Hyvää työtä kevytyrittäjät!

Meillä kaikilla on omat intohimon kohteemme, erityiset lahjakkuutemme ja runsaasti käyttämättömiä taitoja.​ Erilaisista taustoista, haaveista ja kokemuksista huolimatta meitä kaikkia yhdistää se, että haluamme tehdä hyvää työtä. Eläköön elämä ja työ!

Mikä kevyt-yrittäjyys?

Kevytyrittäjyys on vapautta

Kevytyrittäjänä voit tehdä juuri sellaista työtä kuin haluat silloin, kun sinulle itsellesi parhaiten sopii.

Teet työt yksityishenkilönä, ja asiakas maksaa sinulle joko perinteisellä laskulla tai kätevän EezyPay-maksulinkin avulla. Voit tehdä töitä joko päätoimisesti tai sivutoimisesti – juuri sen verran, mikä sinun tilanteeseesi sopii.

Nyt voit myös luoda ja myydä verkkokursseja kevytyrittäjänä Campwire-verkkokurssialustaa hyödyntäen – ainoastaan Eezyn kautta!

Eezy-kevytyrittäjänä valjastat erityisosaamisesi satunnaisista keikoista ihan oikeaksi ammatiksi. Yli 40 000 rekisteröityneen käyttäjämme joukossa on monitaitureita konsulteista tatuointitaiteilijoihin ja somevaikuttajista personal trainereihin.

Lue, kuinka moninaisissa tehtävissä Eezyn kevytyrittäjät tekevät hyvää työtä.

Vastuullisuusvaikuttaja Outi Pyy kertoo kymmenvuotisesta urastaan kevytyrittäjänä

Kevytyrittäjyydessä Outia on miellyttänyt esimerkiksi sen mukanaan tuoma vapaus ja liiketoiminnan ketteryys, kun ideoiden toteuttamiselle ei ole esteitä. 10 vuoden kevytyrittäjyystaipaleensa aikana Outi on ollut erityisen tyytyväinen Eezyn palveluun.

”Eezyltä on aina saanut hyvät vastaukset asioihin, joista minulla ei ole itse kokemusta ja tarvitsen jonkun muun asiantuntijuutta. Eezy osaa myös ennakoida mahdollisia kysymyksiä, vaikka en aina osaisi kysyä oikeaa asiaa”, Outi kehuu.

Juho tienaa lisätuloja kevytyrittäjänä verkkokoulutusten avulla

Eezy Kevytyrittäjien ja Campwire-verkkokurssialustan yhteistyö mahdollistaa Juholle verkkokurssien myymisen kätevästi kevytyrittäjänä ilman omaa Y-tunnusta.

”Laskutus hoituu ihan automaattisesti. Sähköpostiin tulee ilmoitus, että asiakas on maksanut ja rahat on tilillä. Tosi jouhevasti hoituu”, Juho toteaa.

Jenny työskentelee markkinoinnin parissa sekä päivätyönään, että kevytyrittäjänä

Kevytyrittäjyys on Jennyn mielestä tärkeä keino oman osaamisen ylläpitämiseen. Jenny pitää kevytyrittäjyyden helppoudesta, sillä kevytyrittäjänä voi kokeilla niitä juttuja, mitä oikeasti haluaa tehdä.

”Mun mielestä on loistavaa, että on olemassa sellainen vaihtoehto kuin kevytyrittäjyys. Se madaltaa huomattavasti kynnystä lähteä tekemään omaa juttua omalla tavallaan, vaikka olisi päivätyössä, opiskelija tai työtön. Ei tarvitse heti lähteä opiskelemaan sitä kaikkea yrityksen perustamiseen liittyvää”, Jenny kertoo.

Roosa yhdistää valokuvauksen ja äitiyden kevytyrittäjänä

Kevytyrittäjyys on mahdollistanut Roosalle valokuvaamisen ja siitä laskuttamisen palkkatyön ohella sekä äitiysloman aikana. Laskuttamisessa apuna on ollut kätevä EezyPay-maksuratkaisu.

“Asiakkaiden laskuttaminen kuvausten jälkeen on ollut todella helppoa, eikä ole tarvinnut erikseen tuijotella laskutustietoja. EezyPay on ollut tosi kätevä sekä omasta että asiakkaiden mielestä”, Roosa toteaa.

Lue lisää kokemuksia kevytyrittäjyydestä ja Eezy Kevytyrittäjistä.

Sopiiko kevytyrittäjyys sinulle?

Tee testi ja selvitä olisiko kevytyrittäjyys sinun juttusi!

Näppärällä viiden kysymyksen testillä selvität, sopisitko sinäkin työn vapaudesta nauttivaksi Eezy-kevytyrittäjäksi.

Aloita eezysti. Toimi turvatusti.

Kevytyrittäjä on osaamistaan myyvä yksinyrittäjä, jolla ei ole omaa Y-tunnusta. Kevytyrittäjänä sinun ei tarvitse huolehtia yrityksen pyörittämiseen liittyvästä byrokratiasta, vaan Eezy huolehtii siitä puolestasi. Kun sinulla on osaamista ja ideoita, anna Eezyn siivittää sinut lentoon. Kanssamme pääset alkuun helposti.

Rahaliikenteen hoitaminen on kuitenkin vain yksi osa palveluamme – kattavan kokonaispalvelumme ansiosta kevytyrittäminen on sujuvaa ja turvallista heti ensi metreistä lähtien.

Suomen ensimmäisenä kevytyrittäjäpalveluna ja 15 vuoden kokemuksella alasta tarjoamme kaiken tietämyksemme myös sinulle. Eezyn kevytyrittäjänä olet siis hyvissä käsissä.

Rekisteröidy ilmaiseksi »
Miksi Eezy?

Luotettava kevytyrittäjyyspalvelu jo yli 15 vuoden kokemuksella

Uusi maksu-ratkaisu: EezyPay

Helppoa ja modernia kevytyrittäjyyttä EezyPayn avulla

Siirsimme kevytyrittäjyyden nykyaikaan ja kehitimme uuden EezyPay-maksuratkaisun, joka helpottaa ja nopeuttaa kevytyrittäjän toimintaa. Perinteisen laskun sijaan asiakkaasi saa työstäsi maksulinkin, jonka kautta maksaminen sujuu kätevästi joustavilla maksutavoilla (esim. MobilePaylla sekä verkko- ja korttimaksulla). Maksun voi näin hoitaa kätevästi paikan päällä tai vaikka jo etukäteen. Saat myös palkkasi tilillesi aiempaa nopeammin.

Uusi palvelu: Campwire

Luo ja myy verkkokursseja kevytyrittäjänä ilman omaa Y-tunnusta!

Ainoana kevytyrittäjäpalveluna tarjoamme mahdollisuuden luoda omia verkkokursseja kotimaista Campwire-verkkokurssialustaa hyödyntäen. Verkkokurssien maksuliikenne hoituu kätevän EezyPay-palvelumme avulla, eli sinun ei tarvitse erikseen laskuttaa asiakkaita tai verkkokurssialustaa myymistäsi kursseista.

Aloita kevytyrittäjyys vaikka heti

Haluaisitko kevytyrittäjäksi? Eezyn palveluun rekisteröityminen on maksutonta, eikä se velvoita sinua mihinkään. Aloita vaikka saman tien tai tutustu rauhassa.

Rekisteröidy

Tee työ

Veloita asiakasta

”Olen tykännyt tosi paljon kevytyrittäjyydestä. Säästän vain niin paljon aikaa, kun kaikki byrokratia hoituu Eezyn kautta. ”

– Heini Hälinen, visuaalinen suunnittelija

“Eezy oli helppo ja vaivaton ratkaisu ja on toiminut tosi hyvin.”

– Markus Pöyhönen, personal trainer

”Kevytyrittäjänä on helppo kokeilla yrittäjyyttä ja yhteistyön saatuasi laskutus on helppoa. Teet laskun ja saat siitä palkan, ei tarvii itse miettiä kaikkea byrokratiaa.”

– Rapsu, striimaja

“Minulla jää lähemmäs kolmannes enemmän aikaa itse työn tekemiseen. Nimensä mukaisesti Eezy on iisi!”

– Era Mikkola, AD

“Eezyssä on ollut parasta se, että kaikki toimii. Kaikki asiat on kauhean hyvin hoidettu ja voin keskittyä työhön.”

– Ninnu Perälä, toimittaja

”Kuinka yksinkertaista on tehdä vain laskuja, kun kaikki paperityöt hoituu, eikä tarvitse stressata niistä.”

– Juhani Palomäki, asentaja

Onko sinulla kysyttävää?

Voit aina soittaa, lähettää sähköpostia ja viestitellä kanssamme chatissa. Voit myös tulla juttelemaan paikan päälle tai sopia videotapaamisen.
Palvelemme arkisin klo 8-17, puh. 09 4242 1565 | startti.kevytyrittajat@eezy.fi