Eezy kevytyrittäjä Juhani Palomäki, asentaja

Hyvän työn tarina: Juhani Palomäki, asentaja

Mitä töitä teet kevytyrittäjänä?

Hoitelen muun muassa McDonald’sille asennus- ja huoltotöitä, kuten valaistuksen asennus- ja korjaustöitä sekä pieniä sähkötöitä. Yritän mahdollisuuksien mukaan toteuttaa erilaisia valaistus- ja huoltotöitä aikataulun mukaisesti. Työ on erittäin haastavaa, opettavaista ja mielenkiintoista. 

Mikä työssäsi on parasta?

Parasta on, kun töissä tapaa paljon uusia ihmisiä ja näkee aina oman työnsä lopputuloksen, esimerkiksi miten valaistus muuttuu oman tekemisen ansiosta. 

Miten markkinoit palveluitasi?

En ole erityisesti markkinointia tarvinnut, sillä olen toiminut yli 35 vuotta Mäkkärin systeemeissä mukana, joten yrittäjät ja ravintolapäälliköt tuntevat minut hyvin. Ongelman sattuessa he ottavat minuun yhteyttä, ja homma hoituu siitä eteenpäin sitten sovitulla aikataululla.

Miksi valitsit Eezyn?

Olen tehnyt kauan tätä työtä ja kun joitakin vuosia sitten tapahtui eläköityminen, halusin löytää ratkaisun, miten voisin jatkaa töiden tekemistä siitä eteenpäin. Mietin ensin perustanko uuden yrityksen, mutta päädyin sitten Eezyyn. Kuinka yksinkertaista on tehdä vain laskuja, kun kaikki paperityöt hoituu, eikä tarvitse stressata niistä. Voi vain keskittyä olennaiseen eli työn tekoon. 

Lue myös muita kevytyrittäjätarinoita:

Lue lisää kokemuksia Eezystä!