Suosittelupalkkio

Oletko tyytyväinen palvelumme käyttäjä ja voisit suositella kokemuksesi perusteella Eezyä muillekin? Kun suosittelet Eezyä ystäville, kollegoille, naapureille tai kelle vaan – saat siitä kiitokseksi suosittelupalkkion. Sen lisäksi, että sinä saat jokaisesta suosittelusi tuomasta uudesta Eezyn käyttäjästä rahallista hyötyä, myös uusi käyttäjä saa 25 euron liittymisedun.

Suosittelupalkkion suuruus

Palkkio on summaltaan 150 euroa ja se maksetaan sinulle, kun ystäväsi arvonlisäveroton laskutussumma ylittää 1 000 euroa. Suosittelupalkkioiden saamiselle ei ole ylärajaa, eli voit huoletta suositella Eezyä niin monelle kuin haluat.

Ilmoitamme sinulle sähköpostilla summan täyttymisestä. Palkkion voit hyödyntää palvelumaksualennuksena, eli 150 euron suosittelupalkkion siivittämänä voit laskuttaa noin 1 700 eurolla* ilman Eezyn palvelumaksua.

Kaverisi saa liittyessään puolestaan 25 euron palvelumaksualennuksen, minkä avulla voi laskuttaa noin 280* eurolla ilman palvelumaksuja.

*Luvut perustuvat 7 % + alv palvelumaksuun.

Toimi näin

Anna oma henkilökohtainen suosittelukoodisi tulevalle Eezyn käyttäjälle. Koodisi löydät extranetistä kohdasta ”Omat tietoni”.

Ohjeista uutta Eezyn käyttäjää syöttämään antamasi suosittelukoodi rekisteröitymisen yhteydessä. Näin saatte molemmat hyödyn suosittelukoodin käyttämisestä.

Eezyn suositteleminen verkkosivuilla ja blogissa

Voit jakaa suosittelukoodiasi halutessasi omilla kotisivuillasi. Hyväksymme suosittelukampanjan esittelyn myös blogissa, mikäli se on luontevassa, Eezystä kertovassa yhteydessä. Emme hyväksy suosittelukoodin yleistä jakamista esim. vain erilaisten etukoodien jakamiseen keskittyvillä sivuilla. Pidätämme oikeuden poistaa suosittelijan suosittelukoodin käytöstä, mikäli havaitsemme väärinkäytöksiä. Ota aina yhteyttä meihin ennen koodisi jakamista julkisesti, yhteyshenkilösi suositteluasioissa on Minna Mäkelä, puh. 09 4242 1555, minna@eezy.fi