Eezy kevytyrittäjä Satu Lähteenmäki

Hyvän työn tarina: Satu Lähteenmäki, Sadun Sauna

Mitä töitä teet kevytyrittäjänä?

Pidän Lempäälässä hoitosaunaa – vuokraan tiloja ja teen kaikenlaisia hemmotteluhoitoja, muun muassa verikuppausta, bambukeppihierontaa ja suklaahierontaa. Järjestän polttareita ja vuokraan tiloja kokouksiin ja koulutuksiin. Syntymäpäiviä, pikkujouluja ja naisten iltoja on vietetty saunalla ja esimerkiksi turvesauna on ollut kauhean suosittu. Saunasta piti alun perin tulla puolison edustustila, mutta minulla on ollut tilalle enemmän käyttöä.

Mikä työssäsi on parasta?

Työ on viikonloppupainotteista, mutta vaikka viikonloput olen kiinni toiminnassa, ei se ole minua haitannut. Tämä on sellaista työtä, mitä tykkään tehdä. Tässä tapaa erilaisia ihmisiä, voi vaihtaa kuulumisia ja joskus puhutaan hyvin luottamuksellisiakin asioita asiakkaiden kanssa.

Miten päädyit kevytyrittäjäksi?

Olen ollut pienestä pitäen hoivaajatyyppi ja haaveenani oli sairaanhoitajan ammatti. Pääsinkin sairaanhoitajaksi opiskelemaan ja ehdin opiskellakin kolme vuotta, mutta sitten äitini kuoli ja selkäni leikattiin. Luovuin sairaanhoitajahaaveestani ja luin itseni lähihoitajaksi.  

Olemme puolison kanssa käyneet paljon Levillä ja siellä otettu erilaisia kylpyjä ja muita hemmotteluhoitoja. Sisälläni kasvoi unelman siemen: jos itsellä joskus olisi vastaavanlainen hemmottelupaikka, tietäisin millainen se olisi. Ja sitten tulikin mahdollisuus toteuttaa tällainen vanhan naisen unelma! Olen itse maalannut ja saumannut saunan kaikki laatat ja suunnitellut kokonaisuuden. Pyrin kehittämään toimintaa koko ajan ja keksimään uutta, ja kyllä ihmiset ovatkin tykänneet Sadun Saunasta. 

Kaikki saunan tavarat kertovat eletystä elämästä, moni kommentoikin, että on kuin mummolaan tulisi, mikä on minusta kivasti sanottu. Halusin tilan harmaan sävyiseksi, koska tämä on nimenomaan sauna, jonne ihmiset tulevat rauhoittumaan ja lähtevät hyvillä mielin pois. Tuntuu, että olen löytänyt sen oman jutun ja palapeli on loksahtanut paikoilleen, sillä tykkään tästä työstä todella paljon.

Miksi valitsit Eezyn?

Olen aikaisemmin ollut yrittäjänä enkä ole oikein löytänyt sopivaa kirjanpitäjää. Yrittäminen on minusta kauheaa paperinpyöritystä ja yökaudet saat pelata papereiden kanssa. Eezy on hirveän helppo. Otan vain asiakkaalta yhteystiedot ja laskutan Eezyn kautta. Se on helppoa, kun rahat tulee sitten tilille, kun ovat saaneet ne hoidettua. Eezyllä on miellyttävä henkilökunta ja aina saa asiakaspalvelun kiinni ja aina neuvotaan.  Olen todella tyytyväinen ja suosittelen Eezyn kevytyrittäjyyttä.

Ota yhteyttä Sadun Saunaan:

Sadun Saunan Facebook-sivut

Sadun Sauna
Koiranojantie 3
Lempäälä

Puh. 045 142 0521

Lue myös muita kevytyrittäjätarinoita:

Lue lisää kokemuksia Eezystä!