Rakennusala ja kevytyrittäjyys

Rakennusala ja kevytyrittäjyys

Oletko rakennusalan ammattilainen ja haluat laskuttaa työsi helposti? Kevytyrittäjyys on erityisen suosittua juuri rakennusalalla, sillä aikaa ja jopa rahaa säästyy ulkoistamalla paperityöt Eezylle. Rakennusalalla toimiessa on hyvä tuntea ja huomioida muutamat alalle erityiset piirteet. Meillä on pitkä kokemus rakennusalalta ja hoidamme asiasi ammattitaidolla – sinä voit keskittyä paperitöiden sijaan työhösi. 

  • Et tarvitse omaa y-tunnusta 
  • Sinun ei tarvitse liittyä ennakko- eikä arvonlisäverorekisteriin 
  • Et ole kirjapitovelvollinen 
  • Toimit kuitenkin yrittäjämäisesti, eli päätät itse töistäsi 
  • Et sitoudu mihinkään, voit aloittaa ja lopettaa milloin vain. 
  • Me hoidamme paperityöt: verot, vakuutukset, lakisääteiset maksut ja ilmoitukset

Aloita kevytyrittäjyys vaikka heti

Haluaisitko kevytyrittäjäksi? Eezyn palveluun rekisteröityminen on maksutonta, eikä se velvoita sinua mihinkään. Aloita vaikka saman tien tai tutustu rauhassa.

Rekisteröidy

Tee työ

Veloita asiakasta

Rakennusalan käänteinen ALV – hoituu!

Arvonlisäverotuksessa verovelvollinen on yleensä palvelun myyjä. Käännetty arvonlisäverovelvollisuus tarkoittaa sitä, että palvelun myynnistä verovelvollinen on ostaja. Kun toimit rakennusalalla Suomessa, käännettyä arvonlisäverovelvollisuutta on sovellettava aina kun molemmat seuraavista edellytyksistä täyttyvät: 

  • Palvelu on rakentamispalvelua tai työvoiman vuokrausta rakentamispalvelua varten.
  • Ostaja on elinkeinonharjoittaja, joka toiminnassaan muutoin kuin satunnaisesti myy rakentamispalvelua. Ostaja voi olla myös niin sanottu välimies eli elinkeinonharjoittaja, joka myy edelleen kyseisen palvelun edellä määritellylle elinkeinonharjoittajalle. 

Meillä laskutat työsi tarvittaessa rakennusalan käänteisellä ALV:lla ja neuvomme käänteisen ALV:n kanssa, jotta laskusi menevät kerralla oikein! Ota ihmeessä yhteyttä!

Eezyllä vakuutukset sisältyvät palvelumaksuun – helppoa! 

Tapaturmien ja vahinkojen varalta vakuutukset ovat rakennusalalla hyvinkin tarpeelliset ja usein työn tilaajat niitä myös edellyttävät, jotta työmaalle pääsee hommiin. Tapaturmavakuutus ja vastuuvakuutus sisältyvät palvelumaksuumme ja ovat heti voimassa kun olet rekisteröitynyt Eezy-kevytyrittäjäksi. Jos yrittäjän eläkevakuutukselle tulee tarvetta, sekin hoituu kauttamme. Lue lisää vakuutuksista.

Kevytyrittäjän tekemästä työstä voi saada kotitalousvähennystä

Jos teet Eezy-kevytyrittäjänä kodin remontointi- ja kunnostustöitä yksityisille asiakkaille, asiakkaasi ovat oikeutettuja kotitalousvähennykseen verottajan ohjeiden mukaisesti.

Suositut lisäpalvelumme helpottavat elämääsi 

Kulukorvaukset tehtyyn työhön liittyvistä matkoista tai tarvikkeista hoituvat kätevästi kauttamme palkanmaksun yhteydessä. Tai jos tarvitset palkkasi pikaisesti, EezyExpress-palkka on sinua varten. Tutustu suosittuihin lisäpalveluihimme!

Onko sinulla kysyttävää?

Voit aina soittaa, lähettää sähköpostia ja viestitellä kanssamme chatissa. Voit myös tulla juttelemaan paikan päälle tai sopia videotapaamisen.
Palvelemme arkisin klo 8-17, puh. 09 4242 1565 | startti.kevytyrittajat@eezy.fi

Kätevä mobiiliapp

Lataa mobiiliapp käyttöösi!

Tee laskut & tsekkaa palkkasi tilanne missä tahansa!

   

 

Edut ja alennukset

Olemme neuvotelleet rahanarvoisia etuja, jotka saat käyttöösi, kun olet rekisteröitynyt Eezy-kevytyrittäjäksi.


Katso kaikki edut ja alennukset »
Sopiiko kevytyrittäjyys sinulle?

Tee testi ja selvitä olisiko kevytyrittäjyys sinun juttusi!

Näppärällä viiden kysymyksen testillä selvität, sopisitko sinäkin työn vapaudesta nauttivaksi Eezy-kevytyrittäjäksi.

Tutustu myös: