Palkka nopeimmillaan tilillesi jo laskutuspäivänä

Normaalitapauksessa maksamme palkkasi, kun olemme saaneet suorituksen toimeksiantajaltasi. Voit kuitenkin saada palkkasi jo laskuluonnoksen lähettämisen jälkeen käyttämällä EezyExpress-palvelua. Nopeimmillaan palkka on tililläsi jo laskutuspäivänä.

Palvelun ominaisuudet eli missä tilanteissa voit saada EezyExpress-palkkaa

  • Laskusi on osoitettu Suomessa toimivalle yritykselle, valtiolle, kunnalle tai muulle yhteisölle.
  • Laskun saajalla ei ole maksuhäiriömerkintöjä eikä erääntyneitä EezyExpress-laskuja. Tarkistamme aina laskun saajan luottoluokituksen.
  • Laskun on oltava lopullinen ja riidaton. Tarkistamme riidattomuuden tarpeen mukaan.
  • Sinulla ei ole samalle toimeksiantajalle avoinna muita EezyExpress-palkkoja.
  • Avonaisten EezyExpress-laskujen summa ei ylitä 5 000 €. Summa voi koostua yhdestä tai useammasta laskusta.
  • Jos olet uusi kevytyrittäjä, ensimmäinen EezyExpress-palkkasi voi olla korkeintaan 2 000 €.
  • Laskuun liittyvien kulujen ja kulutositteiden on oltava meillä palkanmaksuhetkellä, myöhemmin saapuneita kuluja ei voida ottaa huomioon.

Huomioithan, että pidätämme oikeuden hyväksyä tai hylätä EezyExpress-palkkapyynnön ja tarvittaessa voimme myös rajoittaa maksettavaa summaa. Jos toimeksiantajasi ei kaikesta huolimatta maksa laskua kokonaan, on sinun palautettava saamasi palkka vastaavilta osin.

EezyExpress-palvelumaksu on 5 % + alv arvonlisäverottomasta laskutussummasta, veloitamme sen normaalin palvelumaksusi lisäksi.

Näin haet EezyExpress -palkkaa:

EezyExpress -palvelu on laskukohtainen. Voit hakea Express-palkkaa extranetisssä laskuluonnoksella kohdassa EezyExpress. Jos haluat hakea Express-palkkaa jo lähetetystä laskusta, lähetä sähköpostia osoitteeseen express.kevytyrittajat@eezy.fi. Muista ilmoittaa viestissäsi laskun numero, jolta olet hakemassa Express-palkkaa.

Muistathan tarkistaa että olet toimittanut verokorttisi ennen EezyExpress-pyynnön jättämistä.

Käsittelemme klo 12 mennessä saapuneet EezyExpress-pyynnöt vielä saman arkipäivän aikana.
Riidattomuuskuittausta vaativat laskut käsittelemme viimeistään seuraavana arkipäivänä kuittauksen meille saapumisesta.

Miksi asiakkaaltasi pyydetään riidattomuuskuittaus?

Laskuissa esiintyy jonkin verran inhimillisiä virheitä, esimerkiksi virheellisiä summia ja laskutusosoitteita. Laskuja myös reklamoidaan sekä perusteetta että perustein. Riidattomuuskuittauksella varmistamme, että lasku on maksajan mielestä virheetön, lopullinen ja se voidaan maksaa.

Riidattomuuskuittaus turvaa myös sinua: asiakkaasi ei voi riidattomuuskuittauksen jälkeen reklamoida laskua, ja voimme periä erääntynyttä summaa ensin suoraan asiakkaaltasi. Laskun riidattomuuden varmistus on käytännössä sähköpostiviesti, jonka sinä voit joko itse välittää asiakkaallesi tai me lähetämme luvallasi suoraan asiakkaallesi. Ohjeistamme riidattomuuskuittauksen tekemiseen molemmissa tapauksissa.