Eezy Kevytyrittäjät X Elisa Esports

Aloita Eezy-kevytyrittäjänä ja hyödynnä etusi jo tänään!

Eezy-kevytyrittäjänä voit keskittyä omaan juttuusi ja laskuttaa työsi kätevästi. Kiinnostaako lyhyempi To Do -lista? Houkutteleeko keveämpi mieli? Kaipaatko enemmän aikaa laskuttavan työn tekemiseen? Eezyn palvelun avulla voit sanoa paperinpyörittelylle heipat!

Eezy-kevytyrittäjyys on helppoutta ja vapautta yhdessä paketissa

  • Ei Y-tunnusta eikä kirjapitovelvollisuutta
  • Ei ALV-ilmoituksia ja yrittäjän veroilmoitusta
  • Ei sähellystä paperihommien kanssa
  • Kätevä nettipalvelu ja mobiiliappi käytössä 24/7
  • Kokeneet asiantuntijamme neuvovat kaikissa kysymyksissä

Hyödynnä etukoodi – kokeile palveluamme maksutta!

Tarjoamme kaikille esportsin osaajille ja seuraajille Eezyn kevytyrittäjäpalvelun käyttöön alennetulla hinnalla. Rekisteröityessäsi kampanjakoodilla ELISAETU laskutat ensimmäiset 500 € maksutta (edun arvo 35 €). Kampanjakoodi voimassa 30.6.2021 saakka. Kirjoita etukoodi rekisteröityessäsi sille varattuun kenttään ja etu kilahtaa käyttäjätilillesi.

”Eezy oli mun mielestä iisi eli helppokäyttöinen. Olen itse pikkasen laiska tekemään sellaisia ns. paperihommia. Eezy oli helppo ja vaivaton ratkaisu ja on toiminut tosi hyvin.”

– MARKUS PÖYHÖNEN

Lisää kokemuksia »

”En jaksanut yrittäjänä hoitaa paperiasioita ja sitä kautta päädyin vaihtoehtoon, jossa joku muu hoitaa kaiken paperisodan. Minä vain laskutan ja katson, kun palkka tulee tilille. Minulla jää lähemmäs kolmannes enemmän aikaa itse työn tekemiseen. Nimensä mukaisesti Eezy on iisi!”

– ERA MIKKOLA

Lisää kokemuksia »

”Päädyttiin Eezyyn, koska se on helppo ja yksinkertainen. Meidän ei tarvitse tehdä kirjanpitotöitä, kirjaamme vain tunnit laskulle ja Eezy hoitaa loput. Saadaan keskittyä pelkkään työntekoon!”

– JUKKA MÄKYNEN/REMPPATEAM

Lisää kokemuksia »

”Eezyssä on ollut parasta se, että se toimii. Puhelimeen vastataan heti ja kaikki asiat on kauhean hyvin hoidettu ja tämä on vain hirveän helppoa. Teen nytkin kahta työtä ja oikeasti ehdin tehdä sitä minun työtäni, eikä aikaa mene kirjanpitoon, laskujen tekemiseen tai mihinkään muuhunkaan.” 

– NINNU PERÄLÄ

Lisää kokemuksia »

”Olen tehnyt kauan tätä työtä ja eläköitymisen jälkeen halusin löytää ratkaisun jatkaa töiden tekemistä. Mietin ensin perustanko uuden yrityksen, mutta päädyin sitten Eezyyn. Kuinka yksinkertaista on tehdä vain laskuja, kun kaikki paperityöt hoituu, eikä tarvitse stressata niistä. Voi vain keskittyä olennaiseen eli työn tekoon. 

– JUHANI PALOMÄKI

Lisää kokemuksia »

”Eezy on hirveän helppo. Otan vain asiakkaalta yhteystiedot ja laskutan Eezyn kautta. Se on helppoa, kun rahat tulee sitten tilille, kun ovat saaneet ne hoidettua. Eezyllä on miellyttävä henkilökunta ja aina saa asiakaspalvelun kiinni ja aina neuvotaan. Olen todella tyytyväinen ja suosittelen Eezyn kevytyrittäjyyttä.”

– SATU LÄHTEENMÄKI

Lisää kokemuksia »

Eezy Kevytyrittäjät - alansa pioneeri & kevytyrittäjien puolestapuhuja

Eezy Kevytyrittäjät on jo vuodesta 2008 alkaen tarjonnut kevyemmän vaihtoehdon perinteiselle yrittäjyydelle. E-urheilussa nähdään jo viitteitä siitä, millaista tulevaisuuden työelämää kohti olemme menossa. Ala on täynnä osaajia, joiden ammattinimikkeet ovat jotakin aivan uutta, työpäivät koostuvat eri projekteista ja palkkapussit eri lähteistä. Osaajia yhdistää intohimo e-urheiluun, mutta tilaa on myös muilta aloilta tuleville. Työtä tehdään joustavasti itselle sopivalla tavalla ja omaa verkostoa hyödyntäen. Monet alan osaajat ovat valinneet toimintamuodokseen kevytyrittäjyyden, sillä se on helpompaa, ja säästää aikaa sekä vaivaa verrattuna omaan toiminimeen tai osakeyhtiöön. Eezy Kevytyrittäjät tarjoaakin kilpapelaamisen ympärillä toimiville tahoille markkinoiden parhaan palvelun itsensätyöllistämiseen. 

”Yhteistyömme Elisan kasvattaa tietoisuutta uudenlaisesta työelämästä ja kannustaa unelmien tavoitteluun. Yhdelle unelma voi olla sitä, että saa tehdä työkseen mielekästä työtä, toiselle se on helppoutta ja vapautta, kolmannelle vaikkapa oman osaamisensa viemistä uudelle tasolle. Kevytyrittäjyys on nimenomaan yksilön vapautta ja helppoutta yrittää ja tehdä työtä.”

Minna Mäkelä, Eezy Kevytyrittäjien markkinointipäällikkö
Miksi Eezy?

Kuin peruskallio

Hoidamme asioitasi kuin omiamme: huolellisesti, ajallaan ja viranomaiset huomioiden. Joku voisi kutsua meitä pilkkua viilaaviksi paperinpyörittelijöiksi – meille se on kehu. Se nimittäin tarkoittaa sitä, että kun me viilaamme ja pyörittelemme, sinun ei tarvitse. Olemme Suomen ensimmäinen kotimainen laskutuspalvelu ja nojaamme alaa koskevaan lainsäädäntöön, jotta kevytyrittäjä – eli sinä – voit rennosti nojata meihin.

Miksi Eezy?

Kuin lämmin halaus

Kun olet Eezyn kevytyrittäjä, et jää yksin. Me autamme, neuvomme, selvitämme ja välitämme. Saat käyttöösi yli 10 vuoden kokemuksemme laskutuspalveluna, joukon sydämellisiä ammattilaisia ja alan parhaan asiakaspalvelun. P.S. Ainoastaan kuuhun ja takaisin emme lennä puolestasi. P.P.S Raketti on jo rakenteilla.

Miksi Eezy?

Kuin vastapesty ikkuna

Käytännössähän me käsittelemme rahojasi, eikä ole yhdentekevää, miten sen teemme. Rahan kanssa harva pitää yllätyksistä, emmekä mekään. Sinun ei tarvitse arvuutella palvelumme hintaa ja palkasta vähennettävät maksut näet etukäteen. Toimintamme kestää kirkkaan päivänvalon ja se on mahdollisimman läpinäkyvää.

Aloita kevytyrittäjänä

Haluaisitko kevytyrittäjäksi? Eezyn palveluun rekisteröityminen on maksutonta, eikä se velvoita sinua mihinkään. Aloita vaikka saman tien tai tutustu rauhassa. Maksat palvelun käytöstä vasta sitten, kun saat palkkaa.

“Olen käyttänyt Eezyn palvelua noin vuoden. Hyvin usein tulee käytettyä myös heidän Express-palvelua, joka mahdollistaa nopean läpiviemisen palkan kotiuttamisessa. Tämä palvelu on suorastaan loistava tapa saada palkka vielä samalle päivälle laskun kirjaamisesta. Olin yrittäjä aiemmin, mutta Eezy tarjoaa minulle mielekkäämmän tavan toimia.”

– Tomi Palander

“Kiitos ensinnäkin todella hyvästä ja nopeasta palvelustanne! Olen ollut erittäin tyytyväinen.”

– Katja K.

“Suosittelen ehdottomasti, tämä on paljon parempi kuin oma yritys. Palvelualttius on hyvää, kaikki toimii!”

– Jukka Kumpulainen

“Haluan kiittää jälleen kerran erittäin hyvästä palvelusta. Kiitos että ehdotit tapaturmavakuutustanne. Siitä oli minulle paljon hyötyä. Vakuutus korvasi minulle kaikki kulut ja menetetyn työviikon. Siitä kiitos kuuluu sinulle. Kiitos ystävällisestä palvelusta kaikelta osin. Olen todella mielissäni siitä, kun kaikki asiat aina hoituu ihan viimeisen päälle hyvin!”

– Satu Isberg

“Erittäin sujuvasti on kaikki toiminut alusta asti. Helpolla olen päässyt:)  Selkeää ja yksinkertaista ja mikä parasta: kun Johannan kanssa on hetkenkin puhelimessa, ilo tarttuu koko loppupäivään! SUURET KIITOKSET :)”

– Merja S.

“Minua on lähestynyt teidän kilpailijayritys puhelimitse ja sähköpostitse, tekivät tarjouksen jos vaihdan laskutuspalveluni heille. En ole vaihtamassa sillä olen erittäin tyytyväinen Eezyn toimintaan.”

– Tuija Saari Isique

Onko sinulla kysymyksiä?

Voit aina soittaa, lähettää sähköpostia ja viestitellä kanssamme chatissa. Voit myös tulla juttelemaan paikan päälle tai sopia videotapaamisen.


Palvelemme arkisin klo 8–17
puh. 09 4242 1565
startti.kevytyrittajat@eezy.fi

Ota yhteyttä »

Tutustu myös:

Uusi vuosi ja unelmat vielä toteuttamatta - Ryhtyisinkö kevytyrittäjäksi?

Ammatillisten unelmien eteenpäin vieminen ei vaadi vuorien siirtämistä - pieni askel on suurten asioiden alku

Kevytyrittäjän palkkalaskuri

Usein kysytyt kysymykset

Kevytyrittäjän vakuutukset

EezyExpress-palkka - saat palkan etukäteen