Hyvää työtä kevytyrittäjät!

Aloita kevytyrittäjänä ja liity hyvän työn tekijöiden joukkoon

Meillä kaikilla on omat intohimon kohteemme, erityiset lahjakkuutemme ja runsaasti käyttämättömiä taitoja.​ Erilaisista taustoista, haaveista ja kokemuksista huolimatta meitä kaikkia yhdistää se, että haluamme tehdä hyvää työtä. Eläköön elämä ja työ!

Mikä kevyt-yrittäjyys?

Kevytyrittäjyys on vapautta

Kevytyrittäjänä voit tehdä juuri sellaista työtä kuin haluat silloin, kun sinulle itsellesi parhaiten sopii.

Teet työt yksityishenkilönä, ja asiakas maksaa sinulle joko perinteisellä laskulla tai kätevän EezyPay-maksulinkin avulla. Voit tehdä töitä joko päätoimisesti tai sivutoimisesti – juuri sen verran, mikä sinun tilanteeseesi sopii.

Eezy-kevytyrittäjänä valjastat erityisosaamisesi satunnaisista keikoista ihan oikeaksi ammatiksi. Yli 30 000 rekisteröityneen käyttäjämme joukossa on monitaitureita konsulteista tatuointitaiteilijoihin ja markkinoijista personal trainereihin.

Lue, kuinka moninaisissa tehtävissä Eezyn kevytyrittäjät tekevät hyvää työtä.

Anita toimii kansainvälistymiskonsulttina

Ammattilentopalloilija, matkaopas, työt terveysteknologian yrityksessä… Anita on ehtinyt tehdä urallaan kaikenlaista, mutta miten hänestä tuli kansainvälistymiskonsultti? Ja mitä kansainvälistymiskonsultti edes tekee?

”Olen ollut ihan hirveän tyytyväinen ja Eezyltä on aina saanut apua ja vieläpä hyvää sellaista. Aina jopa huolehditaan vähän perään ja sitä arvostan erittäin paljon”, Anita kertoo kokemuksiaan Eezy Kevytyrittäjistä.

Marc on monitaituri

Päivätyökseen ravintolapäällikkönä työskentelevä Marc tekee catering-hommia Soppasankarina ja laulaa kahdessa eri bändissä. Onpa hän ehtinyt kirjoittaa pari kirjaakin! Sivubisneksiä yhdistää se, että niiden laskutus hoituu Eezyn kautta.

”Kevytyrittäjyydessä helppous on mulle ratkaiseva tekijä, en voi sietää paperihommia”, Marc toteaa.

Jenny työskentelee markkinoinnin parissa sekä päivätyönään, että kevytyrittäjänä

Kevytyrittäjyys on Jennyn mielestä tärkeä keino oman osaamisen ylläpitämiseen. Jenny pitää kevytyrittäjyyden helppoudesta, sillä kevytyrittäjänä voi kokeilla niitä juttuja, mitä oikeasti haluaa tehdä.

”Mun mielestä on loistavaa, että on olemassa sellainen vaihtoehto kuin kevytyrittäjyys. Se madaltaa huomattavasti kynnystä lähteä tekemään omaa juttua omalla tavallaan, vaikka olisi päivätyössä, opiskelija tai työtön. Ei tarvitse heti lähteä opiskelemaan sitä kaikkea yrityksen perustamiseen liittyvää”, Jenny kertoo.

Riikan asiakkaina ovat koirat ja heidän omistajansa

EezyPay on osa eläintenkouluttajana ja koirahierojana toimivan Riikka Hartikaisen jokapäiväistä työtä. EezyPayn maksulinkin avulla asiakkaiden on vaivatonta ja aiempaa helpompaa maksaa Riikalle hänen palveluistaan.

“Suosittelen lämpimästi EezyPayta. Maksulinkkien teko on helppoa ja ne on kätevä lähettää asiakkaalle”, Riikka toteaa.

Kiinnostaako lukea lisää kokemuksia kevytyrittäjyydestä ja Eezy Kevytyrittäjistä?

Uusi maksu-ratkaisu: EezyPay

Helppoa ja modernia kevytyrittäjyyttä EezyPayn avulla

Siirsimme kevytyrittäjyyden nykyaikaan ja kehitimme uuden EezyPay-maksuratkaisun, joka helpottaa ja nopeuttaa kevytyrittäjän toimintaa. Perinteisen laskun sijaan asiakkaasi saa työstäsi maksulinkin, jonka kautta maksaminen sujuu kätevästi joustavilla maksutavoilla (esim. MobilePaylla sekä verkko- ja korttimaksulla). Maksun voi näin hoitaa kätevästi paikan päällä tai vaikka jo etukäteen. Saat myös palkkasi tilillesi aiempaa nopeammin.

Nyt kannattaa rekisteröityä Eezyn kevytyrittäjäksi!

Rekisteröitymällä 5.11.2023 mennessä saat 33,24 € EezyBonuksen, jonka voit käyttää palvelumaksualennuksena vuoden 2023 aikana. Sinulle jää siis ensimmäisissä palkanmaksuissa enemmän rahaa käteen!

Sopiiko kevytyrittäjyys sinulle?

Tee testi ja selvitä olisiko kevytyrittäjyys sinun juttusi!

Näppärällä viiden kysymyksen testillä selvität, sopisitko sinäkin työn vapaudesta nauttivaksi Eezy-kevytyrittäjäksi.

Aloita eezysti. Toimi turvatusti.

Kevytyrittäjä on osaamistaan myyvä yksinyrittäjä, jolla ei ole omaa Y-tunnusta. Kevytyrittäjänä sinun ei tarvitse huolehtia yrityksen pyörittämiseen liittyvästä byrokratiasta, vaan Eezy huolehtii siitä puolestasi. Kun sinulla on osaamista ja ideoita, anna Eezyn siivittää sinut lentoon. Kanssamme pääset alkuun helposti.

Rahaliikenteen hoitaminen on kuitenkin vain yksi osa palveluamme – kattavan kokonaispalvelumme ansiosta kevytyrittäminen on sujuvaa ja turvallista heti ensi metreistä lähtien.

Suomen ensimmäisenä kevytyrittäjäpalveluna ja 15 vuoden kokemuksella alasta tarjoamme kaiken tietämyksemme myös sinulle. Eezyn kevytyrittäjänä olet siis hyvissä käsissä.

Rekisteröidy ilmaiseksi »
Miksi Eezy?

Läpinäkyvä hinnoittelu

Rahan kanssa harva pitää yllätyksistä ja meidän kanssa tiedätkin aina, mitä palvelustamme maksat. Vertailussa olemme edullisempi kuin alan markkinajohtaja – hintamme sisältää kaiken tarpeellisen. Meillä ei ole piilokuluja ja palkasta vähennettävät maksut näet etukäteen.

Miksi Eezy?

Vastuullinen kevytyrittäjäpalvelu

Hoidamme asioitasi kuin omiamme: huolellisesti, ajallaan ja viranomaiset huomioiden. Me viilaamme pilkkua ja pyörittelemme papereita viimeisen päälle, jotta sinun ei tarvitse. Me otamme vastuullisen toiminnan tosissaan ja olemme erityisen ylpeitä siitä, että voimme tarjota alan kattavimmat vakuutukset kevytyrittäjillemme. 

Miksi Eezy?

Eezyn kevytyrittäjänä et jää yksin

Me autamme, neuvomme, selvitämme ja välitämme. Saat käyttöösi lähes 15 vuoden kokemuksemme kevytyrittäjäpalveluna ja alan parhaan asiakaspalvelun. Määrittelemiemme palvelulupausten ansiosta voimme varmistaa reilun ja laadukkaan palvelun – aina ja jokaiselle. 

Miksi Eezy?

Helpompaa kevytyrittäjyyttä

Uusi palvelumme EezyPay säästää aikaasi ja vaivaasi, mahdollistaa asiakkaallesi joustavat maksutavat ja sinulle nopeamman tavan saada maksun työstäsi.

"Olen tykännyt tosi paljon kevytyrittäjyydestä. Säästän vain niin paljon aikaa, kun kaikki byrokratia hoituu Eezyn kautta. "

– Heini Hälinen, visuaalinen suunnittelija

“Eezy oli helppo ja vaivaton ratkaisu ja on toiminut tosi hyvin.”

– Markus Pöyhönen, personal trainer

"Kevytyrittäjänä on helppo kokeilla yrittäjyyttä ja yhteistyön saatuasi laskutus on helppoa. Teet laskun ja saat siitä palkan, ei tarvii itse miettiä kaikkea byrokratiaa."

– Rapsu, striimaja

“Minulla jää lähemmäs kolmannes enemmän aikaa itse työn tekemiseen. Nimensä mukaisesti Eezy on iisi!”

– Era Mikkola, AD

“Eezyssä on ollut parasta se, että kaikki toimii. Kaikki asiat on kauhean hyvin hoidettu ja voin keskittyä työhön.”

– Ninnu Perälä, toimittaja

"Kuinka yksinkertaista on tehdä vain laskuja, kun kaikki paperityöt hoituu, eikä tarvitse stressata niistä."

– Juhani Palomäki, asentaja

Onko sinulla kysyttävää?

Voit aina soittaa, lähettää sähköpostia ja viestitellä kanssamme chatissa. Voit myös tulla juttelemaan paikan päälle tai sopia videotapaamisen.
Palvelemme arkisin klo 8-17, puh. 09 4242 1565 | startti.kevytyrittajat@eezy.fi