Oman toiminimen perustaminen on helppoa. Miksi valitsisin Eezyn?

Toiminimen tai osakeyhtiön perustaminen ei tosiaankaan ole vaikeaa, se onnistuu helposti vaikkapa www.perustayritys.fi -palvelun avulla. Ratkaisevaa onkin se, että perustaessasi esim. toiminimen tai osakeyhtiön, sitoudut myös yrittäjän velvollisuuksiin. Sinun on mm. huolehdittava ennakko- ja arvonlisäverojen maksusta, pidettävä kirjanpitoa, jne. Voit palkata tilitoimiston tekemään käytännön työt, mutta olet silti itse vastuussa siitä, että kaikki ilmoitukset ja maksut hoidetaan ajallaan. Todennäköisesti hoidat kuitenkin laskujen tekemisen, lähettämisen ja myyntireskontran itse.

Eezyn kautta toimiessasi sinulla ei ole muita yrittäjän velvollisuuksia kuin YEL-vakuuttamisesta huolehtiminen – ja siinäkin me autamme sinua. Markkinoit palveluitasi, sovit töistäsi ja aikatauluistasi, Eezyn hoitaessa hallinnolliset ja lakisääteiset velvoitteet. Ansiosi maksetaan sinulle palkkana, josta on jo vähennetty kaikki kulut. Tulotasosi riippuu laskutuksesi määrästä, kuten tilanne olisi myös omassa yrityksessä. Eezyn palvelua ei siis ole perustettu siksi, että yrityksen perustaminen olisi vaikeaa tai monimutkaista. Eezy on perustettu helpoksi vaihtoehdoksi laskuttaa oma työ, tarvitsematta perustaa omaa yritystä kaikkine velvollisuuksineen ja riskeineen.