Eezy Kevytyrittäjät X Elisa Esports

Aloita Eezy-kevytyrittäjänä ja hyödynnä etusi jo tänään!

Eezy-kevytyrittäjänä voit keskittyä omaan juttuusi ja laskuttaa työsi kätevästi. Kiinnostaako lyhyempi To Do -lista? Houkutteleeko keveämpi mieli? Kaipaatko enemmän aikaa laskuttavan työn tekemiseen? Eezyn palvelun avulla voit sanoa paperinpyörittelylle heipat!

Eezy-kevytyrittäjyys on helppoutta ja vapautta yhdessä paketissa

  • Ei Y-tunnusta eikä kirjapitovelvollisuutta
  • Ei ALV-ilmoituksia ja yrittäjän veroilmoitusta
  • Ei sähellystä paperihommien kanssa
  • Kätevä nettipalvelu ja mobiiliappi käytössä 24/7
  • Kokeneet asiantuntijamme neuvovat kaikissa kysymyksissä

Hyödynnä etukoodi – kokeile palveluamme maksutta!

Tarjoamme kaikille esportsin osaajille ja seuraajille Eezyn kevytyrittäjäpalvelun käyttöön alennetulla hinnalla. Rekisteröityessäsi kampanjakoodilla ELISAETU laskutat ensimmäiset 500 € maksutta (edun arvo 35 €). Kampanjakoodi voimassa 5.7.2021 saakka. Kirjoita etukoodi rekisteröityessäsi sille varattuun kenttään ja etu kilahtaa käyttäjätilillesi.

Eezy Kevytyrittäjät – alansa pioneeri & kevytyrittäjien puolestapuhuja

Eezy Kevytyrittäjät on jo vuodesta 2008 alkaen tarjonnut kevyemmän vaihtoehdon perinteiselle yrittäjyydelle. E-urheilussa nähdään jo viitteitä siitä, millaista tulevaisuuden työelämää kohti olemme menossa. Ala on täynnä osaajia, joiden ammattinimikkeet ovat jotakin aivan uutta, työpäivät koostuvat eri projekteista ja palkkapussit eri lähteistä. Osaajia yhdistää intohimo e-urheiluun, mutta tilaa on myös muilta aloilta tuleville. Työtä tehdään joustavasti itselle sopivalla tavalla ja omaa verkostoa hyödyntäen. Monet alan osaajat ovat valinneet toimintamuodokseen kevytyrittäjyyden, sillä se on helpompaa, ja säästää aikaa sekä vaivaa verrattuna omaan toiminimeen tai osakeyhtiöön. Eezy Kevytyrittäjät tarjoaakin kilpapelaamisen ympärillä toimiville tahoille markkinoiden parhaan palvelun itsensätyöllistämiseen. 

”Yhteistyömme Elisan kasvattaa tietoisuutta uudenlaisesta työelämästä ja kannustaa unelmien tavoitteluun. Yhdelle unelma voi olla sitä, että saa tehdä työkseen mielekästä työtä, toiselle se on helppoutta ja vapautta, kolmannelle vaikkapa oman osaamisensa viemistä uudelle tasolle. Kevytyrittäjyys on nimenomaan yksilön vapautta ja helppoutta yrittää ja tehdä työtä.”

Minna Mäkelä, Eezy Kevytyrittäjien markkinointipäällikkö
Sopiiko kevytyrittäjyys sinulle?

Tee testi ja selvitä olisiko kevytyrittäjyys sinun juttusi!

Näppärällä viiden kysymyksen testillä selvität, sopisitko sinäkin työn vapaudesta nauttivaksi Eezy-kevytyrittäjäksi.

“Olen käyttänyt Eezyn palvelua noin vuoden. Hyvin usein tulee käytettyä myös heidän Express-palvelua, joka mahdollistaa nopean läpiviemisen palkan kotiuttamisessa. Tämä palvelu on suorastaan loistava tapa saada palkka vielä samalle päivälle laskun kirjaamisesta. Olin yrittäjä aiemmin, mutta Eezy tarjoaa minulle mielekkäämmän tavan toimia.”

– Tomi Palander

“Kiitos ensinnäkin todella hyvästä ja nopeasta palvelustanne! Olen ollut erittäin tyytyväinen.”

– Katja K.

“Suosittelen ehdottomasti, tämä on paljon parempi kuin oma yritys. Palvelualttius on hyvää, kaikki toimii!”

– Jukka Kumpulainen

“Haluan kiittää jälleen kerran erittäin hyvästä palvelusta. Kiitos että ehdotit tapaturmavakuutustanne. Siitä oli minulle paljon hyötyä. Vakuutus korvasi minulle kaikki kulut ja menetetyn työviikon. Siitä kiitos kuuluu sinulle. Kiitos ystävällisestä palvelusta kaikelta osin. Olen todella mielissäni siitä, kun kaikki asiat aina hoituu ihan viimeisen päälle hyvin!”

– Satu Isberg

“Erittäin sujuvasti on kaikki toiminut alusta asti. Helpolla olen päässyt:)  Selkeää ja yksinkertaista ja mikä parasta: kun Johannan kanssa on hetkenkin puhelimessa, ilo tarttuu koko loppupäivään! SUURET KIITOKSET :)”

– Merja S.

“Minua on lähestynyt teidän kilpailijayritys puhelimitse ja sähköpostitse, tekivät tarjouksen jos vaihdan laskutuspalveluni heille. En ole vaihtamassa sillä olen erittäin tyytyväinen Eezyn toimintaan.”

– Tuija Saari Isique

Tutustu myös:

Uusi vuosi ja unelmat vielä toteuttamatta – Ryhtyisinkö kevytyrittäjäksi?

Ammatillisten unelmien eteenpäin vieminen ei vaadi vuorien siirtämistä – pieni askel on suurten asioiden alku

Kevytyrittäjän palkkalaskuri

Usein kysytyt kysymykset

Kevytyrittäjän vakuutukset

EezyExpress-palkka – saat palkan etukäteen