Työn vapautta rakastaville

Jos rakastat työn vapautta, rakastat Eezy-kevytyrittäjyyttä. Palvelumme avulla laskutat työsi kätevästi ilman omaa yritystä, vapaana tylsien paperitöiden painosta. Pystyt helposti työllistämään itse itsesi tai kokeilemaan riskittömästi omaa yritysideaasi.

Eezy-kevytyrittäjänä sinulla on täydellinen vapaus omaan työhösi. Meidän hoitaessamme byrokratian puolestasi, sinä voit keskittyä siihen, mitä oikeasti osaat ja haluat tehdä.

Taaksesi saat porukan, joka tsemppaa, tukee eikä jätä kaveria koskaan yksin. Olisitko sinä seuraava #eezyrider? Potkaise moottori käyntiin ja suuntaa vauhdilla kohti unelmiasi!

Hyödynnä etukoodi – kokeile palveluamme maksutta!

Tarjoamme kaikille esportsin seuraajille ja osaajille Eezyn kevytyrittäjäpalvelun käyttöön alennetulla hinnalla. Rekisteröityessäsi kampanjakoodilla ELISAETU laskutat ensimmäiset 500 € maksutta (edun arvo 35 €). Kampanjakoodi voimassa 5.7.2021 saakka! Kirjoita etukoodi rekisteröityessäsi sille varattuun kenttään ja etu kilahtaa käyttäjätilillesi.

Eezy Kevytyrittäjät – alansa pioneeri & kevytyrittäjien puolestapuhuja

Eezy Kevytyrittäjät on jo vuodesta 2008 alkaen tarjonnut kevyemmän vaihtoehdon perinteiselle yrittäjyydelle. E-urheilussa nähdään jo viitteitä siitä, millaista tulevaisuuden työelämää kohti olemme menossa. Ala on täynnä osaajia, joiden ammattinimikkeet ovat jotakin aivan uutta, työpäivät koostuvat eri projekteista ja palkkapussit eri lähteistä. Osaajia yhdistää intohimo e-urheiluun, mutta tilaa on myös muilta aloilta tuleville. Työtä tehdään joustavasti itselle sopivalla tavalla ja omaa verkostoa hyödyntäen. Monet alan osaajat ovat valinneet toimintamuodokseen kevytyrittäjyyden, sillä se on helpompaa, ja säästää aikaa sekä vaivaa verrattuna omaan toiminimeen tai osakeyhtiöön. Eezy Kevytyrittäjät tarjoaakin kilpapelaamisen ympärillä toimiville tahoille markkinoiden parhaan palvelun itsensätyöllistämiseen. 

Sopiiko kevytyrittäjyys sinulle?

Tee testi ja selvitä olisiko kevytyrittäjyys sinun juttusi!

Näppärällä viiden kysymyksen testillä selvität, sopisitko sinäkin työn vapaudesta nauttivaksi Eezy-kevytyrittäjäksi.

Tutustu #tositarinoihin:

Tutustu myös:

Kokemuksia Eezystä

Uusi vuosi ja unelmat vielä toteuttamatta – Ryhtyisinkö kevytyrittäjäksi?

Ammatillisten unelmien eteenpäin vieminen ei vaadi vuorien siirtämistä – pieni askel on suurten asioiden alku

Kevytyrittäjän palkkalaskuri

Usein kysytyt kysymykset

Kevytyrittäjän vakuutukset

EezyExpress-palkka – saat palkan etukäteen