 | startti.kevytyrittajat@eezy.fi