Työn vapautta rakastaville

Jos rakastat työn vapautta, rakastat Eezy-kevytyrittäjyyttä. Palvelumme avulla laskutat työsi kätevästi ilman omaa yritystä, vapaana tylsien paperitöiden painosta. Pystyt helposti työllistämään itse itsesi tai kokeilemaan riskittömästi omaa yritysideaasi.

Eezy-kevytyrittäjänä sinulla on täydellinen vapaus omaan työhösi. Meidän hoitaessamme byrokratian puolestasi, sinä voit keskittyä siihen, mitä oikeasti osaat ja haluat tehdä.

Taaksesi saat porukan, joka tsemppaa, tukee eikä jätä kaveria koskaan yksin. Olisitko sinä seuraava #eezyrider? Potkaise moottori käyntiin ja suuntaa vauhdilla kohti unelmiasi!

Hyödynnä etukoodi – kokeile palveluamme maksutta!

Tarjoamme kaikille esportsin seuraajille ja osaajille Eezyn kevytyrittäjäpalvelun käyttöön alennetulla hinnalla. Rekisteröityessäsi kampanjakoodilla ELISAETU laskutat ensimmäiset 500 € maksutta (edun arvo 35 €). Kampanjakoodi voimassa 5.7.2021 saakka! Kirjoita etukoodi rekisteröityessäsi sille varattuun kenttään ja etu kilahtaa käyttäjätilillesi.

Eezy Kevytyrittäjät – alansa pioneeri & kevytyrittäjien puolestapuhuja

Eezy Kevytyrittäjät on jo vuodesta 2008 alkaen tarjonnut kevyemmän vaihtoehdon perinteiselle yrittäjyydelle. E-urheilussa nähdään jo viitteitä siitä, millaista tulevaisuuden työelämää kohti olemme menossa. Ala on täynnä osaajia, joiden ammattinimikkeet ovat jotakin aivan uutta, työpäivät koostuvat eri projekteista ja palkkapussit eri lähteistä. Osaajia yhdistää intohimo e-urheiluun, mutta tilaa on myös muilta aloilta tuleville. Työtä tehdään joustavasti itselle sopivalla tavalla ja omaa verkostoa hyödyntäen. Monet alan osaajat ovat valinneet toimintamuodokseen kevytyrittäjyyden, sillä se on helpompaa, ja säästää aikaa sekä vaivaa verrattuna omaan toiminimeen tai osakeyhtiöön. Eezy Kevytyrittäjät tarjoaakin kilpapelaamisen ympärillä toimiville tahoille markkinoiden parhaan palvelun itsensätyöllistämiseen. 

Miksi Eezy?

Kuin vastapesty ikkuna

Käytännössähän me käsittelemme rahojasi, eikä ole yhdentekevää, miten sen teemme. Rahan kanssa harva pitää yllätyksistä, emmekä mekään. Sinun ei tarvitse arvuutella palvelumme hintaa, meillä ei ole piilokuluja ja palkasta vähennettävät maksut näet etukäteen. Toimintamme kestää kirkkaan päivänvalon ja se on mahdollisimman läpinäkyvää.

Miksi Eezy?

Kuin peruskallio

Hoidamme asioitasi kuin omiamme: huolellisesti, ajallaan ja viranomaiset huomioiden. Joku voisi kutsua meitä pilkkua viilaaviksi paperinpyörittelijöiksi – meille se on kehu. Se nimittäin tarkoittaa sitä, että kun me viilaamme ja pyörittelemme, sinun ei tarvitse. Olemme Suomen ensimmäinen kotimainen laskutuspalvelu ja nojaamme alaa koskevaan lainsäädäntöön, jotta kevytyrittäjä – eli sinä – voit rennosti nojata meihin.

Miksi Eezy?

Kuin lämmin halaus

Kun olet Eezyn kevytyrittäjä, et jää yksin. Me autamme, neuvomme, selvitämme ja välitämme. Saat käyttöösi yli 10 vuoden kokemuksemme laskutuspalveluna, joukon sydämellisiä ammattilaisia ja alan parhaan asiakaspalvelun. P.S. Ainoastaan kuuhun ja takaisin emme lennä puolestasi. P.P.S Raketti on jo rakenteilla.

Tutustu #tositarinoihin:

Tutustu myös:

Kokemuksia Eezystä

Uusi vuosi ja unelmat vielä toteuttamatta - Ryhtyisinkö kevytyrittäjäksi?

Ammatillisten unelmien eteenpäin vieminen ei vaadi vuorien siirtämistä - pieni askel on suurten asioiden alku

Kevytyrittäjän palkkalaskuri

Usein kysytyt kysymykset

Kevytyrittäjän vakuutukset

EezyExpress-palkka - saat palkan etukäteen