Eezy Kevytyrittäjä Markus Pöyhönen, valmentaja ja personal trainer

Hyvän työn tarina: Markus Pöyhönen, valmentaja & personal trainer

Mitä töitä teet kevytyrittäjänä?

Valmentaminen lähti käyntiin yli 10 vuotta sitten: kävin ensin personal trainer-koulutuksen FAF:lla ja sen jälkeen aloitin valmentamaan, mutta tein samalla myös muita duuneja. Viimeiset yli 5 vuotta olen toiminut päätoimisena valmentajana ja tehnyt pelkkiä valmennusduuneja. 

Miten päädyit valmentajaksi?

Olen itse kilpaillut 3-vuotiaasta kolmekymppiseksi, eli yhteensä 27 vuotta tuli kilpailtua. Kipinä urheilu-uraan oli varmastikin sisäsyntyistä. Luulen, että geeniperimässä on sen verran nopeita soluja, että sieltä on peräisin innostus pikajuoksuun ja -luisteluun, jotka ovat olleet ne omat lajit tässä matkan varrella.

Mikä työssäsi on parasta?

Mielestäni valmentamisessa parasta ihmisten onnistuminen ja yhdessä tekeminen. Yrittäjämäisessä toiminnassa parasta on se vapaus, että itse saa päättää, mitä tekee ja milloin tekee. Ei tietenkään ihan täysin, mutta en näkisi itseäni kahdeksasta neljään työntekijänä missään vaiheessa.  

Miten markkinoit palveluitasi?

Tällä hetkellä markkinoin todella vähän omia valmennuksia, sillä on käynyt sillä tavalla mukavasti, että sana kulkee suusta suuhun ja koko ajan tulee duuneja lisää. Ajatus on kyllä markkinoida uusia juttuja jossain vaiheessa.

Miksi valitsit Eezyn?

Eezy oli mun mielestä iisi eli helppokäyttöinen. Olen itse pikkasen laiska tekemään sellaisia ns. paperihommia. Eezy oli helppo ja vaivaton ratkaisu ja on toiminut tosi hyvin. 

Lue myös muita kevytyrittäjätarinoita:

Lue lisää kokemuksia Eezystä!